Speeding cars

Jag har legat och hostat ungefär hela natten, vilket gjorde att jag inte fick mycket sömn, jag tycks inte bli friskare )=
Det är nu jag har insett att jag faktiskt gått ut skolan för jag skulle behövt stanna hemma ifrån skolan de första dagarna.
I måndags hade jag ju feber, men jag var inte personen som stannade hemma för ingeting och var inbildningssjuk som vi kallade det för.

Jag var på min andra teriolektion igår, en som jag gick med i 7an-9an går också där, så vi pratade om diverse saker. Var väll rätt okej antar jag. Teoriläraren snackade om olycker i trafiken, oväntat som kan hända och det man ska se upp med. Cyklister kan komma ihög fart och det kan vara svårt att se dem beroande på hur sikten är. Det har man egen erfarenhet av om man säger så. Mår alltid lika dåligt av det där, när jag övningskörde och skulle köra där så kände jag ur illamåandet steg. Men det gick ju bra både för mig med min cykel och han som satt i bilen, men jag har bara så dåligt samvete för det. 
Beijers hade party, ligger mitt imot trafikskolan och det spelade en massa hög musik.
Man besökte ju beijers några gånger under sin skoltid. Jag framstod så inte som en idiot i deras ögon (A)
Men det är ungefär som tjejer och byggmatrial, Sandra och Lisa var ju där dem med de framstod nog inte som så mycket bättre.

Min brorsas tjej, han byter ofta nu för tiden, bor i Texas och ska flytta hit till jul jag antar att hon kommer bo i mitt rum då. Men jag är förhoppnigsvis borta då (=  De ska fösöka få någon lägenhet tillsammans, de har bara känt varandra sen i Januari och det mesta av kontakten har vart över internet/webcam/mic hon komm till Sverige i en vecka och han var i Texas i tre veckor mer har dem inte sett av varandra på riktigt. Jag tycker att de går lite fort fram men det finns inget jag kan göra ma får ju hoppas att det håller mellan dem.

Har tänkt länge på hur bra det är att kunna två språk. Eftersom engelska är ett språk som de flesta förstår, när man är utomlands så är det skönt att kunna prata svenska med varandra om man planerar någon som t.ex. vart man ska äta utan att de lägger sig i.

Ska nog ta och knata ner till arbetsförmedlingen nu och vikariepoolen.

Sandra

You had my heart, and we'll never be world apart Maybe in magazines but you'll still be my star 
Baby 'cause in the dark you can't see shiny cars And that's when you need me there With you
I'll always share because. When the sun shine we'll shine together Told you I'll be here forever
That I'll always be your friend Took an oath, I'mma stick it out 'til the end Now that it's raining more
than ever know that we'll still like eachother You can stand under my umbrella You can stand under my umbrella

Under my umbrella, These fancy things will never come in between You're apart of my entity
Here for infinity When the war has took his part
When the world has delt it's card If the hand is hard together we'll mend your heart because

When the sun shine we'll shine together Told you I'll be here forever







That I'll always be your friend Took an oath, I'mma stick it out 'til the end





Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella You can stand under my umbrella


Under my umbrella Under my umbrella Under my umbrella
You can run into my arms It's okay, don't be alarmed Come into me
There's no distance in between our love So gonna let the rain pour I'll be all you need and more because
When the sun shine we'll shine together Told you I'll be here forever
That I'll always be your friend Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella You can stand under my umbrella
Under my umbrella















Sandra jag älskar dig! Du är den bästa vän jag någonsin haft. Vår vänskap kommer aldrig att dö ut <3
















children

Mitt knä verker )= Kommer seröst bli invalid innan jag fyller tretio, någon som vill vara min personliga assistent då?
Har ont i både fot, knä och rygg. Men jag börjar ju bli "gamal"  >__<  ja förhoppningsvis hjälper knäskyddet mamma köpt till mig. Jag vill inte sluta träna ska börja simma igen, mitt simkort har vart fryst länge nog.  Så nu ska jag fan ta tag i det hela.
Just nu praktiserar jag på min mammas dagis, vilket är helt okej. Barnenen är gulliga. Visst att det är skrik och bråk men sånt hör till. Sen snor och bajsblöjor är ju inte det trevligaste. Kan bara säga att jag är extremt känslig för bajs och spyor så vettefan hur jag  ska klara mig XP Men det kanske lir annorlunda när man får en relation till barnen, som typ Au Pair?
Planerar förövrigt att åka den 12/1 eller 26/1 2009. Det finns en otroligt söt liten kille där han är två år och pratar skånska. Han hittade en bok med olika barn på med olika hudfärger, så å kommer han fram till oss vuxna pekar på en bild och säger "han är som mig" han är då mörkhyad och pekade på det mörkhyade barnet. Måste säga att jag är väldigt impornerad av två åringarna som behärskar två språk. De flesta barn är två språkiga,  av ca: 70 barn är kanske 5 helt svenska. Har tänkt lite på detta med barnensmat oftast när de får korv får alla kycklingkorv, pga muslimer. känns som personalen är för lat att laga vanliga korvar. Fast egentligen gör det nog inte så speciell skillnad.  
Man får inte ge barnen mjölk till lunchen, vilket jag inte riktigt förstår varför, när man kan ge barnen chikenbits två veckor i rad. Eller nja chikenbits, såg lite mer ut som något vitt/grått seg sak med gulaploppar omkring sig. Det kan knapast vara fettfritt? Nya regler säger att man inte får ge barnen grön mjölk utan ska  ändras till blå (man får då ge barnen till frukost och mellis) Barn behöver mjölk, fast det finns nog någon mening med det.

Detta med att få jobb går otroligt trögt. Ett jobb man får betalt för då. 
I torsdags så skulle jag på en interjuv vid Maria Torget hann till gamla stan då någon ringer och säger att interjuven är instäld och att det skulle bli av på tisdag i stället. Jag blev inte allt för glad kan jag säga, men det var bara att vända om. Sen gick jag upp till mamma och jobbade där. barnen är så tacksamma och det värmer verkligen.  

Kommer sakna barnen på kickboxningen otroligt mycket, vet inte riktigt om jag vill fortsätta, men om de inte frågar tror jag att jag inte vill längre. Jag utvecklas inget i med ledarskap får inte göra något nytt, bara det gamla vanliga "knapt" Sen kan jag ju tillägga att jag och en personen är annorlunda åsikter. Men lite ledarskilz har man ju fått ändå (=

Ska ta och ringa min bästa Sandra nu ! Nattii

a

jag  har praktiserat prn specielt VVVB VHBSZ X<<X Z <JAG OCG Abse WE SBÖLL6

get down like that

Tänkte bara säga att jag gillar faktiskt facebook, eller så kallade ansiktsbok ;D
Har hittat många skojiga personer där som jag kände när jag var liten. Alltid kul att hitta barndomskompisar ( =
 Sen att man kan hålla kontakten med folk ifrån andra länder är också helt underbart bra. Det är så jag och Sarah fått upp kontakten igen. Så nu har man skaffat sig några kontaker i USA och det är väll bra inför mitt komande år.

Jag hittade min kusin Jenny där, men så här i efterhand insåg jag att min fråga till henne var lite halv korkad "minns du mig?" Den verkliga frågan skulle vart om ja minns henne eftersom jag var 6 år och hon typ 15 år sista gången vi sågs.
Jag kommer ihåg att vi två alltid hade den bästa kontakten med varandra, men det kanske berode på att små barn oftast ser upp till dem äldre och att de äldre tycker små barn är söta.
Niclas och Sara hade den bästa kontakten med varandra eftersom de nästan var jämnåriga med varandra, det skilde ett år. Men det är så mellan mig och mina andra kusiner med, Joakim och jag har bättre kontakt än vad jag och Peter har, men han och Niclas har musiken gemensamt. Lite tråkigt att man inte har sån stor kontakt med sina kusiner eller släktingar överhuvudtaget.

Jag har inte ens bra kontakt med min brorsa, jag önskar att jag hade det, som när vi var små. Vi lekte, spelade spel och bakade tillsammans, trots att vi bråkade så kunde vi leka tillsammans. Sen blev han äldre, jag blev ju äldre jag med men jag var fortfarande barn. Det är fem år imellan oss, så en 10 åring kanske inte uppskatade att leka med sin 5 åriga syster. Det känns inte direkt som att vi är syskon utan några som bor i samma lägenhet skriker på varandra titt som tätt.
Han sitter alltid framför sin data med sin musik och jag sitter ju framför min data rätt ofta jag med.
Så jag är alltid ensam vilket jag finner väldigt tråkigt.
Han bryr sig inte direkt om mig, om att jag behöver mat pengar, något handlat. Jag får alltid säga åt honom vad han ska göra, så som städa, diska, ta ut soporna. jag gör faktiskt saker utan att behöva bli tillsagd.
 
Pratade lite med farmor, henne har jag kontakt med ( = 
Det märks bara så tydligt att hon börjar bli gammal.. 

Men det börjar ju jag med.. Vuxen och allt:D Eller nja "vuxen"  

serious

Interjuv imorn!! Försökt förbereda mig på frågor som kan tänkas komma.
"otekniska Anneli söker jobb på väldigt tekniska pc-city" förhoppningsvis behöver man inte kunna så mycket om teknik så då funkar det ju :D

Träningen börjar imorn så känns skönt att komma igång, sen så kan jag kanske få mina au-pair referens papper i fylda:D Dock fruktar jag frågan om jag ska vara med som hjälptränare, känner mig väldigt otaggad inför det. Men det är ju bra för att jag får en massa erfarenhet. Men jag får se om jag får jobb nu.

Igår var det IRL, jag uppskatade att gå på det förut. Jag minns några speciellt som var väldigt roliga.
Men det var lite som internet kompisar man träffade på riktigt. Det blev aldrig direkt riktiga kompisar. Men Linnea och jag har ju kontakt med varandra:D Fast det är ju svårt att vara kompis och social med 70 pers.
Vi var ca 70 st igår, samlandes vid plattan vid 12 tiden. Jag med mitt ständiga "dig känner jag igen" *peka på*  Men det var några kära återseande och många kramar. Så det var väll rätt okej, men jag och Sandra drog typ först.
Känner inte så mycket uppskatning längre eftersom jag inte var medlem längre.
Blev medlem där igen men skulle inte tro att jag kommer vara speciellt aktiv.

Helst vill jag bara glömma mitt gamla liv då jag mådde så dåligt, jag vill inte må så dåligt igen.
Jag kämpar för att inte sjunka ner dit igen, jag börjar faktiskt må bättre. Psyket blir starkare.


Teori på torsdag!!!:D

stunder att glömma

Efter studenten var det rätt uppenbart att vi i teatern skulle splitras.
Vi alla går åran egna väg, vissa bryr sig minder om att hålla kontakten och andra inte.

Vi spenderade tre år tillsammans, tre år med mycket skratt, härliga stunder, bråk, gråt och skrik.
Det var en härlig tid, borsätt ifrån bråken då.

Det behövs två personer för att hålla kontakten, om en släpper så glider man ifrån varandra.

Känns lite som bara jag och Sandra har försökt att hålla kontakten, ni andra... gör inte direkt mycket.
Visst att ni har mycket att göra, men att skicka sms, prata på msn mm.... det tar inte sån tid.
Men kontakten kanske kommer senare? På ett sätt är det rätt skönt att vara ifrån varandra.
Oftast hade vi kul, men vi bråkade även rätt mycket. Men vad förväntar man sig av åtta tjejer inlåsta i ett rum flera timmar per dag?

Gymnasiet var både en jobbig och härlig tid, som jag inte kommer glömma.
Det är bara synd att vi aldrig mer kommer  att ses.


Sen tänkte jag bara tillägga att jag är väldigt trött på annan personer som ALDRIG hör av sig (då menar jag inte i teatern)
somsagt det krävs två idevider för att hålla en kontakt, om den enna individen inte skriver på msn, skickar sms, ringer. Vad ska den andra personen då göra? Man tröttnar efter ett tag att alltid få ta kontaket.
Vara en "du-är-min-vän-om-du-kontaktar-mig" Höra av sig lite då och då för att hålla kontakten skadar aldrig.

(=

Idag har jag övningskört på vägarna, vi mötte bilar! sånt e läskigt :P Men jag ska ta körkortis snart iallafall.
Fick en interjuv idag ifrån hemfrid på torsdag :D Sen ca 15 minuter efter hon ringt ringer en ifrån PC city har en interjuv där på måndag ;D Känns ju jättebra det kan jag ju säga:D
Sandra har också en intejuv middag idag, fy fan vad vi är bra (= whis us luck.
Imorn är det hp sak, sandra ska med men ska till ica nu.

Så ni kan ju roa er att läsa mitt ointressanta inlägg (=

me wont´s work

Efter studenten var man som utkastad i det verkliga livet. Nu har det gått över två månader sen studenten  och än sitter man arbetslös. Vilket suger riktigt hårt, att allt ska ta sån lång tid att få svar. Alla arbetslösa ungdomar söker jobb samtidigt.
Men jag har några som sagt att de ska höra av sig vilket bygger en liten trygghet.
Ska allafall upp till mamma och vara med på dagis tills jag får jobb, det gör så att jag får erfarenhet och referenser och det ökar ju chanserna till jobb.
Sen planerar jag körkort till någon gång i oktober, helst så fort som möjligt.


Man kan säga att det finns flera olika typer av arbetslösa.
arbetslös 1: Den som ligger hemma, kanske sökt ett eller två jobb. Men bryr sig inte något vidare att få det. lever helt och hållet på sina föräldrar och andra.
arbetslös 2: Sitter framför datorn var och varanan dag och skickar ut CV /Personliga brev till diverse arbetsgivare.
arbetslös 3: Går runt i affärer och ger ut CV:n, ringer runt och skickar ut via internet.

Så ambiös som nr 3 har jag inte blivit vilket jag kanske borde. Men det känns bra att ha ett jobb som barnflicka och det är ju det jag sökt. Kan ju inte direkt gå till en familj knacka på och säga att jag ska ta handom deras barn XP

Alla glädjs åt studentens glada dar, men inte åt det som kommer efter som ångest inför framtiden.

Gossip

Har nyss kollat på desperate housewives, egentligen är jag imot att kolla i förväg. Tycker att det är mysig och sitta framför tv en tisdags kväll och kolla, späningen i det hela gör det bara roligare. Men iallafall jag kollade på det komande avsnittet, de borde faktiskt komma snart men det stå inget om det på deras hemsida.
Gud vad jag hatar den där slampan Edie, men hon är en duktig skådespelerska. Hon gör Edie väldigt bra och man känner bara hur man vill skrika åt henne, att hon är en jävla hora. Men det är de som gör en till en bra skådis, när åskådarna får en viss känsla för dem. Vissa skådisar lyckas inte alls lyfta fram detta och det gör dem inte vidare duktiga. 
Sen den där skitungen Kayla, riktig snorunge det där men hon är duktig för att vara barn och hon lyfter fram sin karaktär på ett bra sätt. 

Givetvist är alla andra skådespelare bra i DH med, bara att vissa är bättre än andra. 
Men när sesong 5 kommer så har det gått fem år, Linettes barn byts ut mot andra skådisar eftersom hennes pojkar är för små. När en serie gör så här förlorar den oftast många tittare och blir sämre, men det behöver ju inte betyda att denna gör det. Man får ju hoppas :) Desperate house wives är det bästa :D Jag vill ha box 4!!!!

Hoppas att den kommer snart men man kan ju alltid uppdatera sig med allt skvaller på kanal5 hemsida(= 

Me goes gossip ^^  

Harry Potter dreems

Tänkte bara berätta om min skumma dröm innan jag går och sover.

Jag är Harry Potter jag och mina hogwarts kompisar ska ta oss till ett ställe sär är typ ett stort lager.
Vi ska komma dit med hjälp av magi och vi är indelade två och två, jag hamnade med Nevile Longbotom vi är tvungna att akta oss för att voldermort inte ska ta oss, vi måste åka längt enväg så först försöker vi på något mugglar sätt att ta oss dit, men sen kommer jag på iden medosynlighets formeln (inte osynlighetsmanteln) så vi lyckas ta oss det efter många om och men. Väll där är det professor gyllen roy lockman som har lektionen, han säger att han var besviken över mitt sätt att komma dit och hade förväntat sig mer av mig. På lagret skulle vi samla grönsaker som vi sen skulle koka ihop till någon dryck. Sen hör vi ett gigantiskt muller vilket betyde att Voldermort var på in tåg, vi springer alla och gömmer oss. Men det finns inga bra gömställen bara massa fruktlåder med där syns man jag och Ron springer igenom en dörr som leder in till ett annat lager där finns det flera gömställen med de flesta var upptagna. Hittar ytligare en dörr som vi springer in i, det fanns bara ett väldigt trångt ställe att gömma sig där. Jag övertalar Ron att gömma sig där med mig för att jag var rädd.

Sen så vaknade jag.

Men nu ska jag sova!.
Godnatt!

Bloodpillone

Jag gillar inte Sandras dator den raderarade mitt inlägg jag skrev tidigare då jag klagade att mina händer blev alldeles röda av att ha krossat ett blodpiller.  Meningen med det pillert är att man ska ha det i munnen tugga och så ska det komma blod. Jag det är sånt här jag och Sandra syslar med på våran fritid. Vi hade en liten fotoshoot, så jag fick  den smarta iden att ta ett piller i handen och krama det. Här sitter jag nu flera timmar senare med fortfarande rosa händer. 
Skiten GÅR inte bort, det spelar ingen roll hur mycket tvål och hur mycket jag skrubbar mina händer så sitter det kvar. Jag kan ju tillägga att Sandra var overhört road över detta. Blodpiller är då som fetsmink utan loation, det har jag ju också erfarenhet efter om man säger så. Men över min stora glädje har sandra det med:D

Sen så lekte vi lite på kvällen igen, köpte godispengar på konsum sen hade vi fotoshoot igen. Ja ni lär ju se lite på bilddagboken lite senare. Sen lekte vi Karlsson på taket och la mynten lite här och var, så det blir nog en suprise för folk som ser.

På lördag är det IRL, jag är inte medlem på den sidan längre, hamsterpaj då. Men fore old times sake, kanske?
Har ju lite kontakt med vissa forfarande.
Jag tar med min min kompanjon så kan vi leka bad guys med alla andra på stan.

Nu är jag tröttig och kanske ska träffa min kompanjon imorgon med. 

MIG VILL HA JOBB OCH KÖRKORT NU NU NU!  

bloodpill-2

hallu, sandra snor din blogg nu anni!

//Zoftis

Du vet att du älskar mig, fröken rosa händer!


robber

Skulle på interjuv idag hos en privatfamilj som barnflicka. Ibland undrar jag verkligen hur mitt lokalsinne är. Eller man kanske inte kan kalla det lokalsine när man aldrig vart där?
En sak borde jag lära mig att kolla vägen innan jag åker, men jag tänkte "åka till tekniska och gå mot en statiolmack kan väll inte vara så svårt" Nej, kanske inte, men det som inte slog min tröga hjärna var att det finns flera statiolmackar än bara en.  Men efter att ha gått en gata upp och ner typ tio gånger så hittade jag fram, gatan var typ jätteliten men huset var enormt. Familjen bodde ungefär vid stureplan, deras lägenhet var ENORM! jag har aldrig sett en sån stor lägenhet i hela mitt liv förut. Men även om jag får jobbet tänkar jag inte ta det, det kändes inget bra i familjen sen vill jag inte ha svartjobb. Barnpassnings företaget jag var på idag lät bättre. Man skulle berätta vart man hade sätt anonsen och vart man ville passa arn i. Alla var södermalm/kungsholmen och lidingö jag var den ända i jakan ^^.
Sen har jag övningskört med pappa, nej han är ingen bra handledare eftersom han bara blir sur hela tiden, sen säger han allt, och då menar jag det allt jag redan kan. Jag är faktiskt inte dum, så ibland önskar man att han kan hålla käften. 
Just nu är jag trött och grining, har gått mycket och gått mycket fel vilket gör mig ireterande och att min frihet är slut gör att jag bara vill bryta ihop. Jag har aldrig velat flytta hemifrån så mycket som jag vill nu. Jag vill verkligen INTE bo hemma.
Det kanske låter som jag inte tycker om mina föräldrar, men det gör jag verkligen, de kan bara vara så krävande.
jag vill kunna klara mig sjäv nu. Jag är  stor nog. Börjat fylla i alla Au pair papprena, måste ha massa referenser hoppas de kan engelska, annars är de körda *hiihi nu e jag elak*

Jag har "rövarvisan" ur folk och rövare i Kamomillastad på hjärnan. Barndom det där <3
Kollade upp den på youtube måste få låten! Den är bara så underbar kommer ihåg att jag såg den med farmor och Peter när vi var små.

Antar att jag måste ut med soporna nu, fan att vi ska källsortera alla var så mycket bättre förr.

coco

Jag hatar att vara tjej ibland, varför kan inte killar ha det också?!
Jag måste ha choklad snart innan  jag seriöst dödar någon, tur för min familj att de inte är hemma XP
Men jag måste verkligen ha det NU! jag har verkligen ett stort ha begär... Jag skyller på att jag är tjej. tjejvecka sucks, det är ju tillochmed fint väderdå skulle man ju kunna bada.
Friheten tar slut idag, mamma och pappa kommer hem:(  Det är så skönt att vara ensam hemma. Känna att man kan klara sig själv stå på egna ben. Jag önskar att allt hände mycket fortare än vad det gör, som att man kan få saker att hända henom ett trollslag. Mina Harry Potter krafter funkar inget vidare, jag kan inte få mitt rum renare genom att bara vifta på armarna. Min vuxenstatus kanske inte är så hög ändå eftersom jag suger på att städa. Men det finns många vuxna som inte kan.
Min brorsa är en av dem, måste ta bort resväskan efter honom, det betyder att jag kommer bryta ryggen av mig i frådet, eftersom jag inte når upp till hyllan. Jag måste verkligen hachoklad, men jag är så fet så fet till och med min mamma tycker det, hon tjatar hela tiden på mig. 
Aja skitsamma detta är kris situation..  

Friends

Imorn är det 080808 stockholmarnas dag :D Det kommer att vara ett stort vattenkrig då så jag vet vad jag inte ska ha på mig för kläder:P Men det kan bli skoj ska in och kolla iallafall.

Idag var som sagt jag och Sandra på rektyreringsträff på hemfrid, lämnade in intresse anmälan och fick prata med dem lite kort i typ två, tre minuter,  han tyckte mina erfarenheter såg bra ut iallafall:D Så man kan ju hoppas!
Sen var det en privatperson som ringde mig idag angåande barnflicka, men fast lön är bättre än svart lön.
Även fast det är lättare att få ett svartjobb men jag vet inte. På HF är förmånerna så mycket bättre, det är ju osäkert att jag får det men nog värt att chansa.

Kollade på vänner idag, jag älskar verkligen den serien :D
I sesong ett " that one whit the stoned gay" Phebee tar med sin massagekund som letar efter en huvudkock. Monica ansöker efter det och lagar maten åt honom, men det de inte vet att han knarkar.   
Upptäckte en sak idag att i sesong nio "that with the blind dates" så fixar Phebee ihop Rachel med hennes masage kund, han är ett riktigt äckel och trycker F.B.I t-shirts (femele body inspector)
detta är då samma kille, jag har aldrig märkt det förut. På daten så berättar han om denna resturang som han blev av med pga droger. Detta kanske blev en aning osamanhängande.
Ska nog kolla vänner igen :D


Grönan

Idag ska jag och Sandzor å jobbsak, rektyreringsträff med andra ord. Hoppas jag går vidare med en interjuv och sen en anstälning där, men jag blev osäker om träffen ska vara idag eftersom jag fick ett mail med ett nytt datum, men jag har skickat in flera ansökningar till dem så det kanske är därför? Men annars kan man ju alltid hoppas på rektyreringsträffen jag ska på söndagen :) Fick mail ifrån tryggbarnvakt om att jag är körde där eftersom dem vill ha anstälda i ett år.

Igår var jag på grönan, jag har ALDRIG sett så många människor på det stället, inte ens på vivo dagen då inträde+åka-allt-du-vill kostade 100 kr. En som jobbade på vikingen sa att i tisdags var det ca: 1 700 personer där igår var det 17 000 personer där, men så många f¨r väll inte plats på grönan eller? Men minst 10 000 var det nog.
Jag var där med Sarah, som jag inte träffat på två år och haft väldigt lite kontakt med, sen Fanny, samma sak med henne med. Fannys kille samt hans kompis (H), och Sarahs två amrikanske kompisar (S är amrikan hon med) Men det var kul ändå, jag S och F snackade en massa skit om sjöbergska våran musiklärare, hon fick sparken pga oss elever:D
Hon visade en film när läkarna gick ner genom hennes näsa ner till halsen för att kolla stämbanden detta är en film hon visar för 10-12 åringar. Inte lämligt enligt mig.
Jag hatar verkligen människor som går runt i kostymer ochmaskar, dem år och tar på en, skrämmer och är allmänt jobbiga, Jag minns bara den gigantiska Hugo som skrämde mig när ag var tre år.
Det var en man där, men fejkad sminkad mustach, glitrande kläder och en hög hatt, han hade sina två apor med sig. Henrik puttade lite på en av aporna och så kom apan och slog honom rakt på huvudet.
Mannen med hatten tog tag i H och sa:
Don´t tutch my monkeys.
Ungefär samtidigt som apan hoppar upp och slår till honom hårt på huvudet igen.
Faktiskt dålig stil av dem, de behöver ju inte misshandla besökarna. Det var fel av dem helt enkelt.
Sarahs kompisar Jhon och Luke förstod ingen svenska, vilket vi andra drog nytta av.
Lite synd var det ju om de när vi står och pratar och de inte förstår ett skit av vad vi säger.
Men hursomhelst jag försökte lära Luke att säga jag heter men på något sätt missförstod han mig och trodde att mitt fullständiga namn är jag heter.
Vi fick även Jhon att säga jag är en skummbanan han hade självklart ingen aning om vad han sa. Sen när jag skulle översätta skummbanan så visste jag inte vad det hette så det blev något i still med candybanana :P
Sen skulle vi åka flygande mattan som jag då direkt översatt till the flying rug. 
Jag gick lite tidigare än alla andra eftersom ingen åker åt mitt håll, bussjävlarna kom inte. Eller jo en kom stanade öppna dörrana stängdeåkte där ifrån innan någon ensa han kliva på. Så jag missade tåget jag vill med och fick vänta en halvtimme. Höll på att somna på stationen, skulle nog blivit väckt av väctarna om jag gjort det? Istill med hur mycket har du druckit? Men jag klarade mig hem, hade min cafe cooler <3 men stora kärlek:D

Men ska nog ringa och se om Sandra är vaken, om hon inte är det får hon väll vakna^^

when death parts us

Känner att sömntabbletern börjar få sin verkan... Jag är trött nu, fått de av läkaren pga sömbrist. Så vi får se om den funkar bättre idag än igår. Igår höll den mig vaken till halv fem.. Men det är kompicerat.
Har ätet något med mjölkpulver så nu har jag ont :D
Jag tappade min 10 på vägen till konsum )': så jag hade inte råd med det jag skulle handla, det kosta 38 och jag hade 36. Men jag fick två kronor av en man bakom mig. Det är sånna människor jag gillar. De som ställer upp för sina med människor. Man ska behandla andra som man vill behandla själv, det måttot följer jag oftast. Visst att jag har dåliga dagar då jag inte orkar bry mig om andra. Sen finns det ju dem man inte ska bry sig om idioter, ja sånt finns det gått om.
Sen är ju allas åsikt vem som är en idiot och inte upp till var och en.

Kollade lite på allsång idag, de sjung en låt till minne av en man som begravdes idag, Stig Olin, min farmor på begravningen, hon var en av de närmsta sörjade (hennes farbror).  Det var jättemånga kändisar där och hon var det yp ända som var "okänd" Hon ville att jag skulle följa med, men jag vet knapt vem människan är jag har bara hört hans namn. Men allt gick bra iallafall(=  


Men snart kommer jag somna med tandborsten i munnen framför datorn.


call

Jag har pratat med Saraaaah idag:D Ett telefonsamtal på typ två minuter det var väldigt svårt att höra vad hon sa. Kanske ska med till grönan imorn :D Om jag har pengar dvs, känns som en onödighet att åka dit, eftersom jag ska spra och åter igen spara mina pengar så mycket jag kan.  Men ska ju ut på fredag, får väll typ dricka vatten, men det är grönan eller krogen. Den personen jag ska till grönan med har jag inte träffat på  över två år.  Fast egentligen borde jag inte göra något av det, jag kanske kan leva på nudlar och vatten tills mina föräldrar kommer hem? Då sparar jag lite av mina pengar iallafall. Eller så kan jag kräva pengar av min bror, jag lagar mat honom, jag diskar, jag tvättar hans kläder, jag städar lägenheten, går ut med soporna. Så jag tycker att jag kan få betalt:D
På torsdag är det hemfridsgrejen. Jag hoppas verkligen att jag får en intejuv och en anstälning, jag hoppas verkligen på det jobbet, eller på stockholhelp, ska kolla upp lönerna där. Det är bara sånna jobb jag sökt, det känns så mycket tryggare med mera erfarenhet av barnpassning. Jag borde inte bli ledsen om jag inte får något av de jobben men det kommer jag bli, kanske jag hoppas för mycket? 

För övrigt har jag skrivit in mig på körskola 21/8 börjar teorin, sen fram över 4 torsdagar, så i slutet av september ska teorin vara klar, förhoppningsvis mina körlektioner med, så jag kan köra upp och ta körkort i början av oktober.
Jag har börjat planera en massa nu:D
Men nu ska jag städa vidare, laga mat och kolla om Nils är vaken så jag kan pressa han på pengar :D
Regnet höll mig vaken, jävla sömntablet som inte hjälper ett skit, eller jo den hjälper eftersom den fortfarande är kvar i min kropp. Mina muskler och min hjärna är så trötta så det är därför jag gör så mycket som möjligt så jag inte somnar.
Hej Hopp!

Not a child anymore

Min vuxenstatus växer från dag till dag, jag känner verkligen att jag börjar mogna, men jag kommer alltid ha barnet inom mig (=
Jag har sökt en massa jobb idag med, ligger verkligen i med att få det jobbet/jobben jag vill ha. Just nu är barnflicka det mest perfekta jobbför mig, så det är det jag sökt nu. Ska på rektyeringsmöten på torsdag för hemfrid och söndag för stockhomhelp. Nu hoppas jag bara att sthlmnanny och tryggbarnvakt ska höra av sig.
Ringt körskola idag, men jag behövde prata lite med mina föräldrar innan jag skrev in mig. Sen visar det sig att både min bror och Peter gick på den skolan, det ger ju en annan ra anledning att välja den eftersom båda tyckte den var bra.
Pluggat lite teori idag, ska plugga lite via TEO sen. Gjorde pankakor idag till mig och min broder, diskade, tvättade, tog ur disken ur diskmaskinen, handlade. Jag bryr mig faktiskt inte om att jag gör mera hushålssysslor än min broder längre, jag gör sakerna på egna isnativ (stavas???)  Men lite saker kan han faktiskt göra förutom spela in sin musik, men det är ju typ som ett jobb för honom eftersom vi har en studio här hemma. Vilket jag då inte alltid uppskatar kan jag säga.
Jag vill ha mina ansökningshandlingar NUU!

Kollade på vänner på tv och insåg något jättehemskt, jag har inte sett det avsnitten så många gånger, det tog jättelångtid för mig att fatta vilket avsnitt det var (hela fem minuter) för alla som inte vet det redan är jag en otrolig vänner nörd :D 

Funderat på att spela lite rolercoaster (ognadsgraden höjs ännu mer haha)

halmhatt

Idag har det regnat och åskat, det är mys<3 Men bara om man är inne, eller sitter i en bil. Det är ju inte så kul att vara ute mitt i ösregn, blixtrar och dunder med en massa åskledare omkring sig.
Igår regnade det en massa med, smart som man är har man klacisar och strumpbyxor på sig XP
Om jag stavar fel mer än vanligt vill jag bara påpeka att jag har ont i huvudet och är jättetrött eftersom jag inte sov så mycket i natt, jag skyller faktiskt lite på snark-katten Alice. Fan vad den katten kan snarka XP Sen att få en hårboll i ansiktet när man vänder sig om kanske inte är det mysigaste XP

Har kommit underföll med att jag måste få ut ca 30.000 kr inom loppet av 1-3 månader. Känner ju att detta kommer att gå fint /= USA får väll vänta :'( Men jag är så jävlans envis att jag SKA SKA SKA SKA dit. Trots alla hemskheter min farfar berättade för mig, men säkerheten för Au pair är säkrare än vad den var för 40 år sen. Om jag skulle hamna i knipa eller om polisen skulle erbjuda mig att få en pistor skulle orgenisationen hjälpa till!
Men jag har planerat att jag ska vinna en miljon (helst gånger 2 eller 10) på triss. Måste bara hitta min vinst lott XP
Man får ca: 12 000 lotter för den summan, hundra hur stor chansen är att jag chanar något på det?

Jag hatar mig själv typ jävligt mycket just nu för jag är så jävlans klantig. Skickat i väg massa jobbansökan idag.
Jag tänker ju att *nej jag behöver inte kolla mitt CV det har jag gjort så många gånger* Men efter ett antal iväg skickade CV ser jag att mitt nr är FEL! jag hatar att jag alltid ska vara en sån där klumpig, misslyckad idiot. Ska skicka iväg ansökningar imorn med, med RÄTT numer!
Jag köpte choklad sen, för att jag inte skulle bryta ihop totalt. Sen för att mildra mina humörsvängningar.
Jag kan bli väldigt arg, rigtigt fort. Så fort inget funkar för mig blir jag arg, som min kära moder som inte har något förtroande för mig (N är så mycket bättre på det ena och det andra blablablabla)

Sen har jag ju min älskade broder, han kan duscha mitt i natten, trots att han vet att min säng är vägg i  vägg med badrummet, men han kan inte ställa in sin disk i diskmaskinen mitt i natten för att han är rädd att väcka folk.
Han är helt enkelt för lat och visar inte direkt mycket hänsyn. Men jag tvingade han att gå ut med soporna iallafall :D
Borde typ städa mitt rum, men det är för jobbigt.


Jag har en otrolig fantasi för rubriker XP
Ska kolla mera vänner nu, eller jag kan ju iof spela vänner med mig själv, kan ju nästan de flesta avsnitten utan till :P 


morning

Moorgonn!!!
Jag börjar bli sjuk )= Blääää
Jag och Sandra har  vaknat nu, jag vaknade före, hon gör frukost just nu sen ska vi se på saw igen, vi orkade inte se hela igår. Ska kolla mitt blogginlägg om det verkligen blev så illa^^
Har spela nintendo halva naten för jag inte kan sova. Mario cart och Yoshi <3 hahha, sen så har snark-katten Alice hållt mig vaken med sitt snarkades. Det låter som någon piper och viskar samtidigt. Alla fattar mina förklaringar XP
Men vi ska käka nu ciao!

night of alkohol

Hejsan Hoppsan lillebror!
Lr nja kanske inte, men jag o Sandra kollade på Karlsson på taket igår. Samt Nils Karlsson Pyssling, barndomsminen as hel. För övrigt upptäkte vi att KArlson är dubbad och att Nils ser ut som en tjej.
Idag var vi på pride paraden med Dorro, sen var hon barnvakt, barnet spydde och smittade av sig på henne, så det blev ingen partyutgång för oss inte. Men jag kan ju tala om att vi har druckit lite, mina fina egna magkänsledrinkar det är SÅ ett ord för alla som undrar. Sen lite kanske är ett ord att ta i, kan ju säga att vi typ tryckt i oss 5-6 drinkarr var av alla ingick min 6 cl starksprit, samt vin och cider, har vart på toa minst tio gånger och räknar med tio gånger till, jag är typ värsta vattenfallet.  Men ska ut nästa helg med Dorron förhoppningsvis kan några andra personer också hänga med oss:D
Pary girls fore the night lix. Vi ska kolla på saw nu, kanske kan komma på en massa spökhistorier o skrämma skiten ur sandra, nej nu var jag så där elak igen. Vi ska knarka vårat godis som jag handlade fyra minuter innan konsum stängde. Jag har skilz kan jag ju säga.
Insett att jag är lite som min farmor, "man ska inte ha elektroniska saker över natten" Min farmors tv sprängdes och började brinna, hon fick lite brändskador men klarade sig bra, alla hennes saker och minnen brann upp och kunde inte bo där på två månader i hennes lägenhet. 

Sandra fäller ut sängen nu, jag ska snart plppa ur mina linser, kanske dra i oss mera alkohol? Eller nja vi har nog tillräckligt i oss elle vad säger du Sandra? Jag skriver fort jaag med när jag är onykter, full låter så brutalt. 
Sandra komenterade lite bloggar, men ni får ha överseande i vilket läge vi nu befinner oss i :) 
 Sandra hostar nu som en liten dåre, hon har satt något i halsen, kanske läge att leka räddaren i nödden?
'
A goes a Heroo:D
Natti gott folkisar!

baby

Är hos Sandra, hon laggar mat till mig:D Vi har vart på pride och kollat paraden det var skoj. Påvägen hem så ser man en filur och vem är intedet utom våran högt "älskade" naturlärare vi hade i tvåan..
Nu ska vi snart supa, ska blada drinkar.

Alkohol på fastande mage är PARTY haha :P

Onödigt inlägg och grattis till Malin som fyller 17 år idag!
ten years baby! :D

RSS 2.0