Us

Tjohooo!!

Här kommer lite mera tjat om Au-Pair ( = Men jag ska verkligen åka, jag fick svar idag på mina elva frågor:D Men jag förstår inte riktigt det här med ansökan, hur jag ska få den osv. Dem sa att de skulle skicka inlognings uppgifter men det har inte dykt upp något i min mailbox eller brevlåda:/ 
Insåg just att USA har typ högtider varje månad men alla firas inte av alla. Men om man tänker efter så har väll vi det också?  Alla hjärtansdag räknas då som högtid. 
Fuderat lite med det här på collage vilka kurser man kan ta, och jag tror man kan ta boxning, och då är det ju PROFSBOXNING! Skulle vara roligt att ta den kusen, man kommer ju sakna alla blåmärken och skader man får ifrån kb hemma XP Sen profsboxning är ju otroligt coolt, skadorna kan nästan bli livshotade, okej kanske tog i lite, men profsboxning är inte tillåtet i Sverige iallafall. Bara diplomboxning, man får poäng genom tekniken. 
Jag funderade ett tag på att börja tävla men jag är alldels för dålig XP men jag nöjer mig nog isåfall att ta vanlig boxning, men helst kickboxning.
 Sen såg jag att den tjej hade tagit surfning! Jag har alltid drömt om att lära mig att surfa :)
 Sen finns det ju givetvist andra kurser att studera, funderar på psykologi B och kanske Religion B.
eller bara engelska som andra språk. Men jag får se..




Jag fick en sko tröja av Sandra idag, det stod *buffalo wings are made of WHAT!?* Sen en bild på en kykling.
Det låter inte lika roligt som när man ser tröjan.

Kom till insikt att jag är en väldigt smart person med logiska tankar (eller inte)

Som den gången när jag, mamma, Siv och emma var i Riga jag skulle fråga vart man kunde köpa alkohol.
Inte för att jag riktigt förstod anledningen till att fråga eftersom det fanns alkohol i PRICIS varje mataffär/kiosk :P

Men jag frågade ett antal främlingar : Escuse me do you now were I can by alcoholics?
Alcoholics var då alkohol i plural enligt mig. Men jag kom på efteråt vad jag faktiskt frågade dem, vilket Emma hade jävligt kul åt efteråt. Men jag är ju bara bra på att roa folk:D

Sen när jag och mamma var i Bulgarien och vi var på en båt, jag hade min "student 2008" tröja.
Jag började snacka med en dansk tjej, vi hade lite problem att förstå varandra.
Hon frågade vilket datum jag tog studenten, jag svarade glatt STOCKHOLM.
Men jag hörde fel, så detta var egntligen inte något av mina "smartheter" jag hitta på:)

Men jag brukar vara duktig på att idiot förklara mig själv iallafall.

Sen så har ju Sandra dokumenterat lite av mina smartheter på hennes blogg http://zoftis.blogg.se smyyygreklam här :D

Men jag lekte med den lilla parveln idag:D Jag åt en "ont i magen bomb" Cafe cooler och en brownie, men gått var det och otroligt ont i magen och illamåande fick jag /=

När jag var mindre runt 11-12 år så kallade jag alltid Malin för parvel, då visste jag inte vad det betyde när jag slog upp det i tt lexikon så var förklaringen: duktig liten pojke. Men det är ju både Sandra och Malin så (= 

Har tjatat mycket om Malin på min blogg på sista tiden men vi har känt varandra i typ tio år. Myggan and Ankan goes everywere lix :D

Sandra och jag ska ha en filmkväll imorn hos henne, självklart skräckfilmer då ( =  
Just nu har vi planerat alkholtillgångarna vi räkanar med på lördag :D Se ya at pride ;)

Pride

Ska träffa Sandra snart så jag har egntligen rätt bråttom. Upptäckt att jag hamnar inne på bloggen väldigt mycket XP
Vi ska gå på pride antar jag, iallafall kolla runt lite där :)
Au pair människan har inte svarat på mina elva frågor jag har skickat, eller det är fler än elva eftersom det är massa följdfrågor. Så hennes svar lär väll bli som en hel novell :D Skickat efter ansökan nu för STS så hoppas det kommer snart ( =  Har ansökan för en annan orgenisation men jag vet inte om jag vill åka med dem, det är ju självklart det lättaste altenativet men om man gemför dem båda så har STS midre krav på en vilke funkar utmärkt för mig.
Helst vill jag till Kalefonien men man ska inte vara bunden vid ett ställe utan vara öppen för många förslag. Men när jag började tänka på detta med Au Pair så spelade det ingen roll vad jag åkte eller till vilken typ av familj jag kom till (om de va katoliker osv) Fast jag har börjat tveka nu, till en tokreligiös familj vill jag inte till. Skulle kännas så dumt eftersom jag själv inte är religiös alls. Sen att någon i familjen vore vegetarian, eller åtminstonde inte har något problem att jag har det vore ju utmärkt. Trots att jag vart veg i flera år så fäller min pappa fortfarande elaka komentarer, så som att vegetarianer är dumma i huvudet och har inget vett i skallen. Men jag kan ju tillägga att min pappa är otroligt gamalmodig av sig.
Sen kan man hamna i en familj som är skild, är inte säker på om man måste hppa i mellan mammans och pappans bostad då, men det tror jag inte att jag vill. Sen kan man hamna i en  familj med två mammor eller två pappor. Det kan ju vara en upplevelse i sig själv. 
Åldern på barnen kan variera ifrån 0-16 år, jag vill helst ha två till tre barn, i åldrarna 1-10. Men åldern spelar inte så stor roll. 

Men jag ska springa till tåget nu!  

ur en hemlös synvinkel

Hemma ifrån skogsmulle land nu :D Mamma tvingade mig att cykla heeelaaa vägen för att handla idag vilket jag inte uppskatade alls. Börjat övningköra nu, dock bara på parkeringsnivå forfarande :/ Fick inte övningsköra idag)= Sen är ju inte min pappa världens bästa handledare om man säger så. Körde vid jehovas parkeringen, inga jehovas va där, samankomstmötet var slut. Det brukar vara så äckligt mycket folk där dem är där, de är ju seriöst typ 2-3 tusen personer i lilla Strängnäs. Vilket jag då inte alltid uppskattar eftersom det betyder KÖÖÖÖEEEER och de som känner borde ju veta hur lite tålamod jag kan ha ibland^^ Förövrigt har jag kollat in diverse körskolor, ska ta en intensiv kurs på 2 veckor sen är körkortet mitt:D Måste bara köra lite mera, om bara pappa kan slita sig ifrån hamaren och att bygga. Ska plugga en massa teori också, det är fan mycket man ska veta i trafiken.

Körkort betyder:
Mycket större chans till jobb.
USSSSSAAAAAAA!!!!
Åka vart jag vill, inte trängas med folk på tågen och bussar.

Jag tänkte cykla in till stan en dag sen ringde mamma och sa att pappa var på väg hem och jag skulle vända om.
På vägen så ser jag något stort, ljusbrunt komma springandes på vägen alla bilar var tvungna att stanna. Jag ser bara det stora djuret kommer i full fart mot mig. Sen så ser jag att det är en hund, undra vart den rymt ifrån? Jag vågade dock inte locka till mig den eftersom min dumma hundrädsla lever fortfarande kvar i mig.
Men jag har övervunnit stor del av min rädsla, när jag var mindre så blev det många omvägar så fort jag såg en hund.
Nu vågar jag gå ut med hundar, klappa, ge mat från handen. Detta är STORA framsteg för en som vart lika hundrädd som jag har:)

Har skickat iväg en massa frågor till en tjej som vart au-pair, men hon har inte svarat det har gått en vecka. Skickade till  henne för över tre veckor sen också fast då var det en annan mail adress. Om hennes adress står på sidan ska hon fan svara på mailen hon får annars är det ju onödigt att hon står med.
Men fick svar ifrån en Au Pair sak iallafall, lite om hur man ansöker och så.. Ska ladda ner papprena idag, dock har jag ett stort problem, att jag inte kommer att få åka när jag vill pga min mentala hälsa. Men jag skiter fullständigt i det. Jag vill åka iallafall, trots att jag mår piss, det är ju ändå ingen som bryr sig så varför ska jag?
Sen är det  ju ett problem till att jag är vegetarian och att jag inte kan dricka eller äta mjölkprodukter. Jag är inte allergisk utan har bara sk . mölkmage, vad är det på engelska?  milk stumeck XP 
Min svengelska kommer jag att gå så långt på:D

Min broder är hemma nu, jag fick ett tröja det står Texas  på, den ungen har sån fantasi, eller inte :P

Nu ska jag nog försöka få tag på Sarah, kanske våga tala in ett medelande på telefon svararen? Man måste ju träffas innan hon åker igen.

Anledning till rubriken: Jag gillar det lilla musikstycket<3

Curly sue

Hos Malin igen, mina föräldrar är här dem med. Vi ska snart käka middag.
Sitter här och leker lite med våra bloggar ^^
Lyssnar på låten jag har som rubrik just nu <3
Kommer hem imorgon för alla som undrar :D Ska leka med min Sandra då, vi har inte träffas på länge. Så kan man ju inte ha det XP

Malin fixar såsen just nu och jag *hjälper till* kom och tänka på våra lekar vi hade när vi var små som S-kola, då åt vi alltid något och lossades att vi var barn på ett barnhem som tvingades äta något jätteäckligt. Det var alltid lika roande, sen BLINDA GUBBAR haha fan va undrabar den leken var <3 gick ut på att vi kröp runt i min pool och blundade, plumsade och hade allmänt roligt<3
Berättade för henne om den gången jag lurade henne att om man läser en svensk bok bakifrån, sen höger till vänster blir det japanska, detta gick hon då på. Jag kan ju tillägga att hon var ca 8-9 år och jag är två år äldre. De äldre är alltid smartast är det ju, vilket egentligen inte stämmer, eftersom min intelligensnivå inte är så hög alla gånger (A).
Sen alla våra underbara inspelningar från markoolio pogrammet   så bra:D

Rainforest

Sitter hos Malin nu, det är typ äckligt varmt. Hon äter just nu ^^ Tycker det är skönt att inte ha någon dator på landet faktiskt.. ibland då :P Sandra kommer hem idag:D hon lär vara på Arlanda typ snart?

Idag var jag mamms och papps på Malma Marken i Malmköping. Det är då en marknad för alla  som undrar.
Jag köpte en resväska som är lika stor så att jag själv får plats i den:D Vi badade vi hosjöbadet, jättemysig liten insjö<3
Det  var stekande hett och folket som jobbade där fick vattna marken för att det inte skulle damma upp. Det behövdes ju inte förra året kan man ju säga. Sussi var med då, jag och hon gick själva, först började det småregna sen SPÖ regna, åska och blixtra. Vi hann  inte dirket ta något riktigt skydd så vi blev dyngsura, men vi fick ställa hos inne hos några i ett stånd, de var tvunga att hålla upp taket/presseningen så att det inte skulle rasa pga alla vattenmassor.  Hursom helst kom det jättemycket vatten in där så vi stod i en stor vattenpöl som räkte oss upp till fotankeln.
Sussi är även åskrädd, så då är det inte kul att stå under ett ställe som knapt håller. Sen när vi lyckas ta oss till bilen så sitter mina föräldrar där, de är typ TORRA om man gemför med oss då. De  små mupparna hade lyckats komma in på en toa när det regnade som värst. Men som tur va hade vi lite extrakläder och nyköpta gummistövlar som kom till användning, fick även gå på jakt efter strumpor.
Detta var då inte värre än när vi var i Teneriffa, fan vad det regna, stod under ett sånt där typ partytält då med. Sen såg man vågorna hur de slog upp, dem var säkert minst tre meter höga.

Men nu är nog Malin klar snart, kanske blir lite Harry Potter spelades, det är så man roar sig på landet :D

sleep some more

Min dumma pappa ska tvinga ut mig på landet nu, jag är arg för jag inte fårsom jag vill! Jag ska ha som jag vill annars blir jag sur. Kanske beror på att jag är yngst i familjen och jävligt envisXP Men jag funderar på att stanna hemma.
Jag vill inte vara med mina föräldrar!
Mitt betende kanske stämmer in med en fem årings. Men jag ska ha som jag vill så det så!
 Men sen är ju mina föräldrar sååååå tråååååkiga ibland. Vi åkte typ inte mycket på somrana semestern var bara landet. okej att det kanske var kul när man var liten men nu är det BAJS. Jag var aldrig utomlands, första gågen var när jag var 16 år. Vi kanske inte hade så mycket pengar men det beror ju på att de la alla pengar på huset på landet. Nu går alla pengar på den otroligt onödiga bastun. Jag hatar att basta! Det är varmt, svettigt och äckligt. Massa nakna kroppar tillsammans, fyyy fan... Men jag ska SÅ hem på typ onsdagen eller torsdagen så jag  slipper mina jobbiga tjatande föräldrar. Men jag ska fortsätta sura, ånej jag kommer aaaaaldriiiiig bli vuxen :D

Jag vill bara sova och ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG mera vakna!

Princess Consuela

Igår lekte jag med Amanda i hässelby. Vi spelade skojigt spel då det är ett torn sen ska man plocka ut bitarna  ur det och stapla det på varandra. Vi är alltid lika gulliga mot varandra vill jag säga, det slutade 3-3 och tur var väll det annars skulle vi suttit hela natten, eftersom ingen av oss ger sig^^
Vi snackade om lättlurade personer vad vi har lurat i dem ^^ Som Sandra när jag lurade i henne att lime och citron är nötter, och de flesta nötallergiker kan då inte dricka drickar eftersom det innehåller lime eller citron. Jag hade skitkul åt det iallafall:D Alltid skoj att lura i folk saker.. Dock kan man typ lura i mig vad somhelst eftersom jag är väldigt lättlurad.
Sen snackade vi killar, jag längtar efter att ha någon att kramas med men jag är inte bra på förhållanden dem håller bara inte. Men jag skyller att det är fel på killarna, det låter bäst så XP 
Såg på hairspray, den var bra med dock tror jag att vi missade början eftersom vi såg på hennes dator. 

Sökt en massa jobb nu, jag hoppas åtminstonde på en interjuv, för då kan man känna att man  gjort något. 
Men jag ska ju till skogen nu ett par dagar, plocka blåbär och svamp, paradiset... Eller inte, jag blir så lätt uttråkad men ska få fart på övningsköra och körkortet, jag vill verkligen iväg. 
Jag kommer att sakna några så grymt mycket, och få otrolig hemlängtan, men det är de värt, man blir starkare som person då :D

Fick ett skojigt fyllesms ifrån Sandra igår, det ska jag spara och visa när hon är nykter igen :D
Skickade i väg skumt sms till Dorro och hon tog för givet att jag var full, vilket förtroende hon har för migXP hehe^^
Jag kan ju säga aatt jag va spik nykter.
Vi ska kanske ses på lördag och partaja :D Sandra du är också med bara så du vet det.

Förhoppningsvis innan mitt USA år kommer jag och Sandra iväg på någon liten resa någonstans:D Typ Tunisien eller något  sånt:D  Ska kolla min mail nu, se om de svarat på mina frågor.

Bytt mail för alla som vill veta. mitt [email protected] jag resten får ni ju lista ut själva :P

The one there no ones redy

Det är typ 30 grader ute så jag borde gå ut, men jag måste städa, sen lite senare ska jag bege mig till Amanda ^^

Sökt lite jobb, jag hatar att man måste vänta på att de ska ringa upp en, tycker det bara ska ta några sekunder...
Men aja det är barar att vänta och hoppas :)

Sökt via workey.se faktiskt en bra jobbsida, lite svår att förstå hur snabbnavigeringen fungerar i början.
Sen mitti.se kan man söka barvaktsjobb och andra jobb i järfälla. Sökt barnvaktsjobb lite här och var.

På lördag lär jag dra ut på landet igen, men jag vill gå på pride. Förhoppnigsvis fattar mina tröga föräldrar det och låter mig åka hem :) Sen så kommer ju min broder hem ifrån Texas då. Det har vart tyst i TRE HELA VECKOR! 
Det är ju helt underbart det:) Men man saknar ju honom, liiite iallafall.

Läste lite på Sandras blogg http://www.zoftis.blogg.se med våra fina fylle komentarer. Det var så kul den kvällen :D
Sen när man kan vara så där lite efterklok då, vi satt med några killar alla var 28 +. Sandra skämtade om att jag bara tänder på äldre och hon tänker på yngre  killen som satt brevid mig, ~29 år kallar då henne pervo sen håller han sin hand på mitt lår. Så vem var egentligen pervot? För hoppningsvis raggar inte Sandra på 9 åringar:P 
Man blir alltid glad av att läsa om våra äventyr tillsammans :D
Men just nu befinner hon sig i London, vi måste resa!

men jag borde göra något nu, inte bara sitta här, måste städa. Jag svettas som en kossa just nu. 
Jag hatar och städa, papps kommer hem imorn så jjag måste. Kanske ska träffa Amrikanarna igen.
Men ska typ käka kinamat med kinapinnar snart :D Jag gillar att äta med kinapinnar, börjar bli rätt duktig på det, trots att jag tror jag gör fel men jag får ju i mig maten:) När jag och mamma åt å kinaresturang var det några brevid som inte viste hur man gjorde så dem satt typ och råglodde när jag åt. 

Anledning till överskriften är tt jag har minn vännerbox brevid migXP

  

welcome to me life

Jag har ont i halsen, håller på bli förskyld och hostar. Allt känns ju så bra, har inte ens badat i år. Jävla mes jag är, snart kommer jag inte kunna bada pga alger. Men jag har badat i Sandras pool och i Bulgarien badade jag varje dag, eller nästan varje dag. Det var ju ett sånt tillfälle man hatar att vara tjej! Men idag har det iallafall vart varmt vilket var skönt, inte för jag gjort så mycket som jag borde. Men jag har inget ork, jag har aldrig någon ork eller kraft att göra något.
Jag är bara tjock och äcklig och måstte gå ner i vikt. Kollar dessperat på gå ner i vikt sidor, men jag orkar aldrig följa dem. Nu kommer folk bara säga *jag förstår hur du känner, jag känner samma sak* Men det kan du faktiskt inte veta och skulle inte tro att du gör det heller. Egentligen borde inte jag vara ensam hemma, eller åtminstonde inte sova ensam hemma, men bara man håller allt hemligt för sina föräldrar så behöver de inte oroa ig, eller bry sig heller för den delen.
 
Sanda och Jessica var hemma hos mig igår/idag, vå åt en mumsig paj, jag och Sandra är ju så duktiga på att baka :P
Smaskade på chips och glode några vilmer. stranden, rörelseprojektet i tvåan var smärtsamt måste jag medge.

Sökt lite jobb idag och hoppas på svar snart, känns som alla har en plan och ett jobb just nu. Alla vet vad de ska göra, plugga, dra i väg till annat land. Jag har inget bara dum och oerfaren.

Mark

Sandor är här:D Men e på to just nu... Tur det då får man skriva i fred^^
Vi eller rättare sagt jag ska baka en paj som vi sedan ska mumsa på med Jessica och ev Lisa, sen så ska vi kolla på skräckisar och tjocka upp oss på diverse chips och grejer:D
Nu hämtar hon soya mjölk, jag litar inte riktigt på den människan.. ^^
Fylt mitt kylskåp med lite mer med en tomat än.

Vi mobbade Lisa lite på msn, så hon lär ju typ hata oss nu :P Lr nja mobba, men Sandra skrev lite saker till henne iaf.
Om min blondhet och att jag är kockad, men det stämer ju inte alls, jag som är så smart:D
Vi vet ju alla att Sandra är den dumma av oss:D För övrigt pratar hon om Mark Levengood och försöker vara cool med mina gosedjur, men UNIceF barn... Hon märker inte att jag skriver henne nu, så hon lär ju märka när hon ser det :P

Men nu ska jag slå henne!

I cant sleep

Jag kan starkt rekomendera till folk att skiva sitt mobilnumer på sitt busskort, eftersom jag har lyckats tappa bort det, men återfunnit det igen pågrund av att någon ringde upp mig:D
Måste bara komma på ett sätt att slinka in på tågstationen XP

Var på Gröna Lund med min Linnea, det ösrengnade åskade och blixtrade, men det var skoj ocg vi blev blöta:D
Men det klarnade till kvällen, så man kunde bli torr i gen.

Fick mitt busskort:D

Jag är typ äckligt trött just nu... Sen har jag ont ii magen för jag drack en cafe cooler<3 men det e fan värt det, sen är det ju bara jag här som får stå ut med stanken XP
å andra sidan har jag tog dyspepsid (stavas?) Men ni får själva lista ut vad det är, det är då inte samma sak som dysleksi.

Intresse smurfarna hoppar jämnfota över detta intressanta inlägg, men jag är trött och vill sova.
Sov typ två timmar i natt

Just fore now

Ibland älskar jag min omogna humor :D
Som när jag och Malin satt och gjorde något på som vi gjorde mycket förut. Spelade Harry Potter på mitt ps1 :D
Välldigt roande på svenska faktiskt.
*om du vill hoppa, spring bara mot kanten så hoppar du automatiskt* det hade vi extremt kul åt. Tänk om det finns någon liten stackare där ute som tar detta på allvar? (förutom jag och Malin då) 
Vi pratade även om våra frågor vi hade, på typ lunar och sp XP
*Hur öppnar man en coca-cola flaska*-*man blundar och hoppas på ett mirakel* 
Ni anar inte hur kul det var för typ fem år sen :P
*Hur pruttar man*- *man tar ifrån tårna*
Sen så läste vi lite hur kropp och knopp i min KP tidning ifrån typ 98? va dum man var i den ålderrn egentligen XP
Men det är klart, man undrar ju och då måste man ju fråga, annars får man inget veta.
Men kan inte låta bli att känna mig outvecklad när en 13 åring klagar på att hon har små bröst och har samma storlek på bh som mig.
Vi spelade även super mario 3 som jag då kör med full inlevelse.

Men ja o malin  har lix känt varandra i 10 år nu, eller mera. Jag minns hur vi träffades, eller alla våra olika träffar som fick oss att bli kompisar :D Vi bytte bokmärken, kollade på varandras husdjur och pratade gummistövlar samt om blommorXP Barn har humor hahaha.
 


När jag och Sandra på bussresan till Borås, fan va kul vi hade åt toaletten, och sockerbitarna.
Sen åt brottningen. Älskar dig Sandra:D Man kan bara skratta tills man dör åt dig. 
Hur fan ska jag klara mig utan dig? Du är lixom en person som får en på bra humör. 
Det blir alltid skratt när man är med dig:D As4ever :D

när man var liiten sa man alltid till bästa kompisen, vi ska vara vänner för evigt. Detta kanske inte alltid höll, men jag och Sandra är fan inte små utan vi ska alltid hänga ihop. Vare sig du vill det eller inte :D.....

Det lönar sig att ha barnasinnet kvar:D



Jag gillar att ha saker att göra, det får mig att må lite bättre, lixom sluta tänkaför ett tag.

Måndag: Linnea+ grönan.
Tisdag: Sandra mfl göra film och ev filmkväll hos mig.
Onsdag: Ams+städa.
Torsdag: Ledig skulle jag tro?
Fredag: Amanda filmkväll.
Lördag: Middag med Amrikanarna igen.
Söndag: Back to the forest :(


Jag saknar min träning, även fast jag kommer bli dödad när jag går dit :P
Men jag känner mig så tjock nu...

Super Mario <3

Eftersom en person blev väldigt uppröd av mitt senaste inlägg, så kan jag tillägga att detta inte var till dig.
Jag var bara så äckligt sur på allt och alla, så det var bara över sånt jag stör mig på. Detta är du framförallt för killar.
Eftersom jag har en tendens och träffar idioter som inte förstår ordet nej och släpp mig.

Hemma igen, vart nästan en hel vecka på landet, så tråkigt där :/ 
Fast jag överlever :) Cyklat nästan 5 mil på en vecka, fan vilken mes jag är:P Lite mera borde jag kunna klara av om jag inte skulle vara så psykiskt och fysiskt utmattad. Cyklade in till stan tre gånger iallafall. Sen bort till willys som då är en mil. Men jag vill träna mera, tjockis är för fet!
Spelat super Mario på min stenålders nintendo åtta bitars<3 Jag är alltid lika roande att kolla på eftersom jag kör med hela kroppen när jag ska svänga och hoppa ^^ 
Måste ta och spela lite GH snart.  Imorn ska jag o L till grönan :D

Jag har insett jag har nog känslor för en person som jag inte haft tidigare, vi är nog rätt lika trots allt:)
Vi måste träffas någon dag, inte setts på länge.

Ska uppdatera mig på bilddagboken nu.

Woppsi Doppsi

Det här med att göra saker jag borde har aldrig vart min starka sida. Det är rätt många som lir ireterad över mitt "jag-skiter-i-vad-du-säger-och tycker" atetyd, men jag bryr mig bara inte om vad folk säger om jag anser det onödigt. 

Jag är arg, sur, ledsen, irreterad, ilsken, ont i magen, gråt färdig. Så här kommeler liten avreagera hatlista. 
Som folks eviga tjat om hur det ska vara, vad som är rätt och fel, de tycker si och så.
När folk tror att dem vet så jävla mycket om än när de i själva verket inte vet ett smack!
Folk som pratar med än som man vore typ 2 år.
Äckel killar som inte förstår ordet NEJ.
Folk med elaka och dryga komentarer.
Folk som tror att de är skitroliga men egentligen bara sårar en.
 Besewisrar! (stavas)
Översittare.
Folk som klagar på varenda liten skitsak.
Folk som ljuger.

Man måste få vara lite hatisk ibland, detta e min blogg så jag får skriva vad jag vill.
 

Ska som sagt till landet imorn, kommer väll hem någon gång om jag överlever dvs.
Kanske ska packa nu? är bara på sånt olutigt humör..

Daylight Robbery

Undra vad man kan göra för mat av en tomat, en liten bit zuchini och en lök? Det är ungefär allt som finns i min kyl.
Sen har jag ju mjölk, olja och sånt skit med, även alkohol mhahahha:P
Men får väll leta rätt på något i frysen att knapra på ^^

Just nu snackar jag med min kära farmor Anka, om imorgondagen. Vi ska träffa folk ifrån Amerika, ska äta på någon snobb resturang. Har bara ätit på en snobb resturang en gång i mitt liv. Det var då på frippes, vid dramaten. Jag fick ren vodka där!!XP Inte i min smak direkt^^ 
Inte för att jag känner dessa människor, men dem tycker jag ska prata med folk ifrån Amerika så att jag har någon trygghet. Men tydligen ska en av tjejerna vara i min ålder. 

Sen blir jag iväg tvingad till landet (helvetes hus) i någon/några veckor, men jag lär ju ruttna sönder och ta tåget hem efter ett tag. 
Inte för att ja har nåra pengar till biljett,men jag är glad man fått studiebidraget, vad skulle jag annars göra liksom?
Jag hatar att ha snålekonomi, jag vill knna röra mig mera, jag har knapt någonting bara för jag inte har nått jobb. 
Livet som arbetslös är hårt :(  Ibland ångrar jag att jag slutade på Acta, men det fick mig att må ännu sämre. 
Jag gav upp rätt lätt faktist, men min sista pass, fy fan asså. Folk som har jobbat där längre än mig har typ inte var med om det lika mkt som jag var under ett pass. (lite konstig mening) Först ringer jag en människa, nej den personen kan inte prata för den har fått en stroke. En annan person var död sen ett halvår tillbaka. Två till var dödsjuka, kunde inte röra sig eller prata och ytligare än var död. De anhöriga som man pratar med blir alltid lika uppröda och aga. Sen självklart hade jag några som snackade engelska, några som skriker rakt ut vad de tycker om än, de som bara lägger på. Men va fan man gör ju bara sitt jobb!   
Men en del var trevliga och pratade  hur länge som helst med än, sen sa dem nej och la på. 
Så telefonjobb och provisionlön är inget för mig.


Va i stan med Linnea idag, vi gick runt lite här och var. Sen så tyckte jag att jag hörde en bekant röst, vänder mig om och inser att jag har rätt, där var Jessica^^ 

Ska se om jag kan gräva fram något ätbart nu!
 

As in borose

Tänkte berätta lite om mitt o Sanzors äventyr i Borås, vi bar oss av med tåget till stockholm som gick klockan sju, hann med det me nöd och neppe. Jag ville hela tiden äta min smörgås men Sanzorn sprang i väg hela tiden :P
Vi hittade stället vi skulle till, jag fick min macka och Sandra tog kort.
På bussen satt vi längstbak och de hade riktigt bekväma säten, sen hade den än toa som inte var direkt ljudisolerad  hahaha:D Vilket vi var oerhört roade över. Ett antal foton många skratt, sockerbitar, massa snack och några tupplurar var vi framme i Borås. Vi hittade till hotellet, men tyckte att det såg för fint ut för oss, så vi frågade om det var rätt och de var det^^ Rummet var fint, två stora sköna sängar med utsikt mot taket.

Vi bar oss  i väg för att utforska staden, hitta något ställe att äta på samt hitta hösskolan vi skulle till senare på dagen.
Vi hittade högskolan efter ett tag, efter att vi strosat gata upp och ner... Det fanns inte mycket till övergångsställe, men tydligen är det trafikanterna som ska anpassa sig efter de gåande personerna. Vi hittade en massa fik ställen och resturanger, dock inget ställe man kunde handla mat på, efter ett tack hittade vi ICA city:P
Men vi åt på en pizzeria, misstänker dock att det var köpepizza där.. Men god var den :D
Sen så sov vi båda middag på hotellet och efter det gick vi till högskolan.
Det var en massa information, hur det är att gå på högskola till skilnad ifrån gymnasiet.
Vad som gällde, vad som fanns där och varför Borås är så himla bra. Sen så visade en snubbe alla som skulle gå BHS där då Sandra hörde till runt i skolan. Fiket och snål fiket, sen lite lokaler och när lärarna finns. Allt var då utspritt över allt.
Sen var det mat och ramlöse dags, efter det så drog vi. 

För mig dröjer det nog nåt år eller två innan jag söker till högskola, man vill likso leva livet innan man kommer in i riktiga arbetslivet med utbildning och allt.

Vi drog iallafall ner på stan och kollade läget, köpte paket till Charlie, otroligt fint måste jag säga. Sen gick vi på en krog som hette Swing. Innan vi fattade att det fanns en övervåning tänkte vi att detta var yterst litet ställe, men sen så fattade vi att man kunde gå en trappa längre upp :P
Det var happ hour så en drink kosta 45 kr, första omgången tog jag en rom&cola, Sandra en orgasm.
Andra omgången: Jag: Lime,spite,citronsak. S: Bartenderns sommar speciall.
Tredje omgången: Jag: Isbjörnen, S: Rosapanten. 

Vi tycker om drinkar som ni märker, isbjörnen var fett god faktiskt:D
Vi hade även dragit i oss varsin aqua tini ^^
Sen lullade vi hem till hotelet, där hade vi brottningsfajt då Sandra upprepade gånger åkte er mellan sängarna vilket var yterst roande för mig:D Men vi hade fett kul iallafall, sen så deckade jag till the ring, men Sandra kollade på hela.
Dagen efter vaknade jag så klar alldeles för tidigt typ runt sju.. Sen runt halv nio knackar städarna på vilket vi inte uppskatade. Vi glodde lite på Candadas next topmodel och slafsade i oss frukost. Sen slogs vi igen, gjorde oss i ordning och chekade ut. Hadlade busslunch på ica, väntade på bussen. Sen så käkade vi lunchen på bussen, men man fick se till att den inte smet:P Sen somnade jag, Sandra tog äckligt fula bilder. När jag vaknat och hon somnat så gjorde jag samma sak:D För övrigt var bussätena skitsköna. Vi upprepade bilderna med ockerbitarna, väldigt charmerande^^ Man måste ju roa sig när resan är fem timmar lång. Planderade en musikvideo vi ska göra. Kanske tillomed anordna en fest ^^

Sen var vi framme, hann med tåget som gick 18:10...



Sandraaa<3<3  fett kuliga dagar :D

I I

Har satt upp barnvaktslappar idag, vad patetisk jag känner mig XP
Ska lägga ut en anons på mitti.se.. Men man kan ju bara hoppas att jag får jobb på hemfrid:D Imorn ska jag hälsa på mamma och leka med barnen.  Jag har fått sånna mamma känslor på senaste tiden, man ser liksom barnet på annat sätt, man vill ta handom dem, leka med dem. Kommer förhoppningsvis bli en bra au pair.
Kommer sakna ungarna på KB väldigt mycket, de är söta och komentarer som "jag ska bli som dig när jag blir stor" värmer så mycket.
G är sån charmig liten unge <3 när jag och Amanda kommer in i omklädningsrummet är hon där. Vi frågar hur hon mår.
Hon: Inte bra, jag drack sån där dryck (blå energidryck) så min tunga är alldeles blå..

Måste väll med till landet några dagar i sommar, hoppas sandra ka följa med:D


Jag och UffsisPuffsis skickar allmänt dumma sms till varandra hela tiden, messar om både ankor, kvakades, Pippi Långstrump... Men vi kan vara seriösa.
Tror att jag ska sova nu och drömma någon mer skum dröm ;D
Nattiii

voices in my head

Nu  har jag haft en sån där konstig dröm igen... Kanske ska göra om bloggen till Annelisdröm blogg haha låter bra det:D

Men vi hade köpt en devärg hamster och en till marsvin, marsvinet hette nåt i still med lufsen eller plutten. hamster hette typ Lyset, lr något sånt, men vi hade kvar prislappen på den och varje gång man satt ner den på golvet blev den osynlig.
Sen när vi tog bort prislappen så förvsandlades den till en miniatyr trähäst, den kunde hoppa flera meter. Sen åt den av pappas mat. Det andra marsvinet vi köpte, lät konstigt och kunde blinka. Bella hon var helt normal.

Sen min andra dröm var att jag var på träningen, ungdomsgruppen före mig, hade någon konstig träningsform, alla var inplastade i plastfolie sen sprang dem runt mattan och stanade stampade lite sen sprang vidare. Detta gjordes även i barngruppena men vi i vuxen gjorde det inte. 

En annan dröm jag hade för länge sen var att jag hade träffat några på landet som jag blev kompis med. Malin blev då avis men hon följde ändå med oss när vi skulle bada vid hamnen, som egntligen var några klippor. Man kunde sitta vid en kipp bit nedanför men malin valde att sitta o sura på den ovanför.. Så vi badade, men plötsligt kom ett stort fluffigt rosa monster och atackerade oss, vi försökte ta oss uppåt, men malin ville inte hjälpa oss. Men vi sprang i väg med det rosa fluffiga monstret i hälarna, sen vaknade jag.

Sen har jag ju mn dröm om mig och Sandra, han på chokladbutiken uppskatade det nog XP
Ja och Sandra har picnic på någon gräsmata, plötsligt ser vi två flygplan som störtar och släpper en bomb, det blir en stor explotion och marken som lyfter under våra fötter, så vi springer där ifrån. När det lungnat sig lite, så skulle jag hadla golfbollar. Sandra följde med även med risk att det skulle spärngas när som helst. Men jag skulle ha mina golfbollar:D

De flesta drömmarna jag har är faktiskt rätt läskiga även fast de bara låter flummiga...

Ska med Sandran till Borås och göra stället osäkert på torsdag XD

Min dumma bror åker till USA imorn, han ska till Texas den lilla muppen :/  JAG VILL OXÅÅÅÅ!!!!
Men snart så då JÄÄÄVLAAAR!

to do

Idag ska jag

[ ] ändra mitt cv samt personliga brev.
[ ] Byta mailadress... Haft denna ett tag, låter ju inte LITE omoget:P
[ ] Skicka iväg mina 10.000 frågor till nån stackare på sts.
[ ] ladda ner ansökningsmojset.
[ ] Sätta upp barnvaktsappar.
[ ] Baka paj.
[ ] Städa rummet.
[ ] Laga min egna mat.


sen ska jag plugga massa bilteori :P

dreams

Kom nyss hem ifrån landet, eller ja det var en timme sen. Kom faktiskt hem ovanligt sent..
Vi blev stoppad av trafikpolisen :O 
Men han ville bara kolla in släpkärran.
Idag var det auktion (stavas?) i solgården, ovanligt mycket folk och ovanligt lite grejer.
Mamma hadlade leksaker, då inte till mig utan till barnen på dagis.

Hade en konstig dröm i natt, det var typ Lisa och Sabina, fast det såg egentligen inte ut som dem. Hur som helst bodde vi på Hogwarts liknade skola, vi skulle på nått sätt få små hästar ovanpå varandra och de skulle gå runt en bana.
Jag och Sabina vann, fick världens tråkigaste vinst, en träff med en lärare, han var något i still med GylenRoy Lockman och Maj Burell. Lisa fick ett tröstpris som var två biljetter till en korsert, hon fick välja själv.
Sen så skulle vi till matsalen, jag hade undligt nog med mig mina kuddar som jag bar på hela tiden.
I matsalen vavr det helt tomt på folk, där fanns bara en massa sängar och små bord. Men man so inte i sängarna man bara åt där. Sen så mins jag inte mera.



Min broder åker till USA på onsdag, det blir tyst när han åker:D
Hoppas han handlar åt mig, ska skicka med en lista^^ 
Men man ska ju själv till USA, ska slänga iväg lite mail med de 10000000 frågor jag har och hoppas att dem svaraar :D





Förlåt Jonte


sanningenbakom

Jag är så där äckligt arg just nu att jag bara vill skrika!!!!!!
Har ingen lust att se människan imorn så jag tror jag skiter i landet!
Jag anförtror henne om nåt men vad gör hon? Inte ett jävla skiiiiiiT!!!!!!!!!!! Snart tar jag fan sönder hela jävla lägenheten!

Sen hatar jag mig själv väldigt mycket för att jag är så jävla feg och såå lätt att utnytja!
Jag och Sandra var på the axess igår, en mysig medeltidsklubb.. Inte mycket människor, det fanns några snubbar när som vi började prata med, dem var trevliga och så tills den ena började ta på mig han är 29 (inovember) Han är 10 år äldre än mig!!!! Vad gjorde jag, inte ett skit, jag vågade inte.. Fy fan vad jag hatar mig själv! Men hans äckliga hand på mitt lår satt han där, jag ville inte kyssa honom. Måste lära mig att säga till, jag är ingen slampa som ligger med första bästa kille, eller låter vem som helst ta på mig. Men jag är bara så rädd för dem.

Sen  var det ju en annan gång, en kille jag träffa, jag ville inte hångla med dig men det kändes som du tvingade mig.
Du var äcklig slemmig och smakade avlopp.. Borsta tänderna för fan. Du höll i mig tog på mig, jag kunde inte slingra mig ur. Du skrämde mig så jag var rädd att du skulle slå mig, våldta mig om ja sa något. 
Jag gick med på att träffa dig igen, du berättade för mig att du berättat om mig för hela din familj, visat bild på mig och allt.  Du ville ha med mig på en kryssnig till tallinn.. Seriöst du var fan desperat att ha en flickvän.
Du försökte desperat att få mig. Sen slutade jag träffa dig vilket jag var glad över.
Sen kontaktade du mig igen ett halvår efter, du sa att jag var den mest underbara tjej ´du någonsin träffat.
 Du skickade din äckliga sms till mig,som fick mig kasta mobilen i väggen. Då mina klasskamrater nog märkte.
Tror inte jag berättat detta för er.. Men ni lär ju få veta anledningen nu.

Sen hade jag ju min stalker.... Eler vad man ska kalla han för. Jag hatar killar som inte förståår ordet NEJ och SLÄPP MIG, de kan dra lååååångt åt helvete! 

dreams

Jag måste sluta äta/dricka saker som innehåller mjölk, fåralltid så ont i magen o gasig...
 Fick lite nostalgi av att kolla tårttävlingsbilder på bdb...

Vi hade det när vi gick i komfan vår tårta bestodav : Pankaka, ananas, banan, sylt, chokladpuddig nonstops, vaniljsås...

Den var seriöst jätteäcklig, lr vetefan om jag smakade på denXP
Men man var tvungen att använda alla ingredienser...
Tårtan dömdes på olika sätt.
Samarbetet, snygghet, krativitet, tid...
VI VANN! Vi kan ju knapt fått nånga poäng för smak då :P



Jag hade västa mardrömen i natt, jag och Sandra är ute, folk är ute efter oss och vill döda oss.
Vi flyr och försöker skaffa oss ett normalt liv.
Vi hittar några ungar som vill leka kurragömma med oss, men vi var inte speciellt leksugna..
Vi hittar en massa skumma rum, och en stor köttätande orm kommer efter oss (jag är jätterädd för ormar) vi springer och springer, barnen är efter oss dem med. Tillslut kommer vi ut och lyckas skaka av oss ormen..
Plötsligt blir jag kissnödig och ser mitt hem, Sandra vill inte följa med, hon tyckte tydligen det var kul att bli jagad. Sen var vi ju i "säkrhet" Vi hittade även en gubbe med en hund, vi tog hunden. Sen ser vi ormen komma i full fart... Vi springer till mig smäller igen porten. Upptäcker att alla trapporna är fel. De är huller ombuller... Vi får klättra över dem.. Ormen tar sig in genom porten och sätter fart mot oss. Jag skriker allt vad jag kan på mamma att hon ska öppna dörren.
Hon öppnar och jag vaknar...

Vågade knapt ta mig utanför dörren idag.. hatar när drömmar e så verkliga..

Tur att alla drömmar inte blir verklighet...


BTW Har min broder typ fått skivkontrakt i USA:D

roof

Jag har ont i magen, och jag läpper illaluktade saker om kring mig (mkt mysing info, jag vet)
Jag var med Malin och vi åt macka på tastys, är nog därför jag har så ont i magen, den ät liksom spänd och gasig.
Vi köpte varsit tublinne och hade diskutioner om tzatsiki och barn.
Sen traskade jag hemåt och hon till sig. Bussstrejken suger, blir ju månget gåandes, men jag är ju inte direkt drabbad så jag ska ej klaga:P

Jag somnade på mammas säng när jag kom hem och hade så ont i magen...
Sen vaknade jag hjälptte mamma  i tvättis och gjorde mat. Följe med pappa o kollade på en ny kamera och sågmaskin.
Inte så intressant dag faktikst. Måste ringa Sarah någon dag...
 
Ska till Jonte på måndag  vara där i några dagar:D

RSS 2.0