children

Mitt knä verker )= Kommer seröst bli invalid innan jag fyller tretio, någon som vill vara min personliga assistent då?
Har ont i både fot, knä och rygg. Men jag börjar ju bli "gamal"  >__<  ja förhoppningsvis hjälper knäskyddet mamma köpt till mig. Jag vill inte sluta träna ska börja simma igen, mitt simkort har vart fryst länge nog.  Så nu ska jag fan ta tag i det hela.
Just nu praktiserar jag på min mammas dagis, vilket är helt okej. Barnenen är gulliga. Visst att det är skrik och bråk men sånt hör till. Sen snor och bajsblöjor är ju inte det trevligaste. Kan bara säga att jag är extremt känslig för bajs och spyor så vettefan hur jag  ska klara mig XP Men det kanske lir annorlunda när man får en relation till barnen, som typ Au Pair?
Planerar förövrigt att åka den 12/1 eller 26/1 2009. Det finns en otroligt söt liten kille där han är två år och pratar skånska. Han hittade en bok med olika barn på med olika hudfärger, så å kommer han fram till oss vuxna pekar på en bild och säger "han är som mig" han är då mörkhyad och pekade på det mörkhyade barnet. Måste säga att jag är väldigt impornerad av två åringarna som behärskar två språk. De flesta barn är två språkiga,  av ca: 70 barn är kanske 5 helt svenska. Har tänkt lite på detta med barnensmat oftast när de får korv får alla kycklingkorv, pga muslimer. känns som personalen är för lat att laga vanliga korvar. Fast egentligen gör det nog inte så speciell skillnad.  
Man får inte ge barnen mjölk till lunchen, vilket jag inte riktigt förstår varför, när man kan ge barnen chikenbits två veckor i rad. Eller nja chikenbits, såg lite mer ut som något vitt/grått seg sak med gulaploppar omkring sig. Det kan knapast vara fettfritt? Nya regler säger att man inte får ge barnen grön mjölk utan ska  ändras till blå (man får då ge barnen till frukost och mellis) Barn behöver mjölk, fast det finns nog någon mening med det.

Detta med att få jobb går otroligt trögt. Ett jobb man får betalt för då. 
I torsdags så skulle jag på en interjuv vid Maria Torget hann till gamla stan då någon ringer och säger att interjuven är instäld och att det skulle bli av på tisdag i stället. Jag blev inte allt för glad kan jag säga, men det var bara att vända om. Sen gick jag upp till mamma och jobbade där. barnen är så tacksamma och det värmer verkligen.  

Kommer sakna barnen på kickboxningen otroligt mycket, vet inte riktigt om jag vill fortsätta, men om de inte frågar tror jag att jag inte vill längre. Jag utvecklas inget i med ledarskap får inte göra något nytt, bara det gamla vanliga "knapt" Sen kan jag ju tillägga att jag och en personen är annorlunda åsikter. Men lite ledarskilz har man ju fått ändå (=

Ska ta och ringa min bästa Sandra nu ! Nattii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0