get down like that

Tänkte bara säga att jag gillar faktiskt facebook, eller så kallade ansiktsbok ;D
Har hittat många skojiga personer där som jag kände när jag var liten. Alltid kul att hitta barndomskompisar ( =
 Sen att man kan hålla kontakten med folk ifrån andra länder är också helt underbart bra. Det är så jag och Sarah fått upp kontakten igen. Så nu har man skaffat sig några kontaker i USA och det är väll bra inför mitt komande år.

Jag hittade min kusin Jenny där, men så här i efterhand insåg jag att min fråga till henne var lite halv korkad "minns du mig?" Den verkliga frågan skulle vart om ja minns henne eftersom jag var 6 år och hon typ 15 år sista gången vi sågs.
Jag kommer ihåg att vi två alltid hade den bästa kontakten med varandra, men det kanske berode på att små barn oftast ser upp till dem äldre och att de äldre tycker små barn är söta.
Niclas och Sara hade den bästa kontakten med varandra eftersom de nästan var jämnåriga med varandra, det skilde ett år. Men det är så mellan mig och mina andra kusiner med, Joakim och jag har bättre kontakt än vad jag och Peter har, men han och Niclas har musiken gemensamt. Lite tråkigt att man inte har sån stor kontakt med sina kusiner eller släktingar överhuvudtaget.

Jag har inte ens bra kontakt med min brorsa, jag önskar att jag hade det, som när vi var små. Vi lekte, spelade spel och bakade tillsammans, trots att vi bråkade så kunde vi leka tillsammans. Sen blev han äldre, jag blev ju äldre jag med men jag var fortfarande barn. Det är fem år imellan oss, så en 10 åring kanske inte uppskatade att leka med sin 5 åriga syster. Det känns inte direkt som att vi är syskon utan några som bor i samma lägenhet skriker på varandra titt som tätt.
Han sitter alltid framför sin data med sin musik och jag sitter ju framför min data rätt ofta jag med.
Så jag är alltid ensam vilket jag finner väldigt tråkigt.
Han bryr sig inte direkt om mig, om att jag behöver mat pengar, något handlat. Jag får alltid säga åt honom vad han ska göra, så som städa, diska, ta ut soporna. jag gör faktiskt saker utan att behöva bli tillsagd.
 
Pratade lite med farmor, henne har jag kontakt med ( = 
Det märks bara så tydligt att hon börjar bli gammal.. 

Men det börjar ju jag med.. Vuxen och allt:D Eller nja "vuxen"  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0