halmhatt

Idag har det regnat och åskat, det är mys<3 Men bara om man är inne, eller sitter i en bil. Det är ju inte så kul att vara ute mitt i ösregn, blixtrar och dunder med en massa åskledare omkring sig.
Igår regnade det en massa med, smart som man är har man klacisar och strumpbyxor på sig XP
Om jag stavar fel mer än vanligt vill jag bara påpeka att jag har ont i huvudet och är jättetrött eftersom jag inte sov så mycket i natt, jag skyller faktiskt lite på snark-katten Alice. Fan vad den katten kan snarka XP Sen att få en hårboll i ansiktet när man vänder sig om kanske inte är det mysigaste XP

Har kommit underföll med att jag måste få ut ca 30.000 kr inom loppet av 1-3 månader. Känner ju att detta kommer att gå fint /= USA får väll vänta :'( Men jag är så jävlans envis att jag SKA SKA SKA SKA dit. Trots alla hemskheter min farfar berättade för mig, men säkerheten för Au pair är säkrare än vad den var för 40 år sen. Om jag skulle hamna i knipa eller om polisen skulle erbjuda mig att få en pistor skulle orgenisationen hjälpa till!
Men jag har planerat att jag ska vinna en miljon (helst gånger 2 eller 10) på triss. Måste bara hitta min vinst lott XP
Man får ca: 12 000 lotter för den summan, hundra hur stor chansen är att jag chanar något på det?

Jag hatar mig själv typ jävligt mycket just nu för jag är så jävlans klantig. Skickat i väg massa jobbansökan idag.
Jag tänker ju att *nej jag behöver inte kolla mitt CV det har jag gjort så många gånger* Men efter ett antal iväg skickade CV ser jag att mitt nr är FEL! jag hatar att jag alltid ska vara en sån där klumpig, misslyckad idiot. Ska skicka iväg ansökningar imorn med, med RÄTT numer!
Jag köpte choklad sen, för att jag inte skulle bryta ihop totalt. Sen för att mildra mina humörsvängningar.
Jag kan bli väldigt arg, rigtigt fort. Så fort inget funkar för mig blir jag arg, som min kära moder som inte har något förtroande för mig (N är så mycket bättre på det ena och det andra blablablabla)

Sen har jag ju min älskade broder, han kan duscha mitt i natten, trots att han vet att min säng är vägg i  vägg med badrummet, men han kan inte ställa in sin disk i diskmaskinen mitt i natten för att han är rädd att väcka folk.
Han är helt enkelt för lat och visar inte direkt mycket hänsyn. Men jag tvingade han att gå ut med soporna iallafall :D
Borde typ städa mitt rum, men det är för jobbigt.


Jag har en otrolig fantasi för rubriker XP
Ska kolla mera vänner nu, eller jag kan ju iof spela vänner med mig själv, kan ju nästan de flesta avsnitten utan till :P 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0