two

Nu är det två veckor kvar tills jag fyller vuxen :D Eller rättare sagt 15 dagar.
Igår var en sån där tröttis dag (igen) Vissa dagar är man bara tröttare än andra. Så jag somnade runt halv tio igår:P
Igår var vi på Lovö prästgård. Det är säkert många som har vart där. Vi var där med 25 ungar och tre vuxna, varav en var pappa åt ett av barnen. Men det var trevligt, vi fick kolla på kossor, klappa kalvar, klappa får och klappa en tupp. Sen fick man smaka på prudukterna som kommer från kossan. Allt detta för att barnen ska få ett perspektiv på hur vi får mjölk på bordet och själva prossecen när man mjölkar kossorna.

Sen när vi kom tillbaka luktade vi alla bondgård.


Idag ska jag vara med min favorit Sandra oc h Adam, vi ska föra lite och busa, sen ska vi möta upp lite folk och kroga lite ^^

Just nu bakar jag paj tills vi ska fira mig den 18 april!

Byee

Aussie

Egentligen skulle jag slutat nu, halv fem, men jag ick sluta en timme tidigare;D Så jag skuttade upp på min tappre springare (cykeln) och var hemma innan fyra. Riktigt skönt det :D Högby är landet och igger långt in i Viksjö. :P Snart ska vi bege oss och hämta farmor Anka och bege oss till Nils och Amanda.  Sen ska man väll på träning, kanske inte är det allra smartaste eftersom jag har ont i halsen.
Men jag är inte smart av mig:D

Igår träffade jag Steffi den filuren har man inte sett på länge. Vi tuffade iäg till IKEA och åt mat och handlade chips.
Sen drog vi hemmåt, vi höll på att bli påkörda av en bil. Han var typ ute efter oss, eftersom när vi flyttade oss körde han rakt i mot oss. Vi var snabbare ^^
Jag och Steff sjung och pratade en massa. Vi har våra "pratkvarnsomgångar" Det är oftast en av oss som pratar hela tiden och låter inte den andra få en syl i världen.

Jag har fått mitt Australien visum paket så nu är jag glad som en vild kamel som jagar scorpioner på semester.  (Jag är tråkig idag dvs flamshumör) Nu gäller det bara att fylla i ansökan sen skicka in och VÄNTA, det är väntan som är värst.
 Under tiden ska jag skrämma upp mig själv med diverse haj ochkrockodilattacker, orm och spindelbett, det livsfarliga maneter historierna.
Nu ska jag ta handom maten!

Sen ska jag träna med min kliiga hals!

ålderskris

En månad kvar till 20 år!
Jag fyller vuxen och blir system myndig.
Har enorm ångest eftersom jag inte uppnått mina egna "tjugo-års krav"

* Haft ett jobb/extra jobb minst ett år under min skoltid. Jag var lat, deppig och orkeslös.
* Haft ett seriöst förhållande på minst ett år. Jag är inte gjord för förhållande.
* Ha körkort.
* Kontrollerat ansvar över sig själv.
* Blivit mera ordningsam. Jag är en riktig slarver.
* Inte så mycket i sista minuten.

De två sistnämnda jobbar jag väldigt mycket med, så de kan snart strykas. Sen finns det saker som man BORDe ha gjort innan tjugo år.

* Vart utomlands MINST fem gånger. Skyller helhjärtat på min trista familj.
* Vart utan föräldrar på läger eller liknade i minst en månad.

Jag var full för första gången när jag var 18 år, man känner sig så tråkig eftersom alla andra utåtrikade människor söp sig stupfulla varje helg. Okej man kanske inte ska tänka att man är tråkig, utan förnuftig?
Låter nästan löjligt när folk berättar om hur full man blev den gången, och bara var 14 år gammal. Sen kommer man själv som tjugo-åring och berättar att jag var full första gången när jag var 18 år.
Fast det är en sak som jag borde vara stolt över! Jag har aldrig rökt eller snusat. Men det beror nog enbart på att jag var störtmobbad 6-9an, Hade inga kompisar som ville bjuda mig på fester så därför blev jag "tråkig"
Men det är just det med kompisar min ångest trycker på mest.
Fast och andra kan jag berätta med värdighet att ungdomar under 18 år inte ska supa sig fulla, röka eller snusa. Givetvis ska man inte supa sig full över 18 heller.

Men nu ska jag inte vara helt negativ det finns några saker jag är stolt över.

* Kämpade i skolan, mina betyg ligger väll under medel, men jag gav inte upp trots att jag var orkeslös. Spenderade ett helt sommarlov med att sova. Jag sov alltid en stund på dagen för att jag hade ingen ork i kroppen att röra mig.
* Fick ett jobb, halkade in på ett bananskal, men är glad för det :D
* Började sakta ta mig uppåt till att må bättre.

Om en månad är man inte tonåring längre.

Anneli goes vuxen :D

strange

Min data är fruktansvärd seg och jag är fruktansvärdt lat av mig.
Jag borde städa, gå ner till centrum, tvätta fixa allt jag borde göra. Men jag vill inte! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE!
Jag vill sitta här och vara fruktansvärd lat, sur och grinig, vill inte att någon ska röra mig, prata med mig eller störa mig på ett eller annat sätt. Nej, jag börjar bli "vuxen" så kanske ska bevisa det och inte vara en sån barnunge.Men jag är trött, sur och grinig idag. Det tänker jag vara, så stör mig på egen risk :P När Adam kommer kanske allt blir bättre.

Imorn kanske man får fint besök av Sandra och hennes lillebror (det är brorsan som är de fina besöket)

I natt hade jag en jättekonstig drömm, jag och några till var på hultsfred estivalen. Jag har aldrig vart där förr, men dem jag var med hade vart där. Vi gick aldrig på konserter. Vi satt i en undervattensbuss omringade av gigantiska maneter. Jag och min medressenär hade inga biljetter och när konduktören kom, slängde han ut oss bland alla gigantiska maneter utan syretuber eller annan utrustning. Vi stod öga mot öga mot dessa maneter, sen hamnade vi plötsligt på campingen, det var ett stort konstigt hus. Med väldigt vällklädda betjänter och övrigt tjänstefolk, stor fin kunglig trappa och en tjusig kristalkrona i taket. Resten av huset var en blandig av svensson-svensson hem och katten Gustafs hem.  Men jag och alla andra festivalglada sprang runt i detta hus. 

Nu kanske jag ska göra nytta, att redigera film kanske hör till kategorin meningslösa saker? 
Eftersom städa måste man. Nu när man är vuxen.
Nej nu ska jag växa vidare och kanske göra nytta, åtminstonde sätta på tvättmaskinen. 

childhood

Det var Bill och Busan och jag, det var Bill och Busan och jag, vi gick i samma skola och vi snusa samma dosa, det var Bill och Busan och jag.
En gång när morsan inte kom hem, vi snodde 1.75,vi snodde morsas bil och vi körde tusen mil det var Bill och Busan och jag.

Vad jag saknar lågstadie tiden ibland<3 Olovslund var en bra skola.

Kommer ihåg när jag och Sara hoppade i vattenpölarna, när vi kom in var vi DYBLÖTA från topp till tå, smutsvattnet bara rann ner från håret på oss, ALLA våra kläder var genom blöta. Våra fröknar var så där lagom glada när vi kom in.
Min mamma som just kom för att hämta mig var inte överlycklig när hon fick hämta en dyblöt unge.
Mina stövlar var fulla till bredden med vatten, det var bara att hälla ut. Vi var duktiga att ha galonisar på oss, men de hjälte inte för allt vårat plaskande.
Men eftorsom jag  hade/fortfarande har en sånn duktig mamma hade jag extra kläder.
Nu vet jag hur alla fröknar kände sig när de skulle hänga in alla blöta kläder i torkskåpen.
Man är bara barn en gång i livet och kul hade vi <3

En gång när min pappa skule lämna mig på sex-års hade vi mina gummistövlar i en påse och pappas matlåda i en annan. Sen går vi in på sex-års, säger hejdå och jag får med mig påsen med mina gummistövlar in. Som i själva verket inte var mina stövlar utan pappas matlåda Stackars pappa som fick stövlar till lunch.

Det var sommarlov och fröknarna tog fram vattenspridaren. Som den vita krabat jag är blir jag lätt bränd. Min röda badräkt matchade verkligen med de röda benen och armarna jag fick.
Sommarloven var roliga på fritis, när man kom på morgonen gick man upp till biblioteket för att kolla på sommarlovet. Men jag minns att ett år gick star treak och det var så fruktansvärt tråkigt att jag alltid gick ner när det började.

Ett sommarlovsmorgonprogram man minns var Salve handlar om Nils 15 år som hamnar i en medeltidastaden salve på 1300 talet. Den var underbart bra <3
En annat underbart program var vintergatan. Det tittade jag på varje morgon:D tackars bror som aldrig fick sova på landet eftersom tv var i hans rumXP

Nu orkar jag inte vara mera nostalgisk


Just nu väntar jag på att sandra ska ringa, men jag lär få vänta länge..
Imorn ska jag hälsa på broder Nils, träffade Amanda igår hon var trevlig. Jag fattade nästan vad hon sa:D
På lördag ska jag vara med Adam och på söndag ska jag puckla på alla ungar :P Så inget förändrat där.

klockan är bara halv nio, men jag ska lägga mig tidigt idag, eftersom det har vart en seeeg dag.

Nu ska jag sega vidare!

just

* Jag och Adam har anmält oss till Australien ;D
Anneli glad:D
 
* Tappade mitt leg, pengar och busskort på krogen (var inte full) Jag frågade minst tio gånger under kvällen, ringde dagen efter, samt att jag var där både lördagen och söndag men inget leg. Polisanmält detta nu, men jag har inga förhoppningar. Men jag får mitt nya snart.
Anneli ledsen, orolig, hatisk och allt man kan komma på.

* Amanda har kommit hit nu, flyttat till Sverige från Texas.
Niclas glad.

* Farfar är sjuk och ska läggas in på kort tidsboande,
Anneli med familj ledsna.

* Min kropp vill inte vara med längre eftersom jag städigt har smärta.
Anneli har ont.


Ungefär vad som har hänt på sådär 4-5 dagar.
 Alla saker var inte deprimerande.
Idag var det jobbig dag på jobbet, eller vad man ska säga, men den gick framåt iallafall. Man kan ju inte klaga på att jag inte är ute på dagarna iallafall ;P Jag är seg och trött idag.

DESPERATE HOUSEWIVES BÖRJAR IDAG! :D
Jag vet nog vad som kommer hända, det får inte hända)=

Men nu ska jag göra annat puss hej!

RSS 2.0