call

Jag har pratat med Saraaaah idag:D Ett telefonsamtal på typ två minuter det var väldigt svårt att höra vad hon sa. Kanske ska med till grönan imorn :D Om jag har pengar dvs, känns som en onödighet att åka dit, eftersom jag ska spra och åter igen spara mina pengar så mycket jag kan.  Men ska ju ut på fredag, får väll typ dricka vatten, men det är grönan eller krogen. Den personen jag ska till grönan med har jag inte träffat på  över två år.  Fast egentligen borde jag inte göra något av det, jag kanske kan leva på nudlar och vatten tills mina föräldrar kommer hem? Då sparar jag lite av mina pengar iallafall. Eller så kan jag kräva pengar av min bror, jag lagar mat honom, jag diskar, jag tvättar hans kläder, jag städar lägenheten, går ut med soporna. Så jag tycker att jag kan få betalt:D
På torsdag är det hemfridsgrejen. Jag hoppas verkligen att jag får en intejuv och en anstälning, jag hoppas verkligen på det jobbet, eller på stockholhelp, ska kolla upp lönerna där. Det är bara sånna jobb jag sökt, det känns så mycket tryggare med mera erfarenhet av barnpassning. Jag borde inte bli ledsen om jag inte får något av de jobben men det kommer jag bli, kanske jag hoppas för mycket? 

För övrigt har jag skrivit in mig på körskola 21/8 börjar teorin, sen fram över 4 torsdagar, så i slutet av september ska teorin vara klar, förhoppningsvis mina körlektioner med, så jag kan köra upp och ta körkort i början av oktober.
Jag har börjat planera en massa nu:D
Men nu ska jag städa vidare, laga mat och kolla om Nils är vaken så jag kan pressa han på pengar :D
Regnet höll mig vaken, jävla sömntablet som inte hjälper ett skit, eller jo den hjälper eftersom den fortfarande är kvar i min kropp. Mina muskler och min hjärna är så trötta så det är därför jag gör så mycket som möjligt så jag inte somnar.
Hej Hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0