Cus I'm fat

Endel personer finns bara till för att irretera det ör jag helt säker på. Det finns sånna personer i min närhet, personer jag faktiskt inte förstår mig på. Sånna som jag söker mig bort ifrån, sånna jag bara vill kasta mig på och slå ner, bara slå och slå. Hårt kan jag slå, eller inte, jag är iofs rätt så svag men det är inte det vesentliga i det hela.
Om nu någon person känner sig träffad så ber jag inte om ursäkt för det utan menar det ifrån HELA mitt hjärta.

Det finns många i min klass som skippar prover, vilket är väldigt dumt, man har valt att gå i gymnasiet det är helt friviligt men när man väll går bör man sköta det, okej jag ska inte säga allt för mycket eftersom jag har skippat två prov pga psykiska saker, men jag ger inte upp jag kämpar på. Jag ska faktiskt försöka göra dessa prov innan jag går ut. Jag måste jag kommer hata mig själv för evigt om jag inte gör det. 
Jag tänkte skipa provet idag men sen tänkte jag att det är bara dumt jag är inte som dem som skiter i skolan, jag gör provet trots att jag mår dåligt, jag vill inte ta igen allt senare jag vill gå vidare med mitt liv och inte vara kvar i skollivet för det är jag så trött på.  
jag blev peppad av våran skinnpajs rektor idag, fast han hade faktiskt kavaj på sig dagen till ära. Sudentmöss på tagning :D Känslorna att det börjar närma sig kommer:D 
Jag kommer att sakna vissa personer väldigt mycket och hoppas att vi har åtminstonde lite kontakt efter skolan:)
 Ni vet nog vilka ni är^^
Vissa kommer jag då inte sakna speciellt mycket.



Jag är trött på att min mamma tror att jag är värsta anoroxi barnet, det är jag inte. för jag är FET FET FET!
Hon säger hela tiden att jag måste äta, inte slarva med maten. Men jag äter fan mer än vad jag borde, jag väger mycket mer än vad jag borde.
Det har du ju tillomed sagt, att JAG väger för mycket, men jag har muskler eller jag hade, det är DITT fel att jag känner mig så här pga av DITT klagande, skönt att du är på landet nu, jag hatar min kropp, du får mig att känna mig fet med ditt snack, seriöst du säger att du bryr dig så jävla mycket om att jag inte mår bra men du fattar aldrig varför för du vill inte förstå det här, det är därfr jag inte säger något, jag har försökt prata med dig..
"du väger lika mycket som jag" jaha och? ska jag banta för det?
Det ända du kommer tro är att jag har anoroxia men det har jag inte och har ALDRIG haft det.
Ibland funderar jag seriöst på att sluta äta HELT och då kan du inte säga till om min vikt något mer.

Spegel, spegel på vägen där jag hatar mig för att jag ser ut så här.


Men nu ska jag sluta vara ett stört emo och bli glad och frisk ifrån min förskyldning,

any brick in the wall

ont i halsen och jävla skit hosta. Ingen träning idag heller.
Känner mig som ett jävla fetto som ara blir större och större för varje sekund som går.

Ibland förstår jag mig inte på lärare Vi går i skolan för att lära, men då kan ju dem lära sig att lära ut. Man har ju haft ett X antal lärare som saknat den egenskap som är viktigast hos en lärare.
Det är läraren som gör ämnet, inte ämnet som gör läraren. Om man vanligtvis tycker ett ämne är skit tråkigt men läraren är bra så blir ämnet roligare att lära sig.
Om man redan tycker ämnet är tråkigt och läraren suger så blir inte resultaten i ämnet speciellt bra.
När det kommer till prov borde dem vara mera nogranna med vad man ska kunna till provet, seriöst jag tror inte det är särskilt många som tar in mycket information v att läsa 200 sidor? Sen på frågorna bör dem tänka över poängen. Vi kan inte gissa oss till vad ni vill att vi ska svara på frågorna. Vissa lärare är bara så orätvisa.
Vi ska ha STRINDBERGS prov seriöst, så jävla onödigt jag bryr mig inte om honom!

Men nu ska jag hosta vidare!

fashion show,

Jag har typ galet ont i mitt huvud just nu..
Färgat håret, det är typ mörkrött^^
Var och kollade på bildarnas och design elevernas modevisning som de sytt av IKEAS tyger, så fina.
Endel var verkliget jättesnygga, väldigt kreativa, synd bara att dem inte hade en riktig catwalk att gå på.

Jag årkar inte skriva mer så detta blev ju någolunda oitressant.
GODNATT!

here I'm

Here I'm rock me lika a hurecane (8) jag har spelat GH nu XP jag tycker om den låten ^^
Skola imorn, barngrupp.. Leka med barn. Sen samhälle med typ bara teatrarna och två eller tre bildisar.
Bildarna och design eleverna har modevisning, de har sytt egna kläder av IKEAS tyger. Egentligen borde ja gå på jobbmöte, men jag tror jag ska säga upp mig på lördag... jag orkar inte jobba, jag har inga krafter för det.
Men jag får väll se. Till valborg  så ska Sandra med mig på landet, hon ska få ta del av landlivet^^
Vi har toa nu som man kan spola *lycklig* vi har inte haft det förut, bara en hink man kan kissa i och ett dass.
Sen kan man dricka vattnet, behöver inte hämta vatten vid brunnen. Fast det är ju ändå rätt tråkigt på ett sätt eftersom det är landlivet, det ska vara så. Landet är alltid landet för mig. Det ska vara grusvägar, nära till sjön och skogen, en fin grön gräsmatta som man kan gå barfota på.
Sommmaaaarrrr kom hit...

lalaalaa

GAAAH skit blogg..
hade ju skrivit värta mycket sen försvann det bara)=

Men aja...
Kan berätta om mitt traumatiska minne som jag lev påmind om idag när dem kastade en massa saker på pyramidtorget idag.
Jag var med min farmor och farfar i centrum dem skulle gå och handla på något ställe, det var underhålning på scenen så jag fick stanna och kolla, efter det hade dem utlottning på toalettpapper. Efter ett tag börjar alla kasta toalettpapper så det bara flyger, det spårar ut totalt. Jag har ingen aning om vart min farmor eller farafar är och jag hade lovat dem att stanna där. Men dem ropar typ ut på kundradion i affärerna att det är kaos på pyramidtorget.
tillslut hittar jag min farmor, jag var både ledsen och rädd. Sen var jag bara sex år. Så idag fick jag typ panik när dem slängde så mycket saker, jag höll på att få panik och börja gråta men jag fick en boll iaf och en daim sen sprang jag därifrån.

Vi var fyra teatrare idag, det är oftast vi fyra, vi är dem bästa :D
Vi joinade alkisarna vid riddarparken idag.. Vi satt på gräset åt glass och solade:D

I'm not drunk

ja kan ju börja med att ja gar jävligt ont i magen och är rätt onykter just nu.. Lr rätt. Bokstäverna typ svävar framför mig.. ska på teater imonr se den pjäs som vi skulle göra i stället för vännplan. Träffa skådisarna sen :D
Ja skulle vilja ha jobb på dramaten, värsta drömmen, mnab e ju teatermänniska trotsallt.
jA O ANDRAas var ute efter ja jobbar klart. Va på H. B james jag hittade ett ragg men ej andreas vi åkte ghem tidigt rätt skönt faktiskt. Nu ska jag sova o glo vänner.. KUL;D

This pain is killing me

Jag har ont typ överallt, i mina leder, i ryggen, nacken, magen, halsen. Över allt. Det känns som jag har feber fast jag inte har det.

Hyfsat soft skoldag.
PROV massage på tisdag PANIK. Men ord jagintevillkankommaihåg men aja:P
Ja S och L hade ett litet samtal idag  och det behövdes nog eftersom det som vi pratar om har haft problem med.

Ibland känner jag mig som värsta problem barnet eftersom alla problem och komflikter verkar röra sig om mig. Eller åtminstonde ha mig inblandad.
I 7, 8, 9:an fanns det en tjej jag vet inte vad du ville mig egentligen men du gjorde mitt liv till ett helvete. Du snackade SKIT om mig till ALLA i våran klass. Det fick jag självklart höra upprepade gånger av dem. DU ville vara med dem, men de ville inte vara med dig. Du skyllde på mig att det var mitt fel att det blev som det blev.
Att du och jag lämnades utanför i en klass som hatade oss.

det är fan sånt här som får mig att må dåligt. Jag örjar tro att det är något fel på mig eftersom jja alltid lyckas komma i konflikt. det finns alltid konfliktsökande människor, tro mig jag är inte en sån, jag råkar väll bara ut för sånna. Men jag vet inte, eller så är det mig det är fel på.

Men det är ju svårt att se sig själv ifrån utsidan, det är som att se sin spegelbild inuti spelgelbilden.
Man ser inte det andra ser, andra ser väll mig på helt annat sätt än vad jag själv gör.



Jag övervägde rätt mycket att gå på livskunskapen idag men jag gjordet det iallafall.
Vi skulle ha forumspel . Min lärare trodde jag kunde massa om sån och om snubben som "uppfann det" Började tänka på teater X det var skojXP

Men iaf vi fick sluta när vi kommit på ett bar uppspel. Sen skulle vi bestämma namn först säger jag ett förslag till den ena och lyckas pricka in hans andra namn. Sen när jag ska säga ett namn till den andra personen lyckas jag pricka in hennes andranamn. Tyckte det var rätt duktigt av mig^^

Got to deal with this

Gaah ibland känner man en sån otrolig ilska att man bara vill skrika slåss och sparkas, vilket är den känsla jag har nu och har känt väldigt länge. På ett sätt kan väll det känslan vara skön. Men på ett sätt inte.
Jag går på kickboxning vilket är väldigt skönt eftersom då får man slåss och sparkas. MAn slipper tänka på alla idioter runt om kring en, bara koncentrera sig på slag och sparkar.

Mina knogar dog typ för övrigt igår eftersom jag inte hade några handskar. Eller jo jag hade, en, den andra hade jjag glömt hemma. Jag som tyckte jag var så duktig som kom ihåg tandskydd för en gång skull. Men man kan ju inte komma ihåg allt:P

Jobba idag för första gången;D
Tycker jag e  duktig som skaffat jobb^^

Gonna' rocken roll

Frilagda är över för EVIGT!!! Helvetets veckor är över^^
Okej så hemskt har det inte vart men det har vart påfrestande. Jag har vart den "bråkiga" typen eftersom de flesta krismöten vi har haft har handlat om mig. Jag vet att jag säger till mera nu. Jag vågade inte det förut.
När jag gick i 7, 8, 9an FICK jag inte ha åsikter utan att de kallade mig för cp barn, hora, idiot, pucko med mera. 
Folk kanske har de tankarna när jag uttrycker mina åsikter vilket jag inte hoppas. 
Men alla ideér  är ju inte bra.

Men jag hoppas att all trötthet ifrån teatern snart kommer att försvinna så jag kan känna mig fri igen.

Vi hade ingen livskunskap idag, vilket var tur för mig för att jag skolkade:D jag tyckte jag var värd sovmorgon^^

Nu är man 19 år, ingen direkt skilnad. En unge trodde jag var 30 år, okej hon kanske drev, men ändå 30!
Sen var det en liten unge, hon är så jääävla charmig<3 hon använder smink. Hennes pappa hade köpt mascara till henne, hon hade det på sig när hon skulle träna vilket jag inte tycker sju åringar ska ha. Man ska ta barndomen sakta för att vara berädd för vuxenlivet.

Guitar Hero <3 ;D
Jag suger men det är kl iaf.

Där av rubriken.

förutsätning för all god föda

Ja kollade på den andra gruppen idag. De var duktiga, slutet var mycket bättre nu^^
Kniv ljudet kom inte på XP

image4

Laydies

                         
Uppspel idag igen:) Gick väll hyfsat. Jag mådde dåligt mådde illa och hade ont i magen. Jag får sura uppstötningar hela tiden vilket är väldigt jobbigt och äckligt. 
Var och tog prover idag, läkaren trodde inte jag var laktosallergiker men jag får näästan alltid ont i magen och mår illa när jag har ätit. Men jag får väll se vad de leder:)      ♣



                image3 


Premiär

Hade premiär idag.
Alla var bra förutom jag. Det spelar ingen roll hur bra olk tycker jag är, jag tycker ändå jag är lika dålig. Men egentligen är det väll inte jag som är dålig utan mitt självförtroende?

Jag e vääldigt förbanad just nu. På allt och alla.
Snart är det slut, SNART är det slut såå jävla skönt:D
Längtar otroligt mycket:D Då är det över. lr okej utvärderingen vill jag helst slippa men sån tur har jag inte.
Som sagt har aldrig längtat så mkt till en födelsedag som jag gör just nu. För då är det över:D
Sen inte så mycket tid kvar av skolan sen är jag FRI;D och förhoppningsvis blir mitt liv lättare då.
Gymnasiet har vart en jobbig tid..

Jag hatar känslan att ALLA hatar en till och med mina föräldrar. Jag vet med mig väldigt väll att jag kan va otrevlig och så, och att skylla på hur man mår är ingen anledning. Men jag har inte mycket ork, så fort jag tycker någon låter det minsta otrevlig eller säger något jag inte tycker så kan jag låta väldigt dryg tillbaka.
Detta kanske låter konstigt, men jag är nästan mest otrevlig mot dem ag tycker mest om, som min familj, för det blir lättast så att allt går ut över dem.

Idag åt vi pizza, det ville inte min mage ha så den har ont. Jag gjorde illa hanleden igår på kickboxningen, den vänstra denna gång^^
Förra gången var det för jag hjälp barnen att göra huvudvolter, denna gång var för att jag fått en spark på handen, Men går man på kickboxning får man tåla det^^

Five days

Skooola idag och skola igår. He vi är normala och går i skolan på helgen. Men vi repade teater*gäsp*
Så är äckligt trött nu. Det känns som det typ är måndag eller något, det är inte söndag för mig. Så skola imorn med frilagda, vecka 16 kan jag andas igen:) Ska vi skönt 5 dagar tills ja fyller 19 år, fem dagar tills sista föreställningen, nervositeten börjar komma nu, vi har genrep för tvåorna imorn.

Vi såg *förutsätningar för all god föda idag* Dem e skit duktiga.
Jag suger, jag tvivlar ALLTID på mig själv och tycker alltid jag är dålig och gör dåligt ifrån mig.
Men med fel instälning blir det så, men det känns som ALLA tycker att jag är dålig så då blir mitt självförtroende så lågt.
Att ha dåligt självförtroende suger, man ska egentligen inte bry sig om andra utan gå sin egna väg, man ska våga utveckla sig till den person man drömmer om att vara och inte en person som man själv ser ner på. Då blir det att andra ser ner på en.
Jag MÅSTE träna imorgon, jag måste det. Eller okej det finns inga måsten bara min starka dumma villja, jag borde inte träna men jag mår så dåligt att inte göra det.
Jag äter faktiskt nu, jag har vart duktig väldigt länge på att äta.
Utan mat mår man inte bra, man blir mer irreterad, får problem med magen, kryper magsäcken, varje gång man sen ska äta mår man så jävla illa. Man blir trött och vill inte göra någonting.
Det finns en mening varför det finns mat, det är för att äta den och inte undvika den.
Visst så undviker jag vissa matträtter som kött, fisk och fågel nu även sånt som innehåller mjölk men det är jag illa tvungen att göra. Men nu ska jag sova så jag orkar hela veckan igenom.

Viva forever

Har nyss suttit och lyssnat på Spic Girls NOSTALGI
Kollade på deras videos *spice up your life* E den bästa den vete fan hur många gånger jag kollade på som liten.
Var på utbilndnigsdag idag på acta kapitalförvaltning den varade i fyra timmar. Var inte så tråkigt som jag trodde:P
okej jag fick lite panik och tänkte detta e så inget för mig. Men jag att jag provade iaf eftersom jag fick jobbet^^
Man ska ha fomell klädsel, udra vad dem i skolan säger om jag kommer med kostym till skolanXP Kan ju alltid skylla på att jag går teater och då får jag vara lite udda^^
Men typ kjol o skjorta går ju bra..
Ska börja jobba vecka 16, på tisdagen:) Fast egentligen ville dem att man skulle jobba på tisdag men då har jag ju föreställning sen sa han lördag och jag tänkte inte efter ordentligt så jag sa att jag kunde. Men sen kom jag på att jag har spelning då med. Sen visste jag att det var något med som hände den dagen men kunde inte komma på vad, Typ en kvart senare kom jag på att jag fyller år dåXP

Har så fruktansvärt ont i min mage. Jag vet att jag klagarmycket på det, men jag har faktiskt ont på riktigt. Det kan ju vara dyspepsid men jag vet inte, eftersom jag äter medecin som borde motverkat det.
Eller så tål jag inte mjölk men börjar misstänka att jag inte tål mjöl. Fast det kan ju tilloch med vara ägg jag inte tål.
Fast just nu undviker jag mjölkprodukter och är lite halv vegan^^
Ska till läkaren någon gång och kolla upp det men jag är så fullbokad just nu.

Under this shit

Va på danderyds sjukus igår. för att jag har haft ont i magen och mått illa i ca 5 månader konstant. De senaste veckorna har jag haft jääättteeeont i magen. Så väll där blev d en massa väntan, låg i rummet brevid rummet jag låg i när jag var med i olyckan. Kom hem runt kvart över ett tiden då va ja trött så jag gjorde inte provet som vi hade idag. Jag måste förändra min kost genom att ta bort mjölkprudukter. Får int äta glass eller choklad.. Mjölk är typ mitt liv jag överlever inte utan det. Jag blir ju nästan vegan nu..
Har typ PANIIIK nu för jag ligger efter med TVÅ prov i kulti, Jag får alltid ångest över det jävla ämnet det går inte.. 
okej att lära mig olika kläder och tyger och penseldrag intresserar inte mig något vidare,
Snart är det frilagda skönt faktiskt :D Vår slut produktion känns lite tråkigt men nu närmar sig slutet mer än någonsin trean har fan gått fort.  

Idag har jjag bakat, kladdiskaka:P mjölkfri^^ Med gres ovan på. sen bakade jag bröd o gjorde pannkaka tillomed städade jag undan i köket *jag tycker det e städat* Men vet aldrig vad min mor tycker:/

Acta utbildningsgrejsen imorn NERVÖÖÖÖS! Gaaah, okej manusgrejen bör inte vara något problem för mig,

RSS 2.0