Boys

Så nu var man singel igen då...
Varför är endel killar så JÄVLA okänsliga? Hata killar!! ibland iaf..

Visst vi passade inte ihop och jag har funderat på att gra slut länge men jag har fan mer värdighet än vad du har!

Sen har jag insett att de som M höll på med räknas som sexuella trakaserier.
F vetefan vad han höll på med.
R hahahaha......

Men träffa en fett söt kille igår vi var jääävligt nära på att strula men jag hade ju kille... Borde ha gjort det iaf, vi snackade typ hela kvällen ^^

fear after dark

Har fear after dark och en blandning av havet är djupt på hjärnan...  Undrar varför:P Jessica lär ju vara rätt skyldig:P

Men ja Jess och Sandra drog till nivå22 för förfest.. Jag hittade dit:D
Vi mjukstartade med en cider var och sen drack vi en whit rusian, faktiskt god. Sen så tog vi två godisshots var :D plus att jag käckar alla mina piller...
Tunnelbanan var typ skitförsenad.. Okej ja uppfatade inte allt hon sa, men jag fick ersätningssak iaf ^^ Vi trog till donken o åt pommes. Sen så bar det av mot bandit.. Eller nästan iaf, smarta som vi är går vi helt jävla fel... Även fast vi va mittimot festen så gick vi upp på hela tegnergatan medans vi diskuterade vem Tegner var, vi kom fram till att hon har skrivit barnsånger.. Men nu kom jag på vem ja tänkte på, det var ju TEGNER i Bröderna LejonhjärtaXP

Men efter ett tag hittade vi till bandit, det var äckligt lång kö där, vi möttes av en glad Anka, Mikis o Lisa, och andra människor dem känner, väll inne på festen så var garderoben full och vi fick ha våra jackor på oss, min var äckligt varm! På bandit dracks det lite mer, jag fick en öl och en cider av nån snubbe;D  Jag snackade med väldigt trevliga iron-maiden snubbar där :D
Men på nåt sätt när jag skulle på toa lyckades jag tappa min mobil, men en tjej hittade den och gav dem tillbaks till mig, vi hade snackat lite innan, hon pratade bara engelska och kom från italien, det är fan svårt att snacka engelska när man är full..
Jag och Sandra provade på bitch lover den var inge vidare, men man kan dricka nästan vad som helst ibland..
Vi lämnade festen rätt tidigt eftersom vi skulle med nattbussen, vi letade febrilt efter ett nattöppet donken med toa, och ett seveneleven med riskakor. Vettefan hur vi löste det där med att kissa...

Men aja på nattbussen var vi glada, och jag minns resan denna gång och jag däckade inte, Jess snackade i Sandras tele hela resan, ja o Sandra sjung lite och pratade, men vettefan om vårat samtal var så givande :P
Men det var två tjejer där, tror dem störde ´sig på oss för när de skulle gå ut så SPOTTADE DEM MIG RAKT I ANSIKTEN!  Jag blev inte det minsta glad, jävla äckel!....
Efter det så vandrade jag hem....


Denna vecka har jag jobbat, ja orkar inte jobba idag :P har vart på mammas dagis^^ o tagit handom ungarna för att få erfarenheter^^ Det finns en liten pöjk där, han kan inte gå har klarblå ögen och två tänder.. ^^

Men nu ska jag bli nykter igen :P

Wool

Idag har jag jobbat hårt... eller hårt är väll att ta i :P Ungar är söta.. När de sover... Näe men dem e snälla iland iaf, då är dem snälla.. känner att detta inlägg inte blir så nödvändigt eftersom jag ärså trött och vill sova!

cara mia

vart på landet i helgen, rätt skönt faktiskt. Dem håller på att gräva hos oss snart får vi vatten ;D och vi får toa, som man kan spola!!  det har vi aldrig haft där, slippa sitta på dasset och frysa häcken av oss^^
Fast nog skulle det va skönt att ha toa i min stuga med, så jag slipper gå ut och kissa mitt i natten.  
haha kommer ihåg den gången när jag skulle gå ut och det var mörkt ute, jag öppnar dören och kliver ut på trappan, då flyger det en fladermus typ 10 cm från mitt ansikte.

Ja ska laga mat nu o glo på film

Understand

Just nu måra jag som jag mår. E väldigt trött och ska snart sova.
Imorn är det roll spel på armémuseumet, kan vääll bli kul antar jag.
Ska kanske på landet, komma bort från allt de jobbiga ska bli rätt skönt faktiskt slippa tänka lite. 
Jobba på sportlovet.... ^^ 

Sing fore life

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva min natt.  Men aja nu är jag hemma och tar det lungt.
Det e jobbigt att göra prov när man har panikångest och helst vill springa därifrån sådet var väll inte så konstigt att de gick som det gick.

Vill någon uppfinna ett "ta-mig-och-bli-glad-och-aldrig-mer-deppig" piller? Och utrta all depression och ångest i världen?

Speeding cars

Idag har jag vart duktig, eller nästan iaf.
Skolan håller på att lösa sig, lr inte kommer fan få ett nervsamanbrott snart eller gå in i väggen på riktigt!
Jag är dålig på det mesta enligt mig iaf.

Skolan i helhet, kuratorn tror att jag kan ha dyselexi, det tror även min svensklärare och jag börjar undra den själv. Men det har aldrig gjorts någon utredning så jag vet inte riktigt.
Teratern, tycker inte att jag tillför ett skit!
Kickboxning både som ledare och att träna.

Vill vara bra på något och tillfra något nån gång i mitt liv iaf.

Still be botterd

Jag stör mig vääldigt mycket på folk som tror att dem kan köra över mig, som tror att de kan bestämma. Visst jag kanske inte alltid säger nej för jag vill egentligen inte såra någon. Men det finns ändå alltid en person jjag sårar, dvs mig själv.  
Jag stör mig på folk som tar allt för givet vilka många i min närhet verkar göra. Men seriöst sköt er själva!!!
Men jag blir bara så jävla arg på er!   Jag sköter mitt och ni sköter erat och så är det med den saken!
Förlåt till dem som blir sårade av detta, men jag tycker våran pjäs e skit dålig och tråkig och läängtar extremt tills det e över.


Spärrades med lillen idag han sparkar faaan hårt :(:(  

biingoolooottooo

Snart ska jag träffa Amanda och vi ska simma, sen ska vi käka och gå på träningen. Kollar på tv4 morgon.. Handlar om olika bloggare. Jag vill bli bättre på att blogga.


Nu har jag träffat Amanda vi har simmat eller bada blev det väll mer då,ja simmade iaf 20 längder ^^

hah jag gillade malins kometar om att ja e duktig o Amanda spelar bara tv-spel

Men e typ död nu efter att ha kört tre pass. De sista passet tränade jag på. hata konditons övnigar..

Tycker inte om att lämna en person utanför men det blir så, frlåt att vi kör ver dig men du måste ta mera plats annars funkar det inte!

framtiden

Snart går man ut gymnasiumet och vad händer då?
Ska ja jobba eller ska jag studera mera?

Jag funderar ju på AU PAIR men jag vet inte, ja kollade runt lite på syoguaiden.se. hittade en AU PAIR orgenisation som lät intressant där man tar handom barnen 30 timmar i veckan, får ca 130 dollar i veckan och 1000 dollar i studiebidrag,  man pluggar 6 timmar per vecka på ett lokalt collage och det finns många valmöjligheter av kurser.
Man räknas som en no-degre-student, stutent utan examen.

Sen finns det ju EF och STS det vekar bra det med, man får en collage tid på 200 veckor eller ska kan man dela upp det under året. Jag vill ju gära studera när jag är utomlands så vet inte rikitigt vad jag ska ta.

Högskolor jag kollat är berghs school of comunications ett halvårs plugg i stockholm sen bär det av mot Australien i 2 och ett halvtår.

Eller om jag bara ska ta ett collage år i USA eller något annat land..

Men ja ska ju vara hos Mamma på sportlovet och ev på påsklovet få referenser och så kanske få vikare jobb till sommaren .

making a movie

Ja o Sandra snackar om att göra en typ "csi film" ska vara en film i fem stycken olika synvinklar på ett mord.
Ifrån mördarens vinkel, ifrån offrets, utredarens, anhörig och vittnets. Mordet ska utspela sig i skolan och offret blir förgiftat sen instängd i ett skåp av mördaren.

Man får se varför mördaren gjorde det.
Vad utredaren tror.
Det vittnet sett och hört.
den anhöriges synvinkel
och sen hur själva mordet gick till ifrån offrets vinkel.
 
Men måste komma på en anledning till mordet bara.

hate this

Jag hatar depression.. jag HATAR det.. jag vill inte längre jag orkar inte mer, jag hatar känslan av nedstämndhet och rastlöshet. Känslan av betydelsels het och att inte orka leva längre. Ja vill verkligen inte ha det så här längre, för det finns så mycket jag vill men som jag inte har någon kraft till.  

Det finns folk som betyder något för mig men jag bryr mig inte när mina tankar kommer. Mina tankar styr min kropp min hjärna. Jag vill inte, jag hatar mitt liv.

friends

Tänkte tillängna mig åt att skriva ner lite personer som betyder något för mig, även fast jag inte betyder nåt för er betyder ni nåt för mig<3

Sushin MC Slushi (Sussi) vi träffades via frida.se :P och vart kompisar i lite drygt 2½ år :)
Steff: Vi har känt varandra sen du gick i sjuan.. Min kaktus-kompis<3<3
Linnea: Halloween irl säger jag bara <3<3
Malin: Vi behöver inte snacka för att veta allt om varandra :D
Simon: pöjke <3
Amanda: Vi börjar lära känna varandra ganska bra nu  vi rockar som ledare :)
Emma: Barndomsvän.

Teatrisar :)
Sandra: Min älskade lilla zoftis mjukglass:D
Lisa: Vi har fått bättre kontakt i trean :)
Elina: Vi har fått bättre kontakt vi med i slutet av tvåan.
Dorothea: Du är så omtänksam.
Rebecca: Ja e glad att ja lärde känna dig :)
Sabina: Kommer alltid att förbli spilrain (onej ja kan ej stava)
Jessica: Vi rockade i Q, som bov och hund :D


I ettan hade jag Becca men sen när hon slutade kände jag mig otroligt utanför, de sista månaderna och tyckte inte alls om er.. Jag HATADE skolan eftersom det gick människor i den skola som gjort mig illa och jag ville inte se deras hånleande ansikten. Men jag stannade, o det var väll bra det :) Snart tar vistudenten ^^


working out

Är så äckligt trött just nu även fast jag måste göra min läxa och sätta på sängkläder på min säg... Eller bädda kanske man säger?

Har vart duktig idag o tränat, både simmat och kickboxning. Igår simmade jag 45 längder på morgonen.. Ska börja träna mera nu, jag måste träna mera. För jag är fet och vill inte vara fet. Nej jag har inte anoroxi och har aldrig haft det. Men jag har dock haft ätstrningar eller åtminstonde någon störning eftersom jag tränade alldeles för mycket och åt alldeles för lite.

Men jag ska panikplugga och sova nu!

Untitled track

Livskunskapsläxa... Utsätta någon för expriment är alltid roligt (A)
Idag på kb jag oo en tjej som går på psykologi gymnasiumet, sam-drama brjade prata.. Dem håller på med massa imro lekar som vi diskuterade ivrigt. Eftersom både hon och jag har väll gjort inprincip samma.
Fast hon går i ettan o jag i trean men å andra sidan gjorde vi alla sånna lekar i ettan.

Känsloväggen: Vi har kört nåt liknade iaf vet ja...
Känslosprutan: Får en känsla av publiken.
Freak out: Så kuul :D
Person, plats mord vapen.


Kommer sakna alla dessa lekar när ja går ut, kommer även sakna folk i teatergruppen, vi har faktiskt haft kul under våra år tillsammans även fast vi inte var sams alla gånger:P

its time that we come together

Kickboxning idag.. ungar är söta.. ibland iaf när dem inte är jobbiga. Som när de slåss, sparkas o knäcker fingrarna av en. Alltid lika kul när tre stycken ståroch sparkar på en, tränarmisshandel mycket stränga straff, i lagens namn! Måste gra om romantik provet imorn :( Har pluggat lite iaf..

Börjar bli väldigt orolig för L nu.. Hon mår inte bra, det gör mig ledsen och orolig. Du betyder jättemycket för mig.
Vi träffades i fredags och gick vilse på skogskyrkogården, det stället e stort! O en snubbe med svarata kläder dök upp från ingenstans o skrämde skiten ur oss..

I'm not a emo

 Alla människor känner ngon gång i sitt liv nedstämndhet för att det ska räknas som en depression ska det ha varit under en två veckors period.
Min deprisson har vart i 6 snart 7 år och börjar bli jävligt jobbigt. Det började bli värre när jag började i gymnasiet, ja vet inte riktigt varför eftersom jag ick kompisar där, som förhoppningsvis tyckte om mig.  Jag var inte längre utanför jag var inte längre mobbad.. Men minen levde kvar, känslan om övergivenhet, ensamhet. Jag trodde alla hatade mig, att alla kollade snett på mig och att alla dömde mig som en idiot, tönt, nörd.. Teatern har hjälpt mig jävligt mycket att växa tror aldrig jag skulle vara den person ja är idag om det inte vart för teatern. Det var i ettan jag fick ätstörningar, min mamma tyckte jag vägde för mycket (56 kg) så jag gick nog ner till ungeär under 50 kilo sen började jag äta igen. Men min aptit har vart upp och ner. Under den sommarn måde jag inte alls bra och hoppades på att må bättre till tvåan.. Men allt blev bara värre, mycket värre, jag hade inga ätstörningar direkt längre, men min panikångest blev värre. Jag fick svårt att andas ont i bröstet och hade knapt någon ork i kroppen. Sen mötte jag Mario vilket lede till ett helvete, jag fattar fan inte vad du tänker med, ditt jävla äckliga pervo!!!  Jag ville inte strula runt med dig, jag ville inte hålla på och jag ville inte att du skulle ta på mig, men det gjorde du ändå.
ja träffade ju även Fiston, när en tjej säger släpp, så menar hon att man ska släppa och inte hålla fast henne och försöka kyssa henne mot hennes villja.  Ska man ha killar ska man ha killar som kan frstå vad nej betyder.


Proven i skolan gick bara skit hela tiden, vilket tryckte ner mig väldigt mycket, Robert är också en som fått mig att må dåligt, för du svek mig.
Bia, Lelle och Jen hahaha, ni e fan roliga ni, tror att ni kan utnytja mig när ni vill och när det passar, vilket ledde till att jag försökte undvika er så gått de gick och att jag hatar er. Ni ansåg att man skulle vara på ett sätt för att vara perfekt och jag var inte på det sättet.

Sommarn mellan tvåan och trean var den absolut värsta tiden i mitt liv.

Sen började jag i tren och hoppades att allt skulle bli bättre, men nej det blev det inte. De höll i sig och skolan var allmänt jobbig. Allt var jobbigt.. Men jag har levt i 18 år och önskar för det mesta att mitt liv ska ta slut, men jag har bestämt mig för att våga och orka kämpa mot depression.


Mina unga dagar

6års-3 - utfrysning, lite små mobbning från olika personer hit och dit.
4- säger bara ett namn...
5 -  hyfsat bra.
6- helvetet börjar, depressionen börjar, hela skolan vänds imot mig pga en person.
7- delvis bra, delvis dåligt. 
8- mobbning, läraren i skolan förslår bli kompis med mobbarna. och det är inte mobbning dom retas bara lite. Men retningen var hela tiden och varje dag. En människa förstrde så jävla mycket för mig, finns inte ord för hur mycket jag hatar dig. 
9- utfryst as hell. Jag var luft jag fanns inte, bara ett tomrum.  

ffd

Idag va vi fyra små teatrare.. Men vi är bäst så :D Vi åt muffins, lekte och misshandlade varandra snällt.
Vi roade oss även med min kamera..

Nu känns skolan bättre, vi hade kul idag och de behövdes... Vi snackade även första intrycket man fick av personer i ettan.. haha sånt efan kul :P

Men nu ska jag träffa Linnea :D

ordjagintekanvillkommaihåg!

Bråka med mamma idag.. Som vanligt så att säga :/
Gjorde inte kulturprovet idag vilket jag borde ha gjort men jag orkar bara inte, sitta och läsa få in allt i hjärnan, nej det funkar inte så. Min hjärna tar typ död på mig med alla tankar som flyger runt och ångest, för att inta tala om den.
Massage prov på torsdag!!! MEGA DUBBEL PANIK!
Hur fan ska jag få in vad lateralt, suplation, pronation, radialt är?
Sen efflorage, friktion, töjning, petrisage. Sen alla kroppsdelar alla kotor, vad som händer när man får diskbrok.
vad olika muskler  sitter, vad de har för funktioner. Vad atris, HATA KONSTIGA ORD! Lordos...
Men, men måste plugga som en galning på det iaf..

Sen svenska.. Måste göra omprov för jag e så dålig och värdelös, men jag visste redan innnan att jag inte skulle klara det. Jag hatar ljudet av pänner man hör mot papper, man vet att folk bara skriver och skriver, hur mycket som helst, jag kommer inte på någontng. För dem är det hur ltt som helst, men inget av den fakta jag snappat upp av att plugga vill fastna på papret. Sen när folk börjar gå en efter en, paniken bubblar upp och jag måste bli klar. Dem är redan klara och kan inte!

Men aja. i teatern e det väll okej, I guess fast vi e typ aldrig helgrupp.. Tycker inte det ska vara sånt problem eftersom vi bara är fyra personer.. Berättade lite saker om varför jag inte gör vissa prov, men vet inte om man kan kalla det en andledning.


BTW ligger det extremt fula bilder på mig på sportgarden.se :P Kickboxning på sndag med förhöppningsvis en Amanda. 

Men nu ska jag äka kinamat:D 

well

skola imorn, ibland kan den vara bra jobbig, eller snarare vissa personer kan vara väldigt störande. Var ensam i rekvesitan i fredags eftersom jag blev sur på dem andra. Okej visst att jag kanske ska ta upp det på en gång. Men jag får för fan inte säga något när dem redan bestämt ALLT,  Jag tyckte det var onödigt att städa, det kan man göra när någon är borta. Vi har inte repat så mycket under veckan eftersom jag ar vart sjuk. Det börjar bli som Q lite grann tycker jag.
Har redan tröttnat på pjäsen, tror att havet skulle vart mycket bättre, men aja.. Får väll tvinga mig att tycka om den.
Jag hatar verkligen människor som tror att dem kan bestämma över mig, dem kan bara dra långt åt helvete!
eller längre än så helst.

Men på kickboxningen känns det skönt att bestämma lite. Tycker inte om att vi ska vara tre hjälpledare tyckte det dög alldeles utmärkt med mig och Amanda men aja..
Även fast vi inte gör så mycket, bara ha lekar och uppvärminig som börjar bli rätt tjatigt. Ska börja på goshindo :D

RSS 2.0