into the deep

Idag tillbringade man dagen med Sandra, trevlans figur det där.
Hon blev glad över tröjan jag köpte i Bulgarien :D "My friend was in Bulgaria and the only thing he brought me was this lously t-shirt" Den blev dock han istället för hon, hann inte upptäcka det i tid:/
Sen så visade jag Sandra linnet jag köpt när som jag då hade på mig, vi befann oss då på hm
Det är radigt och har mimmi påå sig. Sen så säger Sandra, är det inte de som häger bakom dig (pekar) Det var det.
På baksian av linnet stod det  dividen by hm :P
Men jag känade typ 15 kr att köppa den utomlands haha:D

Sen glodde vi på parlamentet:D
Vi försökte vara med i "klart man hänger med"  Det var en fråga om ishocky.
Frågan: Hur ser den ypiska hockyfrillan ut.
Vårat svar: Den ser puckad ut. Det hade vi skit kul åt.
Sandra skulle inte tillåta mig att vara med i parlamentet för att hon tycker jag är för snuskig...

Fråga: Vad heter det hus på Gröna Lund som man kan gå i lustiga tunnlar och roliga trappor?
Svar: Sexhuset..

Fråga: Vad heter den aktraktion på Gröna Lund som åker fram och tillbaka.
Svar:Sängligget..
 Spökhuset är då där alla emobordeller bor.

Fråga: Det finns en annan typ av fritt fall vad heter den?
Jag: Falla fritt.

Sandra och min humor lixom <3 Vi kan fan garva i evigheter tillsammans.

Sen kollade vi på Kong fu Panda ja gillar den filmen. Den har inte kommit ut på bio än, men jag har den redan på dvd.. Köpt i Bulgarien, de hade massa filmer som inte haft premiär i Sverige än XP

Goodbye

Det har nu gått tre veckor av studenten. Egentligen vill man bara ha ett jobb nu, men jag tycker att man förskännar lite ledighet så hårt som man slitit. Jag klarade mig med godkänt i allt, vilket jag antar är rätt bra, självklart hade ja nåra VG o MVG oxå.. Så glad att jag inte gav upp kulti, jag kämpade på in i det sista.
Vi i teatern hade väll inte det bästa förvälet av varandra, vi hade våran grillkväll, fylld med skratt och pyremanfasoner:P
VI lekte och grillade godis, skreksjung så att det ekade överallt. Det kanske var det perfekta avslutet föör att aldrig mera träffas igen? 
Sen avslutningslunchen var vissa bara så jävla av visande, men det är ju inte ovanligt direkt.
 Själva studentdagen, under frukosten var mys, men jag kommer inte direkt sakna klassen så mycket.
Vi var liksom bildare och teatrare, sen var det några bildare som var lite i mitten. 

Jag minns när vi för första gången träffade varandra, vi hade våran första mårunda, och bara lära känna övningar. 
Flytta stolar till andra sidan, byta namn med varandra hälsning osv.... 
Vi gick då i två olika klasser, vi 6 som gick i musik klassen var inte direkt glada överatt byta klass. 
Men jag kan ju säga att jag inte tycket om er, ni var dryga, elaka och jobbiga. Sen så lämnade ni mig utanför.  

Tvåan var väll okej... Jag och Sandra kom varandra nära:D

Jag kollade på förutsätningen idag, jag önskar att jag vart med i den gruppen, ni verkade ha det så mycket lättare.
Eller lättare kanske man inte ska säga. Men ni slapp känna ilskan, hatet och den stora olusten att vara i det där jävla rummet. Jag ångrar att jag var med i damer. Jag är ledsen om jag gör folk besvikna nu men jag menade det jag sa den där lördagen vi övade. Ångrar inte det minsta att jag sa det! Blir bara så arg när jag tänker på damer. Både jag och S  hade väldigt många agrissioner mot det. Men jag hoppas att du inte hatar mig iallafall, för jag hatar inte dig:)

Ja saknar teatern, men jag saknar inte damer ochh kommer inte att göra det.
Minns under Q, Sandras 18 årsdag det var bara så mys. Sanda var lycklig och vi alla var sams.

Vi har haft tre år tillsammans med för och motgångar, vi har skrattat, gråtit och skrikit med och åt varandra.
Nu har vi vandrat våra egna väger ifrån varandra. Vi har tagit steget ut mot det verkliga lvet efter skolan. 
Jag kommer sakna alla våra härliga stunder, våra "nutarvipausföratttabilder"stunder, vilket hände rätt ofta:P 
Våra improstunder... 

VII
När jag Lisa Sabina Sadra var i tvåan och bara flummade, det var bara så härlig stund och det är synd att det är slut och att vi aldrig mer kommer ses mer. Vi sa ju knapt hejdå till varandra.   

cuz' i dont want to

Mitt rum är stökigt, det är det alltid. Min mamma klagar alltid och skämtar alltid hur slarvig jag är, att jag aldrig kommer växa till mig. Hon gör så mycket för mig och det lilla hon kan begära är att jag städar mitt rum och hjälper till lite hemma, men inte ens det ska jag klara av? Sitter bara framför datorn, kollar på tv, spelar GH eller sover. Jag vill inte göra annat jag orkar inte göra annat. Har ingen lust, jag saknar livslust totalt det börjar snart gå överstyr, börjar nästan bli farligt.
Jag får det mesta jag pekar på, är en bortskämd liten skitunge, mina föräldrar tycker det iallafall. Jag fick en resa till Bulgarien i två veckor, min brorsa har aldrig vart krävande.
Jag har inget jobb och lever på mina föräldrar, min brorsa försörjer sig på sin musik och har ett jobb.
Iofs var han arbetslös ett år efter studenten. Men han har sin musik, han spelar på olika ställen lite här och var, gör karoke skivor, karoke värd. Jag får alltid höra hur duktig min brorsa är, hur tallangfull han är, att han kommer bli något, något stort. Min kusin har ett jobb han, körkort jag har inget av det. Får hela tiden höra att jag borde satsa på körkortet. Men för i helvete försök att fatta att jag inte ORKAR! et handlar inte om att jag inte vill, jag orkar inte.
 
Borde nästan döpa om min blogg till annelisemoblogg.blogg.se.  Jag är lat, och är trött hela tiden, jag sov rätt mycket under resan dock inte så mycket under natten. Jar är arg, irreterad och ledsen väldigt ofta.
Jag ljuger hela tiden för alla, mina kompisar, mina föräldrar och mig själv. Jag säger hela tiden att jag mår bra, att jag inte har panikångest eller något mer, att jag inte mår så dåligt som jag gjorde förut. Men om sanningen ska fram så är det nästan värre nu. Jag vet att jag borde ta hjälpen jag kan få men  jag vill inte, jag vill inte gå dit, ingen kan faktiskt tvinga mig. 
Egentligen borde jag inte vara så olycklig som jag är, mina föräldrar är gifta, de ger mig det mesta, dem tror på mig, tycker att mina betyg är bra (jag tycker dem är världelösa)

Men något som är bra att jag faktiskt äter.

back home

Nu vill min blogg fungera:D När jag var i bulgarien ville den inte låta mig komma in :(
Satt vid en dator en halvtimme på TVÅ hela veckor, insåg hur stor datanörd jag egentligen är..
Satt på nåt internetcafe brevid två bulgariska killar, kostade 6 leva fett dyrt för en halvtimme :/
 Bör ställa om  mobilen till svensk tid:P MEn det e bara en timmes skillnad^^
Det var typ 35 grader i skuggan där, stor härlig pool på hotellet. de slarvade bort våran nyckel:/
 Kommer sakna Bulgarien, inhopparna på resturanger som kan några fåtal svenska ord, skojiga taxichafförer som typ förföljer en, "really sheep taxi, were are you going, Varna?, only 15 leva", Billiga alkoholen på krogen, de hade köp en drink få en på köpet. Jag och mamma trodde man kunde välja två olika.. Men det var två av samma så fick fick fyra drinkar och fick betala 10,50 leva som är typ 52 svenska kronor:P Man kunde köpa alkohol överallt i varenda affär dock va priserna nästan som hemma. Men de hade ingen åldersgräns:P. Det gick vildhundar lite här och var, måste erskänna att jag kunde känna av min rädsla ibland, men det gick bra ändå. Tycker synd om de, inget vatten får dem.
 Vi va på en utflykt då vi åkte till en liten strand, grillade och hade det mys. Såg delfiner och en sköldpadda ifrån båten :D
Fick lite halvt improvisserad veggi mat, vitkol,  potatis, gurka och tomat. De andra fick fisk och bajskorv (det såg seriöst ut sem det men de var någon form av korv)
Vi var även på typ framtida grisfest eller nåt, massa mat, fri dricka och tjejer i string som egntligen inte kan dansa. 
Sen var vi på en tur på landet, dock var allt på danska, vi var fyra svenskar och en ilsken gubbe men lite fattade vi iaf. Vi var vid en liten flod som såg ut som en träsk, en gubbe försökte få  i mig att det fanns krokodiler där. Sen frågade jag danska guadien var det fanns för djur där, sen pekade jag på en gren i vattnet som såg ut som en krokodil, då säger hon på danska. 
- Det finns inga korokodiler här så du kan vara rolig. Det tog ett tag att fatta vad hon menade:P 

Vi var inne i Varna två gånger och shoppade:D Jag iaf mamma handlade bara frukt^^
Sen va i med Aladzjha Monestrey (stavning?) Det var ett insrängt kloster i ett berg. 

Vi hittade nån laktosfri mjölk men den smakade.. vad ska man säga, skit? 
Åt yougurt varje dag vilket inte är bra för min mage men jag spädde ut den med massa vattenmelon. Lite mjölk fungerar ju för mig:P Sen hade vi väldigt väl inplastad ost^^  Det fanns väldigt skum mat i affärena måste man ju medge.
Jag fryser och vill spela GH och sims.

efects your body

Jag och min bästa Sandra var ute idag. Viva på nivå 22 jag gillar det stället på nått sätt. Det e ändå rätt billigt. Jag indruducerad Sandrisaen i teqilans värld:P Det är alltid skoj, jag minns första gpngen jag provade det, var med Danne susiis ochh micke, Danne svepte ut allt på sitt knä :D Sen när jag o andreas skulle ta en.. han ibaren typ ba: Skahon verkligen ha det;P Då var det badit på harrysjag va bara liteee för dragen då:P
Sen så satt jag och doppade pomes fretes i teqilan :P
Vi hade varsina drinkar jag hade pigelin och Sandrans hette avloppsrör och jag kan ju nämna att den gjorde själ för sitt namn. Kan inte riktigt säga vad den såg ut som, typ grön geggamoja blandat med sement.. Eller helt enkelt äckliga rester som blivit alldeles blöta och legat där för länge. jag hade jävligt kul när hon skulle dricka, för man kunde lix inte kolla coh dricka:P Men  när jag skulle beställa så säger jag att jag skulle villja ha ett avgasrör, han i baren vba; Nej jag vet inte vad et är:P Sen så fattade han vad jag menade, .. Sen beställde jag en till drink till henne. Tog den med det bästa namnety:D ORGAsm Det såg fan ut som det också ;P ag tog en nivå 22 speciall vilket var väldigt god. Typ tranbärsjuice och teqila. Sen så fick vi för oss, eller ,medste jag då att å ifrån fridhemsplan till centarlen vilket inte gick så bra vi ylde skyltarna:D hamndae i hornstuöll sjung Zlatanlåten och var glada:D  På tåget mötte vi Rocio hon ba: Har ni druckitXP

Kommer inte på se smin Sandra på två veckor nu :/
Lov ya...

Vi skickade skojsiga sms till folk :D Om rosa moln hihi :P
Folk var nog inte så roade dick


Åker till bulgarien imorn:D

Idag efter hämtat betygen i skolan så va jag med Andreas vi köpte naagellack o klänning 8fast han va inte med då iofs) Vi åt på bambi och jag hade förhållande med min movil^^ Sen tog vi upp sabinan o gick runt i jakna rtt etag

Nu jag sova så pigg till resa!


deed

Ända sen jag vart liten har jag alltid tänkt på döden. Jag tänker faktiskt väldigt mycket på döden. alldels för mycket för att vara normalt, skulle jag tro. Tänker mycket vad som händer efter döden. Om man kommer till en ny värld, om man föds om på nytt eller bara ligger där död. Hur folk skulle reagera om man gick bort i sina unga dagar, i olycka, sjukdom eller något annat. Hur personerna skulle bli informerade om det, hur det skulle reagera. 
Jag såg en död/medvetslös person en gång, hon bodde på ålderdomshemmet som låg brevid min skola och en dag när jag skulle hem så hade hon ramlat i trappan. Det stod massa människor och kollade på. Maan tänker inte på döden på samma sätt när man var 8 år. När jag kom hem och ringde mamma så sa jag typ bara *det låg en död tant i trappan* 
Men man behöver kanske mera tid att täka vad som händer när man är 8 år gammal. 
En gång när vi satt i bilen på väg till landet satt jag och frågade massa frågor till mamma. Som: Vad skulle hända med mig och Niclas om ni dör? Jag var en sån unge som grubblade mycket men såg ändå allt ifrån den ljusa sidan.
Mamma, vad skulle hända om jag och niclas dog och du o pappa? Sen drog jag till med något klyftigt som det ordnar sig nog. Det är nog väldigt sant allt ordnar sig till slut. 

Även fast man mår dåligt är det bara att kämpa vidare..




______________________________________________________________________________________________


Jag åker på redag till Bulgarien, kan skicka vykortXP 
Ska vara borta i två veckor, med min mor. 
Imorn är det skola och hämta betyg, bränmatrial ;P de är inget att skryta om direkt om man säger så. 

SARAAAH KOMMER IMORN TILL SVERIGE MAN HAR LIX INTE SÄTT MÄNNISKAN PÅ ÖVER TVÅ ÅR! :

   

the mist

Igår såg jag och Sandra på the mist, den var bra, påminner om war of war. ¨Måste se den någon dag. Mystiska saker som dyker upp lite här och var.

Idag så mådde jag dåligt, jag hade ont i halsen och var förskyld, som nog var allegi.
Jag är så trött hela tiden och mamma klagar på att jag är för trött. Men jag har liksom ingen energi. Jag hatar mitt liv och vill inte leva så här. Jag vill bara bort, långt bort, försvinna för gått.
Måste städa mitt rum men orkar inte. Jag tg mig ner till banken idag och satt in pengarna jag fått från studenten^^
Sen plugga jag lite körteori, gjorde pankisar till pappa och Nils.

Jag minns en gång när jag och mamma skulle hem ifrån stan, som en social liten sju åring jag var började jag prata med en tant där. Hon var blodgivare och jag ville bli det när jag blir stor. Men jag är bara så dålig på att ta tag i saker.
Borde  väll få lite insperation ifrån lisa nu när hon gjort det.. Men jag orkar bara inte ta tag i saker.
Jog har mycket saker jag måste göra men inte orkar ta tag i . Ska det vara så jävla svårt?
Måste klaga lite över mina dåliga betyg. Dem e verkligen inte bra och jag skäms över dem. Mest missnöjd är jag med msg, jag tycker inte om den läraren, hon var förrvirande, nästean värre en kulti läraren och då är den ILLA kan jag lova.
Sen lvk orka följa betygkriteriena till punkt och pricka.. Tycker det är jävligt dåligt av dem. Jag tycker att jag uppfyllde dem.
 
ag åker på fredaag:D

wiiie

Idag va jag med Sussi, länge sen man såg den filuren, vi gick runt i stan. Jag köpte ett par svartrandiga piratbyxor, gröna kortbyxor, och bagyjeans för 147 kr TILLSAMMANS! Har en känsla över att den bik-boken ska läggas ner:P
Sussi köpte en jeans kjol och Sabinagröna byxor^^
Vi åt en brownie som jag fick ont i magen av, :( Får inte äta sånna saker, eftersom jag har mjölkmage men svårt att sluta. 
Vi åt mat i kungsträgården, de hade massa mat där, det var mys, sen giclk lite medeltida folk omkring där. 

Det är ingen skola imorn, vilket känns sjuk konstigt. Det är inte sommarlov utan arbetslöshet, känns iofs bara deppigt att tänka på det sättet. Men jag ska ta atg i ansökan som au pair och körkort and then USA here i come:D
Jag vill bara bort så fort som möjligt.   

wonderfull day

Jag ar forfarande inte förstått att jag tagit studenten, det går liksom inte. Det var bara en sån underbar känsla, jag kände mig så varm och lycklig. Allt var så bra, champange frukost hos Anna, 5 år två sekunder:) Hennes mamma kände till en början inte igen mig. Men sen så förstod hon vem jag var :P
Vi hade skrivning i mösssorna,  drck campange, skålade, sjung, tog kort, åt jordgubbar och frukter.
Sen tog vi grupp foto, alla var så fina :)

älskade klass

Den bästa klassen jag gått i, trots att vi bara är tjejer :D
I min förra klass i 7-9 så kastade dem, böcker, bänkar och stolar om kring sig och var väldigt stökiga.
Men vi tjejor är så lungna och fina:D Alla i klassen förutom fyra stycken var med.
På vägen till bussen, skrek vi, sjung och var glada.
Skrek åt varenda bil vi såg och blev lyckliga när dem tutade och vinkade.
Sen på vägen till skolan sjung vi som bara den, det var bara så härligt, 20 personer som sjunger, skriker och är glada på samma gånga, alla i vita kläningar (utom en, känn dig utpekad XP) och med sina mössor på. 

sjungade och glada klasskamrater

Kommer integlömma detta på väldigt länge. 
Sen var det foto i aulan, det var väldigt mycket ljud i skolan, alla skrek vislade i visselpipor, sjung. 
Det var bara jobbigt att vara där. Efter fotot bar det av till holken våran kära Susanne sa hejdå till oss, vi fick såpbubblor:)
Hon läste, dikt och sjung, vi påminner om mumintrollen. Det är inte lätt att hålla sig till gråt när andra gråter. 
Kommer sakna Susanne<3 Annika och Robert med för den delen:P
Susanne
Hon har stöttat oss otroligt mycket under dessa tre år. 
Sen var det upp till bilden, sen aulan, där jag fick panik och var nära till gråt flera gånger. Jag gillar inte mycket människor. Sen till bilden igen, betyg + vattenflaska. Sen uppradning i korridoren. 
Alla skrik och ljudet var verkligen öronbedövande, men pirret i kroppet och hoppet om förväntningarna var så starka. 
Sen när vi ställde oss utanför dörrarna i väntan på att de skulle öppnas då kom tårarna. 
Sen ut bland allt folk, och försöka hitta sin familj. 
lycklig stund
Peter och jag, en resa genom livet. Vi har känt varandra i 18 år och det var underbart att fira denna dag med dig :) 
Farfar med sin mössa skulle vara med han med :P Massa saker runt halsen, blommer och gossedjur. 
Magnus körde runt mig och Dorro sen vi skrek och var lyckliga:D
Det är helt ofattbart att man tagit studenten, det finns inga ord. 
Man har gått i 13 år i skolan och nu är det bara slut, bara sådär. 
Mottagningen var härlig, inte för jag kände folk där, det blev typ.
De: Grattis!
Jag: Tack, vem är du :P
Men det var ju Peters människor.
Det blev en massa mat och trevligheter, paketöppning, William hjälpte mig :)

Sen drog jag, Andreas & boyzen ut.
C kom :D:D

Underbar kväll, tack alla <3


stuuuudeeeentttt!!!

för jag har tagir studentem, fär hafg har tagit studenten för jag har tagit studenten fy fan vad kjagä rr braa:D
Fett bra dag, massa glädje och ögonblick som inte gåt att beskirva. Jag har skaffat mig en gifta mig bckup:D
Ja e inte så jäätenulkter nu så att säga.
Va på nivå 22 mhahah jag satt ensam tjej blsnd tio killar:D Sen på H. B james :P Hade vara kill komisar där hahah
Andreas kom :D
Fivk massa skoj av folk. Meugiityt inöägg vlir nog inte så guvade hahaha:p
Oförglömliga minnen idag <3 ommer gan vara länge :D::D
Stiudenten!!!

Peter bästkusin och jag :D:D STUDETINSH!
godenatt&A

times

Mahahahah har kollat på scenerna sen i ettan, fan vad små vi ar :D:P
Nu är vi stora och tar studenten. Jag går runt med så mycket förväntningar just nu.^^
Vart i lokalen och kollat:D

Idag har jag vart ute på äventyr.. Somdagt att hitta till lövsta gick inge vidare, det hela slutade med att jag hamnade i viksjö, sen barkarby, hässelby, vega, själby... Så jag har vart lite överallt ^^ Cyklade i över en och en halv timme:D

one

EN DAG KVAR TILL STUDENTEN!
Det går inte att förstå, vi sa hejdå till våra lärare idag, vi skrattade och hade trevligt med de för sista gången. 
Dem blev glada för fotoalbumet iallafall (=
Avslutningslunchen avklarad, inte för att den var något speciell, JONATAN OCH UBBISHEN SJUNG!! :D
"SJung om studentens lyckliga dar, låt oss får fröja i ungdomens..." Typ det jag kan ^^

Undrar hur det blir imorgon?
Det känns liksom att ingen av mina vänner vill fira denna dag med mig. De bara sviker mig hela tiden. Vad är ni för vänner? Inga vänner alls egntligen. Jag orkar inte med sånna som er.
Sen får jag se om farmor Anka och Farfar Potatis orkar komma på utspringet, det ska ju vara så varmt.
Sen blir det mottagning, jag vill åka runt ett tag för jag vill inte komma dit och Peter kommer långt efter. Då känns det som att HAN tar studenten och att det är HANS mottagning och inte min. Det är bådas(=
Förhoppnisvis får man lite paket.^^
Mamma hade köpt DH box 3 till mig, men det fick jag i julklapp :P

Nu ska jag dra till lövsta, vilket kommer sluta med att jag är totalt vilse och mamma måste ringa polisen och efterlysa en ensam flicka..
Men jag borde hitta, om inte mitt lokalsinne sviker mig helt.
Sen ska jag glo föreställningar :D

two days

Till friiiiheeeten :D och arbetslösheten^^
Men liksom två dagar. Både en början och slut på samma gång.
Idag är det picknik med tetrarna, sista gången vi alla är tillsammans. Är jag elak om jag tycker det är skönt?
Samanhåålningen i gruppenär lite si och så. Den fungerar ibland^^
Ska snart försöka göra tsatsiki så fort mamma har gått.

Jag är utvilad, eller typ iallafall, även fast jag vaknade tio i sex^^

Igår var jag, Lisa, Dorro och Sandra och hadlade maten, vi hade väldigt många enkronor, femmor och tioor.
Öb'e snubben var skoj, han fick ett X antal enkronor, 50-öringar och kanske nån femma?
Sen så ringer telefonen i kassan. Då säger han:
- Jag behöver inte mera växel, jag fick just jättemycket av en här XP
Det var skoj, hahaha :D
Senare på kvällen råkade jag göra något man egentligen inte får (A)

Men nu ska jag spela sims ^^

hello

Med risk för att jag lät som jag har anoroxi i mitt föra inlägg. Det är inte sant så ni vet..
Sitter o väntar på lisisen för vi ska handla sen ^^

orka skriva meraa

Rock and roll all nite

Jag klarar inte den låten på guitar hero :( Jag failar alltid efter 69% Jag är dåålig :(
Men iofs kör jag på hard nu och det är alla knappar, mina fingrar räcker inte till.
 
Min mobil överblastas med sms :P ^^

Igår var det utspark ifrån teatern, nu är det liksom nära, väldigt nära. Aldrig mera studio 2 och 3. Måste erskänna att jag forfarande känner lite ilska ifrån tvåan så rätt skönt faktiskt.
Trots att folk grät var det skönt med ett avslut, man kan ju inte hålla på hur länge som helst och man måste gå vidare till den skrämande framtiden.

Jag kan inte äta, knappt dricka. Jag får inte i mig något. Jag vill inte få i mig något jag mår bara illa av det.
Jag är tillbaka dit jag var förut, ljuger för mina föräldrar, fingrarna i halsen. ;Men det är inte psykisk denna gång, att jag vill gå ner i vikt. Jag mår bara så illa och jag är rädd för att jag kanske vet varför.

Idag blir det väll handla med teatrarna och kanske en tur in till stan :)

illness

Jag mår illa och är trött, har sovit max två timmar inatt.
Jag mådde inte så bra igår. Det liksom kommer när man e ensam.
Jag är bara så otroligt, otroligt trött. Illamåandet blev lite bättre av att stoppa fimgrarna i halsen.

Fem dagar kvar till studenten, fan va jag komer böla den dagen ^^

RSS 2.0