Grönan

Idag ska jag och Sandzor å jobbsak, rektyreringsträff med andra ord. Hoppas jag går vidare med en interjuv och sen en anstälning där, men jag blev osäker om träffen ska vara idag eftersom jag fick ett mail med ett nytt datum, men jag har skickat in flera ansökningar till dem så det kanske är därför? Men annars kan man ju alltid hoppas på rektyreringsträffen jag ska på söndagen :) Fick mail ifrån tryggbarnvakt om att jag är körde där eftersom dem vill ha anstälda i ett år.

Igår var jag på grönan, jag har ALDRIG sett så många människor på det stället, inte ens på vivo dagen då inträde+åka-allt-du-vill kostade 100 kr. En som jobbade på vikingen sa att i tisdags var det ca: 1 700 personer där igår var det 17 000 personer där, men så många f¨r väll inte plats på grönan eller? Men minst 10 000 var det nog.
Jag var där med Sarah, som jag inte träffat på två år och haft väldigt lite kontakt med, sen Fanny, samma sak med henne med. Fannys kille samt hans kompis (H), och Sarahs två amrikanske kompisar (S är amrikan hon med) Men det var kul ändå, jag S och F snackade en massa skit om sjöbergska våran musiklärare, hon fick sparken pga oss elever:D
Hon visade en film när läkarna gick ner genom hennes näsa ner till halsen för att kolla stämbanden detta är en film hon visar för 10-12 åringar. Inte lämligt enligt mig.
Jag hatar verkligen människor som går runt i kostymer ochmaskar, dem år och tar på en, skrämmer och är allmänt jobbiga, Jag minns bara den gigantiska Hugo som skrämde mig när ag var tre år.
Det var en man där, men fejkad sminkad mustach, glitrande kläder och en hög hatt, han hade sina två apor med sig. Henrik puttade lite på en av aporna och så kom apan och slog honom rakt på huvudet.
Mannen med hatten tog tag i H och sa:
Don´t tutch my monkeys.
Ungefär samtidigt som apan hoppar upp och slår till honom hårt på huvudet igen.
Faktiskt dålig stil av dem, de behöver ju inte misshandla besökarna. Det var fel av dem helt enkelt.
Sarahs kompisar Jhon och Luke förstod ingen svenska, vilket vi andra drog nytta av.
Lite synd var det ju om de när vi står och pratar och de inte förstår ett skit av vad vi säger.
Men hursomhelst jag försökte lära Luke att säga jag heter men på något sätt missförstod han mig och trodde att mitt fullständiga namn är jag heter.
Vi fick även Jhon att säga jag är en skummbanan han hade självklart ingen aning om vad han sa. Sen när jag skulle översätta skummbanan så visste jag inte vad det hette så det blev något i still med candybanana :P
Sen skulle vi åka flygande mattan som jag då direkt översatt till the flying rug. 
Jag gick lite tidigare än alla andra eftersom ingen åker åt mitt håll, bussjävlarna kom inte. Eller jo en kom stanade öppna dörrana stängdeåkte där ifrån innan någon ensa han kliva på. Så jag missade tåget jag vill med och fick vänta en halvtimme. Höll på att somna på stationen, skulle nog blivit väckt av väctarna om jag gjort det? Istill med hur mycket har du druckit? Men jag klarade mig hem, hade min cafe cooler <3 men stora kärlek:D

Men ska nog ringa och se om Sandra är vaken, om hon inte är det får hon väll vakna^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0