roadkillers

Höztmyzkalazet var igår, var trevligt som bara den :D Synd bara att inte allt gick som planerna.
Fast jag Elina och Sandra hade skoj när alla gått med  charader och freak out.
Norsk kareoke var oligit, jag fick allas röster :D Fast Elina vann.
Gick ut på att man skulle lyssna på Sandras mp3 och sen skulle man sjunga texten som man hör, eller nynna melodien och alla andra skulle gissa vad det var för låt. Jag gjorde rörelser hejvilt till mina finfina framföranden:D
Sen var det tårt-tävling med ögonbindel på, som stackars Sandra fick smaka på. Hon har bara sig själv att skylla om hon ger oss tacosås.
Äta choklad med halsduk, vantar och mössa, kan ju nämna att jag åt typ halva chokladkakan vilket var vidrigt. Gick ut på om man fick en sexa skulle man ta på sig alla sakerna och skära chokladen med kniv och gafel. Påminner om leken man lekte på kalas,  när man skulle ta på sig vissa kläder och springa runt en stol, eller sätta på sig stora vanatar och öppna en kola med papper på. 
Sen körde i frakta gurka och cintron, Sandras och min citronfraktstaktik var den bästa :D
Blev lite hänga gubbe där på slutet. 

Det blev en massa mat, pastasalad, fetasalad och pajer, det mesta var gott iallafall mina pajer :D 
 Efterrätten var chokladtårta, glasyren var fettgod, jag är inte så mycket för mjuka kakor. Pajen var också god.  Stackars Elina (s mamma) hade slitit så hårt med alla pajerna, men typ fyra personer hoppade av ungefär på samma dag.

high school

Sitter och pratar i mobilen med Sandra, vi pratar om att flytta ner till växjö och börja plugga där nere. Jag funderar på idrottslärare på lågstadiet då. Men jag vet inte, jag gillar barn men vill jag verkligen jobba med de i hela mitt liv?
Men den som lever får se.
Men om man bor i skåne i 3 ½ år undra hur pass mycket dialekt man tar upp då, jag som är värsta dialektsnapparen kommer nog börja prata lite konstigt iallafall, min skånska låter alltid som Findlands svenska.
Kanske det verkar onödigt att åka så långt för att plugga till något som finns på närliggande håll, men jag står inte ut med tanken att bo hemma med mina föräldrar! Jag vill göra något själv komma bort långt bort, bara spola bort alla minen jag har ifrån Jakobsberg och Stockholm. Sen ökar alltid tryggheten när man är två personer, så två dumma 08:or till Skåne helt enkelt :D

På lördag är det höstmyz kalaz, jag hoppas verkligen jag är frisk då. Bakat tre pajer iallafall vi lär väll smått äta ihjäl oss,
kommer lite blandade människor mest ifrån teatern då, eller inte, det är tre som inte kommer. Men så har det alltid varit vi har svårt att vara vi åtta. Alltid är det någon som är iväg, sjuk eller något annat. Flera har jag inte hört ett skit ifrån, var bara så lättad över att sluta gymnasiet. Sandra och jag planerar en juldag, ja det är alltid vi som tar tag i saker och ting. Men vi ska baka lite, peppisar och kola och sånt,

Ska smita in i badrummet nu innan mamma gör det ciao!


Undrar vart jag ska jobba imorn, får ringa och se. Det är jobbigt att komma till nya ställen hela tiden, nya namn, rutiner och regler. Men jag lär mig snabbt det gäller bara attt hålla isär. Värst är det med rutiner och reglerna när man är på ett ställe fast olika avdelningar är att det behöver inte alls gälla samma saker där vilket gör det svårt att hålla isär ibland.
Många unga söker som vikarie, fick reda på av mamma att en av mina gamla kompisar/ovänn är uppe på hennes jobb just nu, men detta var ett av hennes fösta jobb. Har väldigt blandade känslor om den mäniskan, hon var inte den snällaste kompisen om man säger så. 

Nu fryser jag här och jag hostar och ska sova! natti..

Direktöversättning på högskola på engelska blir fel XP

fiskarna i havet....

Jag är sjuk igen, vilket suger väldigt mycket. Men jag antar att det är en del med jobbet, små snorandes ungar man måste gå och bära på, torka näsorna på. Efter 28 år så är min mammas imunförsvar väldigt bra medans mitt är litte si så där. Men efter 28 år är jag där jag med:D
Att träna var kanske inte den bästa ideén igår, vi körde spärring hela passet. Fy faan vad dålig jag var och en passa blåmärken fick jag på köpet. Sen det där med att undvika killarna fungerar inge vidare med bara tre tjejer och typ 15 killar. Bakat kolakako och ätit upp typ hälften.. Tjockis jag är.

Min bästaste Sandra fyller 19 år idag :D
Det lilla barnet har blivit stort nu, hoppas vi får ett fint liv tillsammans, men resade och pluggades.
Vi är dem bästa, de som överlever, de som mår dåligast,  vi som super oss fullast :D Heja på oss<3
Teatern förde oss samman, vårt internskämt med att "ska jag hjälpa dig att torka", kissenissen på bussen till borås, sockerbitarna. Vi har hittat på en massa skojsigt på de tre och ett halvt år (snart) vi känt varandra:D

talking head

Jag var ledig idag :D Okej känner mig rätt mesig att jobba några veckor och sen vara ledig, men jag är trött och ovan att jobba. Är så lycklig för att jsg fått lön på ett av ställena jag jobbatpå.. rätt mycket pengar för att bara vara två dagar också :D Mina dagar är långa oftast mellan halv fem-halv sex. Jag vågar inte heller säga imot eftersom jag vill ha så mycket jobb som möjligt. Så jag jobbar ut mig i stället. 

Imorn blir det party, party med för krök hos Micke i mälarhöjden. Jag gillar mälarhöjden, kom ihåg berget vi stod på nyårsafton så fint det var <3 Dock var jag bara så där ganska mycket full ^^ minns mina stora problem med att komma upp på berget, som egentligen bara var en liten klipphäll som man skulle gå upp för. Får hoppas at vi får det skoj imorn det var länge sen jag var ute, pga pengabrist. Sen kan jag vara lite halvbakis och kickboxning på söndag :)

Jag vill ha min Sandra, jag mår bra me min Sandra, alla andra dumma idioter är som små myror när Sandra kommer, nu kanske det låter som Sandra är värsta jätten men så är det inte. Mn vi är starkast tillsammans, även fast vi kan bli lite små irreterade ibland på varandra men det är så det ska vara.  Förhoppningsvis så flyttar vi ihop snart, hoppas det funkar bra annars lär vi klösa ögonen ur varandra.

Mycket intressant inlägg, men mitt föra inlägg jag skrev kanske det lät som jag haft anoroxi vilket jag INTE HAFT. 
Så ni vet det.  

 


crul world

Alla mina inlägg hamnar på "nattsidan" men det är för att den kategorin alltid står inställd och jag tänker aldrig på att byta.
Vikt idealet är verkligen sjukt, det är inte kosntigt att unga får anoroxi pga hur det ser ut i dagens samhälle. 
Ätstörningar är verkligen djävulens uppfining, något som inte borde få finnas. 
För varje sötsak jag äter så kommer ångesten "sluta ät din feta jävel" även ¨så forsätter jag att äta en massa godis, vilket får mig att hata mig själv och bara villja hoppa ner ifrån en bro. Jag måste träna annars år min värld under helt. 
Jag vill gå ner 10-15 kilo och jag inser att det är sjukt, jag har bara blivit lite "större" desenaste åren. 
När jag gick i  4-6 blev jag mobbad för att vara för smal, blev kallad för anoroxia barn. Min "bästa kompis tjatade hela tiden på mig att jag var för smal, att jag var sjukligt smal och borde äta mera. Bra kompis jag hade då. 
Jag vill vara smal, jag vill se mig själv smal. 
När jag gick i ettan på gymn vägde jag under 50 kg ett tag och jag tyckte det var för mycket, jag vet inte vad som fick mig att vända och börja äta normalt igen, men det gav mig sån ångest.

Jag lider med dig Sandra, vi kämpar tillsamans, två är starkare än en<3 
Människan är sjuk, vilka tankar  egentligen om så löjliga saker ska väcka en sån stark ångest. Att vi inte bara kan acceptera oss själva som vi är utan vi hittar bara fel som vi vill förbättra. Även fast vi är fullt medvetna om att ingen är perfekt. 

Sandra kom ihåg att du är den bästa vän jag någonsin haft <3 
Hoppas vi kan bo tillsammans när vi ska plugga:)

Sovaaa nuuu, nattii!  

RSS 2.0