robber

Skulle på interjuv idag hos en privatfamilj som barnflicka. Ibland undrar jag verkligen hur mitt lokalsinne är. Eller man kanske inte kan kalla det lokalsine när man aldrig vart där?
En sak borde jag lära mig att kolla vägen innan jag åker, men jag tänkte "åka till tekniska och gå mot en statiolmack kan väll inte vara så svårt" Nej, kanske inte, men det som inte slog min tröga hjärna var att det finns flera statiolmackar än bara en.  Men efter att ha gått en gata upp och ner typ tio gånger så hittade jag fram, gatan var typ jätteliten men huset var enormt. Familjen bodde ungefär vid stureplan, deras lägenhet var ENORM! jag har aldrig sett en sån stor lägenhet i hela mitt liv förut. Men även om jag får jobbet tänkar jag inte ta det, det kändes inget bra i familjen sen vill jag inte ha svartjobb. Barnpassnings företaget jag var på idag lät bättre. Man skulle berätta vart man hade sätt anonsen och vart man ville passa arn i. Alla var södermalm/kungsholmen och lidingö jag var den ända i jakan ^^.
Sen har jag övningskört med pappa, nej han är ingen bra handledare eftersom han bara blir sur hela tiden, sen säger han allt, och då menar jag det allt jag redan kan. Jag är faktiskt inte dum, så ibland önskar man att han kan hålla käften. 
Just nu är jag trött och grining, har gått mycket och gått mycket fel vilket gör mig ireterande och att min frihet är slut gör att jag bara vill bryta ihop. Jag har aldrig velat flytta hemifrån så mycket som jag vill nu. Jag vill verkligen INTE bo hemma.
Det kanske låter som jag inte tycker om mina föräldrar, men det gör jag verkligen, de kan bara vara så krävande.
jag vill kunna klara mig sjäv nu. Jag är  stor nog. Börjat fylla i alla Au pair papprena, måste ha massa referenser hoppas de kan engelska, annars är de körda *hiihi nu e jag elak*

Jag har "rövarvisan" ur folk och rövare i Kamomillastad på hjärnan. Barndom det där <3
Kollade upp den på youtube måste få låten! Den är bara så underbar kommer ihåg att jag såg den med farmor och Peter när vi var små.

Antar att jag måste ut med soporna nu, fan att vi ska källsortera alla var så mycket bättre förr.

Kommentarer
Postat av: Zoftis

För i tiden behövde man inte källsortera, för då visste vi inte att världen var så döende som den är.

:P



Jag kan fortfarande inte fatta att Dorro inte kände igen rövarvisan...



Jag som hoppades att du skulle åka som Au Pair på hösten, så att vi kunde spendera mer tid tillsammans! Typ bli trötta på varann eller nåt.

Fast jag tror det är omöjligt, om vi inte åker till typ Ikea och handlar tillsammans. Ikea är stress!

2008-08-11 @ 13:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0