Timon and Pumba

Jag är så äckligt trött, jag är ju inte ens bakis.
Har sovit en massa idag men jag är fortfarande skit trött, slängt i väg en massa sms till killen ja träffa på bandit :P
Men han är trevlig och vi ska nog träffas igen ^^

Var på bandit i torsdag på medusa, trevligt ställe, men de hade EN TOALETT, lixom det var en kvarts kö varje gång, man fick så och supa där typ Jag ska fan skaffa penis, deras kö var mycket kortare, sen har de ett urinar.. Sen bussjävlarna som krånglade.. Vi åkte ifrån medusa halv ett och kom hem klockan tre. Bussarna gick inte ifrån det ställe dem ska, så det blev en jävla massa springandes fram och tillbaka, det hela slutade med att vi hamnade i backlura. Amandas mamma var så snäll och skussa hem oss sen ;)
Jag och Sandra är så duktiga ibland, de är det underbara med oss. Vi satt vid kvarnbacken, klockan var runt sex, vi halsar en halv 1 liters vinare och dricker en smirnoff ice och en barcardi + en halv, på en halvtimme, var. Med magen full av kolsyra gav vi oss av till tåget, det är svårt att gå i en brant backe med klackisar. Nej vi kunde inte gåt tre meter åt höger och sluppit den branta backen. På tåget mötte vi Amanda, stackare, vi var redan halvfulla när vi träffades. Sen bar det av till nivå 22 då det blev mera drickandes. Väll på medusa, frågade en vakt hur mycket jag druckit, ja sa typ tre cider (vid de laget hade jag fått i mig ännu mera) han sa åt mig att dricka vatten. Jag var duktig och gjorde som han sa, men inte sent efter tog jag mig en cider :P
Men jag vart inte för full iallafall, det är inget att rekomendera kan jag ju lova. Vanligtvis brukar jag alltid lyckas bli för full för mitt eget bästa, men inte denna gång. På busshålsplatsen mötte vi en kalasfull kille, han var rätt skoj faktiskt, undra hur det gick för han XP?

Igår skrämde Sandra skiten ur mig. Efter skolan skulle hon iväg, ja gick hem och sov. När man vaknar sitter människan och kollar på en! Min broder hade släppt in henne. Vi kirrade kinamat o glodde disney fimler+ stuart little, kom underfull med att vi är som Timon och Pumba ^^

Trorja o C skickat runt 50 sms idag var :P

drunkis

SItter och snackar skit med Sansibal :D
Vi ska på bandit idag med min Amanda och supilupa.

IDAG GJORDE VI SISTA PROVER FÖR MAJ!! SISTA PROVET FÖR EVIGT I DENNA SKOLA.
Lixom nästa vecka vid denna tid är det massa förväntningar som går runt i en, den är bara så uuunderbaart att känna så. Svenskan på onsdag är den SISTA lektionen vi någonsin kommer ha:D
Anneli är väldigt glad och lycklig ^^

Men nu ska jag dra väg så jag inte kommer försent.

Sandra planerar hur hon ska mobba mig på bäst sätt ikväll. Men just nu spelar hon nördspel :P

troubles

Idag va ja med teatrarna och fikade vid söder. Det var helt okej faktiskt. Sen så kom jag hem och började plugaa, eller inte, jag är jävligt dålig på när det gäller det här med att plugga. Min koncentartionsförmåga finns inte överhuvudtaget. Jag kan inte göra prov i klassrummet pga det.
Det börjar kännas att studenten är nära, väldigt nära. Prov imorn sen FRI! :D
Kommer böla som fan den dagen ^^ Skiljas ifrån mina kära teatrare, vissa vill jag hålla kontakten med, lite iallafall :)

Jag är trött av allt mitt pluggade, sen har jag panik och ångest villket jag väldigt ofta har, ja hatar denna känsla.

Sen vii jag be om ursäkt till folk när jag säger att jag tyckr aatt jag är tjock, även fast jag är smalare än den personen. Det är bara de att jag ser mig själv som tjockare än alla andra. Enligt mig själv är jag nästan överviktig. Jag får alltid lika mycket ångest över att äta något jag inte bör äta, även fast det gör jag det ofta.
Ätstörningar är ett rent helvete an jag lova.

Nu ska här sovas, inte för jag kommer kunna somna innan två.. Kanske bör övervägasömntabletter ändå?

sekter

Idag var jag ledsen och trött, men trots att jag gick hem kom jag tillbaka för att se tvåornas redovisning.

Vi läste om scientologerna, C vissade oss en bok som jag kände igen. I lördags när jag och Sandra var i stan stod det några utanför kulturhuset och erbjöd ett grattis stress test sen kunde man köpa en bok som heter dianetik.
 Så de stod där och försökte värva in folk. Man har ju hört alla möjliga hemskheter om sekter. Som att tvinga folk att ta en kalldusch varje gång de har vart ute. De har berättat om hur svårt det är att gå ur en sekt. Sågpå en dokumentär för ett tag sen om en familj, två döttrar och en mamma, e bodde i ett kolektiv. De vill ur sekten, hon fick ta sina barn och fly därifrån. Det gick knapt att komma ur den.
 Jag har inget imot sekter, men jag tycker att det finns gränser. Trycka ner en person mot ett stengolv så personen inför 1500 personer är inte okej, Tvinga folk till kalldusch är inte heller okej eftersom det kan skapa lungeniflamation iallafall på vintern. Ibland verkar den som det inte finns några gudar de tror på utan bara ett levnads sätt för vad som är rätt och fel. Men inpricip är det ju det var det är.
Kollade på youtube, Carola freakar ut i livets ord XP

Men nu ka jag borsta tänder och sova!

eurovision

Kollar på melodifestivalen..

Mhahaha piraterna <3;D

ibland undrar ma vilka bidrag som var med i somliga länder. Vissa är liksom jättedåliga.
I en låt var det en gubbe på 75 år, vart har han rymt ifrån? haha nu är jag elak^^
Jag är typ sjuk, som vanligt har ju typ vart det i två månader nu.. Men jag är en person som aldrig ta det lungt. Jag hinner inte, jag måste plugga, träna gå i skolan osv. Imorn är det avslut på kickboxningen och jag måste ju gå.. Jag tvingade Amanda att komma så det är ju lite elakt att säga *nej jag är sjuk* men jag knarkar lite piller och ska snart gå och sova:P

Idag var jag med Sandrowitch Sansibal, vi köpte gosedjur :P Mhahaha vi är mogna^^
Vi ska bli proffs på rockring :P Så ska vi uppträda och tjäna pengar. Framtidsplaner ftw

Vi gick förbi tessinskapalatset och där ser man ROBART DAS KRÄK! Som Tessin själv, han hade tydligen ressigerat allt som hände där:P

Jag ska slå den dumma tacobar killen!! Inte äta där något mera iallafall!

sadnes

Jag är trött idag, eller snarare jag är trött varje dag.
Trots att jag sover så är jag trött, ja har fått nåra sömntabletter men jag vill inte ta dem.. Jag vill inte ta mer medecin!
Medecinen hindrara mig i så mycket, mina drömmar. Inte för att mina drömmar tar mig någonstans utan de är mest flytande. Känns som jag har fastnat i ett hål, som jag bara flyter runt , jag flyter till skolan, flyter runt med mina vänner. Jag är inte av fast form. Jag har svårt att känna glädje, även fast jag verkar glad så är jag inte det. 
Jag vill kunna få bort dessa tankar för de hindrar mig för mycket i mitt vardagliga liv, jag behöver inte dem. Jag klarar knapt av skolan pga av detta. 
Alla verkar jätteduktiga, får bra betyg på proven och inlämningsuppgifter, men jag har alltid haft dåligare betyg än alla andra. Jag hatar verkligen när folk säger hur missnöjda de är när dem fått VG på ett prov, jag har bara fått VG på några fåtal prov. Endel får jag knapt G på, så ni ska fan inte klaga. Det är inte det att jag inte pluggar, utan allt fastnar inte lika bra i mitt huvud som hos andra. Det är lätt att kalla sig själv dum i sånna fall, men jag har bara svårare än andra och det har jag lärt mig. Men det blir svårare med folks *gud vad dålig jag är, bara VG* snack.   
Men snart är det slut med skolan så då slipper jag det.

Jag ser knapt fram imot min egna student. Eller jag är kluven när det gäller det, på ett sätt vill jag bara sova bort hela dagen och ett annat fira med alla andra. Tankarna från det i onsdag är fortfarande kvar, det var liksom bara för mycket.. Studenten ska vara en lycklig dag och jag vill att det ska vara det.
Jag och Peter ska vara däroch våra släktingar och vänner och vi får en liten pressent eller två.
Vi har ju redan bokat lokalen :P


Idag gjorde jag kultur proven... Jag hade TVÅ jävla prov och fick samma tid som alla andra!
Först kommer hon in(jag satt i grupprummet) och frågar om jag är klar snart, jag säger nej, lite till. Hon säger att jag kan få två timmar på mig.  
Tio minuter efter då sista personen gått säger hon, du får fem minuter till.. Haha det är så typiskt maj asså XP

Sen var jag duktig och cyklade till kista,  men jag cyklade lite fel och orkade inte längre en till akalla. 
Påvägen dit så gick ett fyllo mitt i vägen och gick så där som fyllosar ska, vinglade hit och dit, jag plingade och kördeom honom. Han skriker JÄVLA IDIOT... Sen skriker han ANVÄND HJÄLM, men okej om jagska använda hjälm ska du verkligen dricka då?

Nu ska jag sova!

tröttis

Jag är trött som bara den..
Men jag kan ändåå inte sova, har fått sömnpiller, men nej tack jag vill inte använda dem..

Igår var det jobbigt, ja är duktig på att gömma undan det jobbiga så det var inte många som lade märke till det..
När jag kom ifrån läkarn höll jag på att bryta ihop och ringde Sandra för att fråga om hon kunde möta mig i centrum.. Men hon svarade inte, sen tänkte jag ringa sabina eller lisa lr nån för att se om de inte åkt hem än.. Men klockan var kvart i så jag sket i det.. Men Sandra kom hem till mig senare <3
Jag pluggade så flitigt.. "flitigt" Sen följde hon med mig på träningen som inte blev så mycket träning eftersom jag hade värsta allergiatacken och ont i magen. Jag pressenterade henne för Sandra, hon är typ en mini varation av mig.. Ett iretations objekt helt enkelt. 

Idag så klarade jag TVÅ låtar på HARD två gånger:P det tar sig ^^
Jag har pluggat en massa. 
Följde inte med klassen till drottninholm för att jag inte orkade.
Sen drog jag med livgruppen och lekte buddist. 

 

If gud have a name?

Igår kollade vi på en dokumentär på religionen om veckelserörelsen. Lite som en träningsläger  fast här för dem inte in kilar till ett rum för att användas som arbetskraft. Tjejer, kvinnor och barn till en kamare för att å en dusch.
En person predikar vad som är rätt och fel, vad som man ska göra och inte göra, tro och inte tro på.
Hon predikade mest för barn och berättade hur dåliga personer de var, att de var monster, plågor för deras föräldrar. Man går igenom väldigt mycket i åldrana 5-13 år, man utvecklas och detta är ett slag i ansikten för dem.
Tro är viktigt, finns det ingen tro finns inget hopp att leva. Man får tro pricis vad man vill men de som inte är troande får ha sina åsikter. Jag tycker veckelserörelsen är överdriven, man är ingen dålig människa för att kolla på Harry Potter. Jag tycker man är en dålig människa om man inte låter barnen får växa upp med allt det underbara som hör till. Man ska berätta för barnen vad som är rätt och fel, men inte hjärntvätta dem i tron vad som är rätt och fel.

Jag är rätt kluven när det gäller att tro på Gud, jag är konfimerad och var väldigt trött på "be till Gud var tionde sekund" ókej riktigt så var det inte. Men jag tyckte det var lite överdrivet ibland.. Inte bara lite. Men jag gillar religion och historien om bibeln, Gud, Gudar osv.   

who know

Idag har jag tiibringat tid med Sandra vilket jag gör mycket nu för tiden, hon är våran inneboande:D
Vi redigerade film i dag, fick läskig  tetrismusik av J ^^  
jag och Sandra måste håla kontakten efter skolan, det är de allra viktigaste<3
Utvärdering av gruppen i bot imorn. 
Kommer att sakna teater, alla lekar och allt det roliga vi gjort, liksom frys, freak out, skrivmaskinen osv. Våra produktioner, förutom damer då.. Det kan jag förtränga.
 
Vi i teatern har haft stunder då vi hatat varandra då vi inte velat mera än att skrika och slå ner varandra. Men vi har haft några roliga studer som kommer finnas kvar som minnen länge.

Jag är jättetrött och det snurrar mycket i mitt huvud, ska sova men har 1000 saker att att göra, mamma hon bara tjatar.

music

Nu har jag tvättat, städat, gjort rent till bella, hängt tvätten, lagat mat till min bror och hans tjej.
Lite borde han klara av han är 23 och inte 14 vilket man oftast tror. Han sitter alltid inne på sitt rum och spelar in sin dumma musik!! Jag vill inte höra den där skiten något mera.. FLYTTA FÖR FAN! 
Han är 23 år, snart 24, han behöver knappt betala hemma, det är svårt att få en egen lägenhet men det blir inte lättare om man inte försöker. Han tror allting bara händer, hockus pockus liksom så finns det där.
Men han är typ underbarnet och jag miffot. Han är den duktiga den musikaliska.. Vad kan jag, spela teater, dansa? knappast.... Jag får hela tiden hör hur duktig borsa ja har och att det måste vara jättekul att ha en sån bror, som är så begåvad. Jag vill flytta hemmifrån NUUU NUUU NUUU!  ska fan tälta på backen för att slippa höra hans dumma musik dyngnet runt. De är det man vaknar tiil och det är de man somnar till!

Snart kommer mamma hem och skirker, för det är de hon brukar göra. Okej jag gör inte som hon säger men jag orkar inte, det borde hon förstå. Allt jag gör är fel, hon vet självklart det bästa.. Inte konstigt att jag döljer så mycket för henne.

Jag är typ aldrig glad nu för tiden känns det som, det känns som att ALLA hatar mig och undviker mig. Det är ju sant.

Student och frihet kom till mig!


friends

Jonte har fått brunt bälte i judo :P va duktig han är^^

Vi måste köra en kamp någon gång, jag har min fin, fina taktik som jag säkerligen vinner med:D

Har glott greveholm faan vad det är bra<<<3  det är han råååboten <3

Kollat på vänner, som vanligt^^

Ross: If she want to go out and kiss gays so will I.
Ross is gay realy fanny ha ha..

Stackars Ross och han desperata singelliv.. Som det avsnittet han inte kan flirta, pizzabuds tjejen har klippt sig och hon tycker det ser ut som en 8 årig pojke.

Ross: I like eight years old boys XP

Men nu måste jag städa/dikska göra ALLT som min 5 år äldre broder inte klarar av..

Viva forever

Kickboxnings ungdomsledarträning imorn. Har inte den minsta lust att gå, det ända de gör är att utnytja..
Amanda har ledsnat så då är jag ensam vilket suger. men jag gillar barnen så mycket. 
Förövrigt räknas jag nog inte som ungdomlängre eftersom det är upp till 18 år som gäller.
Men förhoppningsvis drar jag till USA i november :D Jag vill dra tidare men får inte åka förens jag mår bra.

Jag lever fortfarande på minnena ifrån skivan :D

      

soon I start to cry

Smart som jag är har jag sagt till min lärare att ja o S ska redovisa våran film på måndag.. MEN SKITEN HAKAR UPP SIG HELA TIDEN!
Seriöst jag kommer börja gråtaskrikaslåssparkassläängasakeromkring mig snart. så fort jag klickar på något hänger sig skiten.

Måste plugga kultihistoria vilket jag inte har någon lust med. jag är ARG!

I sommar kanske jag ska till Jonte :) O han kanske kommer ner någon gång, vi pratade igår hur vi ska kunna träffas^^

pirates:D

SKIVAN VAR IGÅR!
En massa kul :D
Just nu håller jag på att skicka bilder, tar en sån tid eftersom det snabba sättet inte går på min dator )=
Bloggar lite samtidigt^^

Men för att återgå till i går, jag och månag till var coola pirater.. Jag var lycklig ovanligt många stunder man kan liksom känna den där riktiga glädjen och att folk tycker om en.. Okej jag kanske låter som värsta emot.. Min kusse va på skivan.. han va en liten slampa de trodde ja inte om honom, det ligger i släkten haha XP jag har ju min *blåa piké tröjkillen incidenten* som ett exempel.  Men under middagen på skivan, var trevligt, förätten var äckligså den gav ja till Miks hon fick typ äta upp flera stycken :P Det blev många lambo sångomgångar.. linnea ringde under när tetrarna skulle upp :/
Jag blev nominderad till Bambi :O jag har aldrig sett den filmen :P
Men jag har stora ögon, vilket jag tar som en förolämpning på ett sätt eftersom jag blev retad mkt för det..
Men dem flesta tycker det är fint o mina ögon e typ det jag gillar med mig själv så :P Sen så är jag rätt vinglig av mig efter som jag snubblar mkt *bambi på hal is* Det var jag när jag var liten iaf eftersom jag snubblade alltid på mina egna fötterXP
Maten gav mig förövrigt ont i magen :(

Känner att jag kommit när de flesta i klassen nu.. Vi är den bästa klassen tjejor:D
Glad att jag inte bytte. i ettan när Becca o Micke bytte blev jag ledsen och jag gillade inte resten av teatrarna speciellt mycket, ni var snarare bara jobbiga, förutom sandra då. Men nu tycker jag kóm er och är glad att jag är kvar :D

Min klass i 7-9 var seriöst störd, tjejerna var fjolliga fjortisar, och killarna turades om att mobba varandra. jag hatade er så jävla mycket och det var en plåga att vara i samma rum som er!
Men somliga i andra klasser gjorde det hela lite lättare:)

Min klass i sexan, asså seriöst varför låter man 12-16 åringar gå i samma klass.
En tolvåring som går i sexan går forfarande på mellanstadiet, en nia ska snart in på gymnasiumet.
Dem är mycket mer utvecklade kroppsligt.. Man utvecklades ine direkt framåt som liten tyst 12 åring.
Sen var jag förövrigt råmobbad.

Så ES3BT=bäst :D

Skithosta igen.. Tror typ ja o lisa växlar mellan att ha det, för först hade hon, sen jag, sen hon, sen jag osv...
Men nu ska jag skicka mer bilder och hosta sönder mig lite till

hero

Har nyss kollat på desperate housewives, fan vad jag älskar den serien <3
Den är liksom spännade, rolig, tragisk och lycklig på samma gång. Massa intriger och små hemligheter som bara blir större och större. Lite som det som göms i snö kommer upp i tö. Du kan inte styra ödet, du vet inte vad som dyker upp så var försiktig med vad du säger och dina handlingar. Den skildrar verkligheten så mycket, vad vet man egentligen om sina vänner, vad döljer de för en?

Under pogrammets gång kom jag och tänka på en sak.
Den gången jag skulle till min kompis, jag cyklade (självklart utan hjälm) först så ser jag en grå bil, solen skymer lite och den kör fort förbi, det jag inte märker är att en annan grå bil kör bakom honom och innan jag hinner tänka klart har jag åkt in i honom och när jag öppnar ögonen har han parkerat bilen och är på väg mot mig, killen framför är redan vid min sida. Jag känner smärtan i mitt huvud och inser efter ett tag vad som har hänt och jag blir chokad och börjar gråta.
Men tur för mig så såg han mig och insåg i tid vad om skulle hända, han lyckas tvärbromsa och svänga  åt sidan för att förhindra en större krock. Om han hade kört på mig i full fart så skulle det nog inte gått så bra som det gick.
Det är tur att det finns personer som tänker klart och handlar rätt i sånna situationer. Så på ett sätt räddad han mitt liv. Men det är inte säkert att jag skulle dött, men han såg till att jag blev mindre skadad.

GH

Min studentklänning är fixad:D Även skor måste så över vad jag ska ha för smycken.. Tdligen är jag väldigt nikel allergisk eftersom det kommer blod och var när jag har haft ett par örhängen vilket är så msigt.
skolan skiter jag i, jag orkar inte, men jag måste orka.. GAAAH vad jag hatar kultur historia, bajs och tråkhistoria:(

Kickboxning idag, fast jag mådde illa och var trött. Jag kan inte äta något utan att jag börjar må dåligt.. Det är tp stört men det är inge fel på mig.

Jag o Sandra glodde greveholm <3 älska<3

Sandras komentar till att hennes mamma hade blåa bandet i stället för rosa
 - Är det för pungcanser... XP


ja har jätte ont i mitt kä och fot men jag SKA gå i klakisar iaf måste öva ju...
Ja o en tjej efter kb brottades lite vilket inte var det bästa eftersom vi ramlade på det hårda golvet:/

help me

Ska till stan och shoppa med mamma.. Inget jag ser fram imot direkt.. Eftersom hon är som hon är när man ska köpa kläder och jag vågar inte säga något.



Gud jag har tyå panik nu 18 dagar kvar av skolan 18! Det är typ två veckor och tre dagar, sen försvinner allt. Förvisso har vi ju helgerna också. Men liksom allt försvinner, tryggheten att ha ett ställe man alltid kan gå till, gratis skollunch, klasskompisar <3 Jag har ALDRIG under hela min skoltid haft så bra klasskompisar som er<3 Ni vet nog vilka ni är. Mina klasskamrater i nian ni va rena skämten, så äckligt mycket falsket i en ända klass.  Okej jag kände/var utanför i ettan och lite i tvåan och jag tyckte inte om de flesta av er, men det gör jag nu :) Detta kommer försvinna, men det får det inte. Jag klarar mig utan vissa gott och väll men ni andra:/

Jag har TVÅ prov + ett prov på hela jävla kulti kursen kvar.
Nu är jag i det stadiet, skolan är snart över, jag har inte mycket krafter, jag ger upp. Jag kan inte sova på nätterna, jag kan inte göra något, jag går runt och har panik hela tiden. Dessa panik känslor är sånt som får mig att göra dumma saker. RIKTIGT dumma saker mot mig själv, som sårar andra.. 
Jag bestämde mig för att göra dessa prov, försökte få tag i lärarna och så, men det va ju nästan en ren omöjlighet.
Jag vet inte om jag orkar plugga till detta, men jag känner mig så värdelös att jag aldrig klarar av något. Jag kommer hata mig själv för evigt om jag inte klarar detta. Jag har iofs mycket svårare än vad alla andra har, jag tar mer tid på mig att få in fakta i huvudet. det jag kan göra är att ta förlängd studietid och då får jag lite uppgifteröver sommaren sen när höstterminen börjar går jag till skolan och lämnr in det. Men jag vet inte, att ha det liggades är det bra? Kanske har jag bättre ork då än vad jag har nu?
Mina panik känslor och dumma tankar är värre en någonsin...
Ja behöver HJÄÄÄÄLLPPPPP!

makes me wanna pray

Sitter i das holken..
Har typ skit ont i magen, Sabina fick också ont i magen av maten.
Nu börjarvi om fem minuter så nu måste jag gååå


Anledningen till överskriften var typ att Lisa skulle skriva i sin blogg och jag skrollade fram ett låt, då blev det denna. sen tröck jag ner bokstaven M och detta kom ner.

Nu är jag uppsagd:D Ja mår inte tillräkligt bra för att orka med ett jobb, jag orkar knapt med skolan...
Snart ska jag på kickboxningen, inte var där på ett tag det märker man eftersom jag inte har några blå märken kvar :P

IMORN TJUGO SKOL DAGAR KVAR!!!! OMFG!

Burning in the hell

Hemskaste dagen på länge, seriöst.
Jag började gråta på tåget påvägen hem ifrån jobbet. Som förhoppningsvis inte längre är mitt jobb, är bara orolig över kontrakten....  Man måste ha ett starkt psyke förr ett sånt jobb och det har jag inte.
J gjorde allt lite lättare :)

Endel förstår jag mig inte på, de som skriker. Okej du kanske inte tycker om sånna samtal men jag sköter baraa mitt jobb, som vilket jobb som helst.
Endel människor svarar med siffror, som verken är deras tele nr, person nr, lr postkod.
Värsta robortarna
 Hej mit namn är 73281
Vet inte vad det är för siffror dem säger:P

SKolan var bara piss och blä.
 Såg damer *spy på* Jag är så glad att det bara är en månad kvar och jag slipper det sen för ALLTID!:D

gussilago

Egentligen bör jag slagga nu.
Jag och Sandrowich ska göra ett arbete om slang i svenskan. Tycker sånt är rätt intresant.
Lite som ett eget språk vissa ord begriper inte ensa jag vad dem betyder,

Just nu sitter ja o sabz o diskuterar olika slippa kolla på våran teaterförestälnings förklaringar.
men som vanligt brukar mina bortförkaringar spåra ut.
 
Som när jag varpå krogen i lördags:
J: Börjar jag vingla är det inte för att jag är full utan att jag har ont i mina fötter.

undra hur många som tror på den? speciellt när man är ute och dricker.

Att gå utan inlägg för mig är som att nogon skulle gå med klossar under fötterna. Men jag ska fan plåga mina fötter till studenten. Jag gillar smärtaXP

spela roll


Det är mycket som händer i vårat samhälle hela tiden, misshandel, rån, våldtäkter, mobbning mm, det kan vara svårt att veta när man ska agera och hur man ska agera. Det handlar om att våga agera, ditt handlande i en situation spelar roll. Om en person bli mobbad, blir utsatt av flera personer. Tänk om du själv vart i den personens situation vad hade du velat att andra skulle ha gjort, skulle dem säga, stopp det räcker, eller bara kolla på och inte säga något?

Filmen "skolan" Agnes ingen bryr sig om henne, eller bara när de har något elakt att säga henne. Hon är luft, hon finns inte. Ingen bryr sig om när hon får alla sina saker utslängda på golvet, inte ens läraren hon bara går förbi och in i klassrummet. Agnes får möta allas hånleende och skrattande ansikten när hon kommer in i klassrummet. Alla ser men ingen agerar, för ingen vågar. Mobbning är något som vanligt förekommer, inte bara i skolan utan överallt. Det kan handla mellan allt mellan himmel och jord. Filmen "simhallen" det finns många människor som söker asyl här i Sverige och det finns många som inte accepterar det.

De tycker inte att de passar in här, han de kan åka hem till sitt hemland där de hör hemma.

Rasismen, hets mot folkgrupp, att utländska människor för att höra precis vad vissa tycker, att de får höra deras påhopp om vad de tycker om deras ursprung. Rasismen kommer nog aldrig få ett stopp likaså att mobbning aldrig heller kommer att upphöra. Men man kan minska på det om någon vågar agera. Det finns oftast "kamratstödjare" eller något liknade på skolorna, deras uppgift är att minska mobbning. Man borde satsa mera på att stoppa mobbning, men det kan vara svårt att se mobbning.

Filmen "Jonna" en tjej som har hemmafest, hennes föräldrar är inte hemma och hon är inne i "tonårs revulotionen" hon trotsar det hennes föräldrar säger. Super sig dyng rak, bjuder in folk på hemma fest. Hon blir för full så hon tappar medvetandet, de kan göra precis vad de vill med henne. Det är exakt vad de gör. Det börjar lite smått men spårar senare ut totalt. Ingen av dem övriga festdeltagarna gör något, de ser på när allt händer.

Själv har jag sett folk som råkat illa ut. Jag har vart lika feg som alla andra och inte vågat agera. Man vet inte hur man ska agera och vad som händer när man gör det.
 

MIN LÄXA I LIVSKUNSKAP.
läxorna är mer givande än lektionerna.

man skulle skriva om åskådarrollen. Nu har jag skickat in den och american history x läxan en månad senare:D Jag som alltid brukar vara duktig med läxor. fy på mig.


breaking up is hard to do

Jag kan ha gjort något dumt igår:/ Eller dumt och dumt, jag kan ju faktiskt fatta mina egna beslut och så påverkad var jag inte. Men det var inte så farligt, bara det att mina känslor svävar runt rätt mycket just nu och jag känner mig väldigt kluven. Men han kanske känner samma sak? Skicka iväg ett sms kanske inte är så farligt?

Jag, Linnea och Jonte var på krogen igår :D PREMIÄR för Linnea:D Stackarn kom knapt in när vi skulle på nivå 22 :/
Hade det officiela toalettkön snacket men någon tjej som jobbade med events.
Sen drog vi vidare till Harry B James, ja gillar det stället men det var faktiskt rätt tråkigt där i går, Kristoffer, Micke och Sussi var där. Länge sen ja såg henne<3<3 Men sen så drog dem till fruängen vi var kvar ett tag.
När jag får i mig lite alkohol så blir jag en social liten varelse vilket Jonte märkte eftersom min mun går i ett då XP
Men jag började snacka med några killar.
Dem: För att dejta oss måste man bjuda oss på öl hela kvällen.
Jag: Vad synd, vi fungerar tvärtom.
Så det blev inget ragg, men dem var iofs 28 år. NEJ jag tänder inte på gamlingar även fast folk tror att jag gör det.
Sen så drog vi därifrån och gick runt på stan, 100 kr för att komma in på krogen! Nej det är alldeles för mycket för mig. Så vi drog till the krog of förorten i fruängen, där micke o Sussi befann sig, och ja... och en annan person (om man läser det ovan och känner mig bör man liste ut vem det var)  Dem sjung kareoke och var glada.
Sen så bar det iväg hemmåt, jag trodde bussen gick 47 men den gick 42 så jag missade den :(
Men Jonte väntade med mig:) Vi träffades förövrigt igår på dagen.
När jag kom hem så upptäkte jag att jag inte tagit bort prislappen på min klänning jag köpte, så jag hade gått runt med den hela kvällen XP

Jag träffade R igår vilket var väll okej, där kan man ju säga att vissa känslor och sånt kom tillbaks men det mesta var faktiskt bara besvikelse.

Men nu ska jag göra alla miljoner saker jag bör göra innan min tjatande mor kommer hem och får ytligare anledningar att tjata och gnäla på mig.

homework

Det bara rinner och rinner ur min näsa hela tiden..
Vill bli frisk NU! Idag så somnade jag klockan sju på morgonen kunde inte somna tidigare, men så går det när man sover mitt på dagen! en vaknade jag vid halv två tiden.
Måste göra mina läxor men jag orkar inte! Måste skriva om AMerican X history i vi och dem uppsats.
www.världensstörstafusksida.se mhohohohohaha (A) Jag äringen duktig elev, men jag läser faktiskt bara om vad filmen handlar  så att de förfriskar mitt minne lite. Sen måste jaag göra den där spelaroll saken. 
sen måste jag plugga kulti )= 

Jobba imorn)= Kanske gå på krogen med L mfl :D

Sen på söndag kickboxning jag vet inte om jag vill bli tränare, vet inte om det är något för mig, det är rätt kul att leda och så men jag lär mig inget nytt, jag får inga erfarenheter alls vilket gör mig ledsen. Det ända jag och A gör är ju att hålla uppvärminingar och lekar. Vi kan faktiskt med. Vi går denna utbildning för att lära oss och ni ska faktiskt handleda oss. Ibland är det knappt att vi får ha uppvärmining, känns väldigt meningslöst att vara med faktiskt. Är det ojämna par så får vi hoppa in. haha skitkul dem får "privattränare". Tydligen tycker A samma sak så.. Men det är inte långt kvar av terminen nu.

Vi har barngrupper i teatern, dem är så söta<3 Vi har delat in ledarskapet där så att det blir jämt.
Min lärare tycker att jag har bra ledarskaps förmågorXP och om dem andra blir osäkra ska dem kolla på migXP

Men som sagt jag kommer aldrig att bli bättre i ledarskap eftersom jag inte får någon chans att utveckla dem.

RSS 2.0